kasia38 18.06.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 podzielcie sie proszę namiarami na sprawdzone ekipy budowlane do stanu surowego w Józefowie. Przydałby sie także solidny kierownik budowy.Planuję zacząć na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 20.06.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Super! Tylko moze teraz zrobic jakis piknik? Wczesniej i na powietrzu? Moze ktos dysponuje jeszcze niezabudowana dzialka? Jakis nowy forumowicz z takim odzewem to chyba, Januszu, samemu trzeba będzie wypić piwo, które nawarzyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 20.06.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Swieta racja Ale hip hip hurra! Walnela nam piecdziesiatka! Poczekajmy jeszcze do jutra... Moze stara gwardia sie odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 20.06.2007 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Kłania się stara gwardia! Nawet bardzo stara... Ja ogólnie bardzo chętnie, ale niestety nie jutro. Może następnym razem (niekoniecznie z okazji setnej strony). Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 20.06.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Kłania się stara gwardia! Nawet bardzo stara... Ja ogólnie bardzo chętnie, ale niestety nie jutro. Może następnym razem (niekoniecznie z okazji setnej strony). Marek A kto tu mówi o jutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 21.06.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Vivaldi jeśli masz już jakąs liste społeczną chętnych to dopisz i mnie - sobota jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.06.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Na dzien dzisiejszy nie ma ani wybranego miejsca ani lista nie istnieje... Zostal czwartek i piatek aby cokolwiek sklecic. Ja proponowalbym abysmy np. przyjechali w jakies mile miejsce na rowerach (moze z dziecmi jak ktos ma?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 21.06.2007 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 avzi napisał: Kłania się stara gwardia! Nawet bardzo stara... Ja ogólnie bardzo chętnie, ale niestety nie jutro. Może następnym razem (niekoniecznie z okazji setnej strony). Marek A kto tu mówi o jutrze Miałem oczywiście na myśli najbliższy weekend. Przepraszam za przejęzyczenie. Życzę miłego spotkania! Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 21.06.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Na dzien dzisiejszy nie ma ani wybranego miejsca ani lista nie istnieje... Zostal czwartek i piatek aby cokolwiek sklecic. Ja proponowalbym abysmy np. przyjechali w jakies mile miejsce na rowerach (moze z dziecmi jak ktos ma?). Dzieci nie mam, ale rower mam ja jak zwykle - jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 22.06.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z racjii zalamania pogody i niewielu chetnych proponuje odwlec spotkanie o tydzien. Moze jeszcze ktos bedzie zainteresowany. Lawy, poczekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 22.06.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z racjii zalamania pogody i niewielu chetnych proponuje odwlec spotkanie o tydzien. Moze jeszcze ktos bedzie zainteresowany. Lawy, poczekasz? Niestety w przyszły weekend bawię służbowo poza Warszawą.... ale gdyby mi odwołano to się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozefowiankaa 24.06.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 witam:)) Mam prośbę czy ktos zechce podzielic się namiarem na sprawdzoną ekipę od tynkow cementowo wapiennych? z góry dziekuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.07.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Pilnie szukam studniarza, który powie co jest mojej studni, spróbuje naprawić, a dopiero potem stwierdzi, że robimy nową. Sprawa straszliwiepilna nie mogę całej budowy ciągnąć na wodzie od sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzyna 01.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 jeśli chodzi o studniarza to moge polecić tego który u mnie robił studnie - rzeczowy, konkretny i uczciwie stawiający sprawę - pan Majszyk z Mińska - tel. 608137290,jesli nie on to jeszcze jest Leon Faliński - prowadzący sklep pomiędzy Wiązowną a Józefowem - w kilku sprawach bezinteresownie mi już doradził więc może i Tobie pomoże. Telefonu nie mam na podorędziu ale jak znajdę to wyślę na priva. Pozdrawiam,Jerzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.07.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 jeśli chodzi o studniarza to moge polecić tego który u mnie robił studnie - rzeczowy, konkretny i uczciwie stawiający sprawę - pan Majszyk z Mińska - tel. 608137290, jesli nie on to jeszcze jest Leon Faliński - prowadzący sklep pomiędzy Wiązowną a Józefowem - w kilku sprawach bezinteresownie mi już doradził więc może i Tobie pomoże. Telefonu nie mam na podorędziu ale jak znajdę to wyślę na priva. Pozdrawiam, Jerzyna Czy pan Majszyk ma na imię Marek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 02.07.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Tak. Leon Zawodowiec jest OK. U mnie studnie zrobil. I od roku dziala wszystko bez zarzutu. Namiary: Aquacentrum 022 7891199. A swoja droga: po co komu studnia w dalekim kosmosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 02.07.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Z racjii zalamania pogody i niewielu chetnych proponuje odwlec spotkanie o tydzien. Moze jeszcze ktos bedzie zainteresowany. Lawy, poczekasz? czesc Stara (i mloda) Gwardio! wlasnie wrocilem z wakacji - minelo mnie spotkanie, czy tez nie doszlo do skutku? moze w ten weekend? Ja brałem z allegro http://www.allegro.pl/item200017602_drewno_kominkowe_warszawa_i_okolice.html terminowo, ilość nie oszukana lipiec juz sie zaczal, wiec zima za pasem - pora kupic drewno - kupujemy jakos razem? ja potrzebuje ca. 10m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Tak. Leon Zawodowiec jest OK. U mnie studnie zrobil. I od roku dziala wszystko bez zarzutu. Namiary: Aquacentrum 022 7891199. A swoja droga: po co komu studnia w dalekim kosmosie Studnia mi po to że 30 m wodociągu ma kosztować mnie 17000 bo mi pani w gminie złe warunki wody wydała, studnia chyba taniej, nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebjan 04.07.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Czy możecie podzielić się kontaktami do cieśli - potrzebuję zrobić dach - konstrukcję + deskowanie i na to papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.07.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 czym w poziomie na bloczkach izolowaliście fundamenty? Tą folią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts