Enzo 28.04.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Kostka brukowa - gdzie kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 28.04.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Kiedyś w tym wątku pojawiały się namiary gdzie można niedrogo kupić dobre tuje - może ktoś mi podrzucić? dzieki Sensowne ceny mają przy drodze pomiędzy Wiązowną/Guraszką a skrętem w lewo na Wawe (Zakręt?) po lewej strone jest szkółka drzewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 29.04.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Kiedyś w tym wątku pojawiały się namiary gdzie można niedrogo kupić dobre tuje - może ktoś mi podrzucić? dzieki Sensowne ceny mają przy drodze pomiędzy Wiązowną/Guraszką a skrętem w lewo na Wawe (Zakręt?) po lewej strone jest szkółka drzewek. dzieki tak zdawało mi się że już kiedyś była wspominana szkółka w tamtych okolicach, czy przypadkiem nie pojawiał się na grupie właściciel tej szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebjan 30.04.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Czy ktoś może polecić mi ekipę do stanu surowego otwartego - mam już fundamenty, teraz potrzebuję pociagnąć całość pod dach? Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrs 08.05.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Drogę dojazdową buduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrs 08.05.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Potrzebuję dużo GRUZU - Temat jest mało widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACY007 12.05.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Witam Ja rowniez mialem podobną przykrośc co wicekK - niestety u mnie ekipa złodziejska była bardziej skuteczna. W związku z tym rozglądam sie za systemem antywłamaniowym i niiniejszym prosze o Wasze doświadczenia z róźnymi firmami "ochroniarskimi". Celowo nie pytam sie sie o system, rodzaje czujek itp bo to bardzo obszerny temat i raczej nadaje sie do odrębnego wątku. Z gory dziekuję Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funky 14.05.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam wszystkich od dawna przeglądam ten wątek, niniejszym dołączam w bardziej aktywnej formie Czy ktoś może podzielić się namiarami na solidnego kierownika budowy ? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 14.05.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 czy macie namiar na kogoś sprawdzonego od układania kostki granitowej? z góry dzieki za wszelkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 15.05.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam po dlugiej przerwie Tez chetnie podlacze sie pod prosbe o namiary na brukarzy. I przy okazji moze ktos ma tez jakis niedrogi kontakt do sprzedajacych sztachety olchowe? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 15.05.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ja tez szukam brukarzy Może ktoś sie zlituje i poleci kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 15.05.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam po dlugiej przerwie Tez chetnie podlacze sie pod prosbe o namiary na brukarzy. I przy okazji moze ktos ma tez jakis niedrogi kontakt do sprzedajacych sztachety olchowe? Witam, widzę że stara wiara na wiosnę się uaktywnia Ale do tematu, w 2003 r. kupowałem od gościa z radomskiego sztachety olchowe (widziałeś chyba moje ogrodzenie). Byłem u niego dostał zaliczkę i towar dostarczył po ok 2 tygodniach. Cena była wowczas zachęcająca około 30% taniej niż w naszych okolicach. Piszę nr ale nie wiem czy jest aktualny Pan Henryk tel 048 676 65 43. Następny temat. Co do brukarzy, bo widzę, że i Marta jest zainteresowana to mam umowę na wykonanie kostki betonowej. Będą u mnie kłaść za dwa tygodnie. Jak będę warci dobrych referencji to napiszę namiar. Ja z kolei poszukuję glazurnika i parkieciarza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 16.05.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Jak milo zobaczyc "starego" forumowicza Japan, dziekuje za namiary. Niestety nie moge sie zrwanzowac cykliniarzem i glazurnikami, bo jeszcze nic nie cyklinowalem a glazurnicy byli hen spod Lomzy i wyjatkowo robili u mnie. Poza tym nie jestem pewien czy sa do konca godni polecenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 17.05.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam po dlugiej przerwie Tez chetnie podlacze sie pod prosbe o namiary na brukarzy. I przy okazji moze ktos ma tez jakis niedrogi kontakt do sprzedajacych sztachety olchowe? Witam, widzę że stara wiara na wiosnę się uaktywnia Ale do tematu, w 2003 r. kupowałem od gościa z radomskiego sztachety olchowe (widziałeś chyba moje ogrodzenie). Byłem u niego dostał zaliczkę i towar dostarczył po ok 2 tygodniach. Cena była wowczas zachęcająca około 30% taniej niż w naszych okolicach. Piszę nr ale nie wiem czy jest aktualny Pan Henryk tel 048 676 65 43. Następny temat. Co do brukarzy, bo widzę, że i Marta jest zainteresowana to mam umowę na wykonanie kostki betonowej. Będą u mnie kłaść za dwa tygodnie. Jak będę warci dobrych referencji to napiszę namiar. Ja z kolei poszukuję glazurnika i parkieciarza. Pozdrawiam ja korzystałam z forumowego "guru" od parkietów czyli boorga, i jestem bardzo zadowolona . telefon na priva Japan a skad brałes kostke i jakiej firmy? Ja tez muszę betonową ( moje chłopaki jeżdza na rolkach i granitowa odpadła w przedbiegach ), najbardziej podoba mi się semmelrok - tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevek 18.05.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam wszystkich. Mamy zamiar zacząc stawiac swój wymarzony własny dom na terenie powiatu Otwock. Szukamy informacji o realizacji w tej okolicy projektu "D77 Własny" z Muratora. Na razie przymierzamy się do projektu i przed nami cała droga przez sprawy papierkowe. Pozdrawiam całą grupę Otwocką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 20.05.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Cześć Starzy Wyjadacze, Japan - glazurnk Sławek 600 251 595 - facet robił u mnie pełne wykończenie od glazur po sufity podwieszane. Jest dobry i zawalony robotą ale próbuj. Vivaldi - brukarz - mój szwagier słyszał, że ten gość jest OK 601 514 019 Rafał Michalik. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.05.2007 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 witajcie szukam elektryka z urpawnieniami do zrobienia prowizorki w Międzylesiu. Proszę o namiary na kogoś sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 21.05.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Chciałbym się przywitać na grupie i wpisać na listę obecności.Moje budowanie rozpocznie się za rok w Józefowie, w tym roku chciałbym stworzyć projekt, wyciąć drogę i zrobić przyłącza.W związku z tym chciałem się dowiedzieć czy polecacie jakichś architektów do projektu indywidualnego (Bajer i Bajer mam już zapisane).Wiem, że osoby z tej grupy stworzyły magiczną listę kontaktów do okolicznych specjalistów i sklepów i byli chętni się podzielić, byłbym bardzo wdzięczny za taką listę (namiary wyślę na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 21.05.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Cześć Starzy Wyjadacze, Japan - glazurnk Sławek 600 251 595 - facet robił u mnie pełne wykończenie od glazur po sufity podwieszane. Jest dobry i zawalony robotą ale próbuj. Dzięki za namiar Japan a skad brałes kostke i jakiej firmy? Ja tez muszę betonową ( moje chłopaki jeżdza na rolkach i granitowa odpadła w przedbiegach ), najbardziej podoba mi się semmelrok - tylko ta cena http://www.budokrusz.pl/ http://www.jadar.pl/ http://www.libet.pl/ http://www.b-complex.pl/ W cenie mam do wybory kostki tych firm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 22.05.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A ja , niestety z OSTRZEŻENIEMJest pewien "fachowiec" miy, sympatyczny, cenowo w miarę do przelknięcia, ale... niestety przy okazji sporo niszczy, rzeczy, które są zrobione wcześniej - zapaskudzil m.in. jedne z drzwi pianką !!! Przykadów niestety więcej jeszcze....Cechy charakterystyczne - narzeka na nerki, Nazywa się Krzysztof S....niewski.Odradzam, a z tego, co wiem kręci się w naszym - wawersko-otwockim rejonie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts