Lucky Mike 10.11.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Polecam: Cieśla 509 782 797 lub 606 338 794 - p. Stanisław Drzwi (i okna) - http://www.drewax.pl/ Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiula 10.11.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Lucku Mike, dzięki za namiary na drzwi. Dobrą radą i dużym wyborem (chodzi o pompy ) służy Leon Zawodowiec - swojego czasu cieszył się w naszej grupie dobrą renomąi chyba nic się nie zmieniło. Ja biore pompę u niego - ma nawet własne patenty do pomp, ale o tym może opowiedzieć on sam albo mój mąż.... Jadąc z Józefowa do Wiązownej po zjechaniu z wiaduktu kawałek po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 13.11.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Poza tym dobre notowania ma Dziadek. Oj, o ile dobrze pamiętam, że na forum było sporo negatywnych opinii o Dziadku - trzeba by zerknąć do archiwum. mam dziadka od dwóch lat - jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 14.11.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 wbrat napisał: vivaldi napisał: Poza tym dobre notowania ma Dziadek. Oj, o ile dobrze pamiętam, że na forum było sporo negatywnych opinii o Dziadku - trzeba by zerknąć do archiwum. mam dziadka od dwóch lat - jest ok U mnie podobnie mam 2 lata i tylko chwalić jakość dobra cena przystępna polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 15.11.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Polecam drzwi firmy derpal. Punkt na Bartyckiej. Ładne i dobrze wykończone. Po jakimś czasie od montażu trzeba było wyregulować - pan szybko załatwił serwis, przyjechali, wyregulowali i jest ok.Jestem - na razie - zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 19.11.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 czesc Grupo! Czy ktoś z Was ma podłogi drewniane olejowane a nie lakierowane? Można obejrzeć? zastanawiam się nad plusami i minusami obu rozwiązań... wystawił mnie do wiatru gość od układania kostki - możecie kogoś polecić? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 20.11.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam Was, na wiosne przyszlego roku startuje z budowa w Otwocku (blizej Swidra) - zalatwiam pozwolenie na budowe. Od dluzszego czasu sledze sobie te grupe (czasem sie nawet udzielalem, ale rzadko), jak zaczne budowe, to pewnie stane sie bardziej aktywny. Mam prosbe: jesli znacie godne polecenia ekipy do stanu surowego (lub ew. wiecej), to bede bardzo wdzieczny za sygnal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annan 21.11.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam wszystkich!!! I ja chciałabym zgłosić się do Grupy - mamy zamiar rozpocząć na wiosnę budowę w Michalinie. Śledzę Wasze poczynania już od jakiegoś czasu i znalazłam tu wiele cennych rad i wskazówek. Jak to każdy początkujący będę wdzięczna za namiary na solidną i niedrogą ekipę od stanu surowego (hmm ... jeśli to w ogóle możliwe w dzisiejszych czasach) oraz sprawdzonego kierownika budowy/inspektora nadzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 21.11.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam, (Znowu) poszukuję ekipy glazurników do zrobienia 15 m2 terakoty, 3 schodków, 2 łazienek i wykończenia jednej, kawałka pod kominkiem, glazury w kuchni i jeszcze paru prac. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 21.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam, (Znowu) poszukuję ekipy glazurników do zrobienia 15 m2 terakoty, 3 schodków, 2 łazienek i wykończenia jednej, kawałka pod kominkiem, glazury w kuchni i jeszcze paru prac. Pozdrawiam, u mnie teraz jest glazurnik - kończy taras. Jak skończy i będę zadowolony to podam namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ad-am 21.11.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam ! Wiem że ta prośba padała wielokrotnie ale czy ktoś z szanownych grupowiczów mógłby polecić jakiegoś sprawdzonego Inspektora Nadzoru Inwestorskiego ? Zamierzam rozpocząć budowę wiosną 2007 w Otwocku-Świdrze i wolałbym mieć "swojego człowieka" do kontroli budowy. Wiem, że większość "aktywistów" grupy ma ten etap za sobą, ale może ktoś pamięta i może polecić rozsądne okoliczne hurtownie z materiałami na stan surowy - no wiecie beton, pustaki, stal i takie tam inne ... Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 22.11.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam,Rada dla planujących budowę w przyszłym roku:załatwiajcie co się da już teraz,ekipy,materiały,terminy.To co się dzieje na rynku budowlanym jest niewyobrażalne.Moja ekipa od stanu surowego na przyszły rok prawie już nie ma wolnych terminów,na blachodachówkę czekam 1,5 miesiąca.W październiku ledwo co udało mi się znależć cieśli (dziś kończą więźbę) Kryć dach zaczną w przyszłym tygodniu (trzymajcie ze mną kciuki za pogodę).Co lepsi tynkarze całą wosnę i część lata mają pozajmowane.Tak więc jeśli ktoś coś planuje w przyszłym roku to radzę decydować się już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alberti 23.11.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam inwestorów z linii otwockiej, do których niedługo bedę też się zaliczał, ponieważ chciałbym na wosnę zacząć budować w Józefowie. Mam mały problem: nabyłem dość specyficzną działkę i dopiero za kilka dni architekt zacznie mi projektować dom na niej (projekt indywidualny wymusił kształt działki), skończy najwczesniej w marcu 2007, chciałbym się spytać jak długo czeka się na pozwolenie na budowę w starostwie otwockim ? - jakie są Wasze doświadczenia ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam ! Wiem że ta prośba padała wielokrotnie ale czy ktoś z szanownych grupowiczów mógłby polecić jakiegoś sprawdzonego Inspektora Nadzoru Inwestorskiego ? Zamierzam rozpocząć budowę wiosną 2007 w Otwocku-Świdrze i wolałbym mieć "swojego człowieka" do kontroli budowy. Wiem, że większość "aktywistów" grupy ma ten etap za sobą, ale może ktoś pamięta i może polecić rozsądne okoliczne hurtownie z materiałami na stan surowy - no wiecie beton, pustaki, stal i takie tam inne ... Pozdrawiam Adam Już kiedyś polecałem na forum inspektor nadzoru która nas wspierała w trakcie budowy. Namiary posyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 24.11.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Witam inwestorów z linii otwockiej, do których niedługo bedę też się zaliczał, ponieważ chciałbym na wosnę zacząć budować w Józefowie. Mam mały problem: nabyłem dość specyficzną działkę i dopiero za kilka dni architekt zacznie mi projektować dom na niej (projekt indywidualny wymusił kształt działki), skończy najwczesniej w marcu 2007, chciałbym się spytać jak długo czeka się na pozwolenie na budowę w starostwie otwockim ? - jakie są Wasze doświadczenia ? Pozdrawiam _________________this is your life and it's ending one minute at a time ok dwóch miesięcy (chyba,że po wyborach coś się zmieni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 24.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Już kiedyś polecałem na forum inspektor nadzoru która nas wspierała w trakcie budowy. Namiary posyłam na priva. a możesz podesłać też do mnie? szukam inspektora dla znajomych dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annan 24.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Już kiedyś polecałem na forum inspektor nadzoru która nas wspierała w trakcie budowy. Namiary posyłam na priva. Czy i ja mogę prosić o te namiary??? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 28.11.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam, (Znowu) poszukuję ekipy glazurników do zrobienia 15 m2 terakoty, 3 schodków, 2 łazienek i wykończenia jednej, kawałka pod kominkiem, glazury w kuchni i jeszcze paru prac. Pozdrawiam, u mnie teraz jest glazurnik - kończy taras. Jak skończy i będę zadowolony to podam namiar Cześć glazurnik skończył. Gość jest ułożony i pracuje czysto. Niestety na tarasie ułożył mi płytki tak, że mam dołek, w którym stoi woda, ale ma przyjechać i poprawić. Jak by ktoś chciał podaję namiar: Marek Klimek 695 483 184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 28.11.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Arzesz Dzięki, może uda się skorzystać - właśnie kolejny fachowiec (umówiony już na najbliższy poniedziałek), powiedział że nie będzie u mnie robił Co za ludzie! Chyba trzeba umawiać 3 ekipy równolegle, jak wejdzie pierwsza to odwoływać dopiero pozostałe, a bezpieczniej - tylko przekładać terminy pozostałym! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 28.11.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Mnie sie nowy layout zupelnie nie podoba w sensie praktycznym. A Wam?Tutaj jest juz sporo wypowiedzi na ten temat:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87082&postdays=0&postorder=asc&start=0Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts