JACY007 05.07.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Zgodnie z koncepcją że sprawdzone kontakty należy polecać (korzyśc dla wszystkich) pragne tym razem polecić Pana który dziś wywiózł mi gruz. Dysponuje on dużą Scania (11m sześć gruzu weszlo) wraz z HDS wyposażonym w łyżkę dwustronną do załadunku. Soldnie, szybko. Bezproblemowo. Niestety nie pamietam imienia (złapałem go na CB - radio a tam same Mobile ) 602-355-390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkk 07.07.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Witam grupę.Może macie jakąś sprawdzoną ekipę to ociepleń. Miał być p. Zarzeczny kiedyś chwalony, ale miał wpadkę a i mnie niebardzo się spodobało jego podejście do pracy. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 08.07.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Przestrzegam przed nawiązywaniem jakiejkolwiek współpracy ze Zbigniewem Stanisławem Pieńkowskim z Puznówki/Pilawy. Jeżeli ktoś ma wątpliwości to polecam arcyciekawą lekturę: mhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=42058&postdays=0&postorder=asc&highlight=czarna+lista&start=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławekk 09.07.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Mam do sprzedania trzy pary drzwi z futrynami i opaskami. To drzwi płycinowe typu plaster miodu, pełne, w okleinie drewnopodobnej w kolorze calvados. Drzwi są z futrynami, opaskami i klamkami. Musiałem je zamontować pół roku temu jak się wprowadzaliśmy do domu (łazienki i kotłownia). Teraz już mamy drzwi docelowe i tymczasówki już nie są nam potrzebne. Idealne rozwiazanie do szybkiego wprowadzenia się, gdy już nie styka gotówki na wykończeniówce. Wszystkie drzwi mają szerokość 80 cm (do otworu w murze ok 90 cm). Wysokość 204 cm. Dwie pary lewe, jedna prawa. Cena wywoławcza: 300 zł za całość. (dwa razy taniej niż w supermarkecie). Drzwi są do obejrzenia w Józefowie. W razie pytań proszę o kontakt na priva.sławekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gringo... 09.07.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 witam,czy ktos moze podzielic sie kontaktem do w miare dobrago i slownego glazurnika. ja chyba podziekuje dotychczasowemu za wspolprace bo caly czas mnie zwodzi unika i generalnie gipsy robi od ponad 2 miesiecy. pojawia sie na 2 godziny po czym jedzie na inna budowe. zgory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrs 17.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Mam problem ze znalezieniem kogoś kto rozwiezie mi gruz na drodze i wykopie fundamet (Wólka Mlądzka). Wszyscy nie mają czasu (pane Kadej i Krzysztof .....)Szukam kolejnych namiarów na osoby dysponujące ostrówkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzyna 17.07.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ostrówek a w zasadzie coś większego ma gość z Czarnówki - Witek Bieniek tel. 602282176.Ma też kamaza więc jakby co to i gruzu Ci dowiezie.A Wólka od Czarnówki (koło Glinianki) to nie tak daleko.Pozdrawiam,Jerzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 23.07.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam! Pilnie poszukuję ekipy na dokończenie stanu surowego otwartego po leniwej brygadzie. Jeżeli możecie pomóc to pomóżcie ale tylko godnych polecenia. Nie chcę już więcej współpracować z oszustami. Przestrzegam jednocześnie przed właścicielem kremowego AUDI A8 na garwolińskich blachach, nie warto niesłowny w każdym calu. Wiadomość na priva poproszę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 24.07.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 witam,czy możecie mi polecić jakiegoś architekta z okolicy ? Wiem że w Otwocku znany jest pan Bajer ale w moim przypadku odpadł w przedbiegach, znacie kogoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agrowczas 26.07.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam forumowiczów.Właśnie odebrałem pozwolenie na budowę, niebawem ruszam z inwestycją (koło Kołbieli). Od razu proszę o pomoc: Potrzebuję kogoś z koparką żeby wydłubać fundamenty i dziurę na szambo. Rozglądam się też za kierownikiem budowy - jak ktoś mógłby polecić to byłbym wdzięczny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 26.07.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ostrówek a w zasadzie coś większego ma gość z Czarnówki - Witek Bieniek tel. 602282176. Ma też kamaza więc jakby co to i gruzu Ci dowiezie. A Wólka od Czarnówki (koło Glinianki) to nie tak daleko. Pozdrawiam, Jerzyna W stronę Kołbieli nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 27.07.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Odkurzacz centralny - gdzie można kupić z wykonaniem montażu? jednostka centralna + gniazda + montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 27.07.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Odkurzacz centralny - gdzie można kupić z wykonaniem montażu? jednostka centralna + gniazda + montaż kupilem w Beamie na Bartyckiej, zalozylem sam (zaden problem) rurki mialem wczesniej polozone pod wylewkami przez hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 31.07.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 czy orientujecie się gdzie można kupić farby strukturalne.Widziałem w supermarketach ale wolałbym jakiś sklep gdzie można normalnie porozmawiać ze sprzedawcą.Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.07.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Szanowni Forumowicze, koszmar mnie dopadł, dachówki ceramicznej brak. Możecie pomóc gdzie mogę kupić dachówkę i nie czekać na nią sto dni, i żeby mi jeszcze ktoś ją ułożył????????http://www.ambit.gda.pl/ambit-pokrycia-dachowe-foto/ambit-pokrycia-dachowe-euronit_3.jpg I co ja biedna mam zrobić????????? Byle by grafitowa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieu 01.08.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam Czy może mnie ktoś poratować telefonem do solidnego elektryka, hydraulika, ekipy od elewacji (ocieplenie i tynk) i od tynków wewnętrznych? Z góry dziękigrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaM 02.08.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 W sprawie dachówek my obecnie położyliśmy grafitową dachówkę, ale cementową Euronitu wygląda super i super ekipa ją kładła. Firma Mr Dach - Studio Pokryć Dachowych03-186 Warszawa ul.Modlińska 146 lok16Tel.: 022 819 48 90 ; fax.: 022 819 48 91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 02.08.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 witam, u mnie ostatnio kostka przybyła, jakby ktos szukał porządnej ekipy do położenia kostki to służe namiarem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.08.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 W sprawie dachówek my obecnie położyliśmy grafitową dachówkę, ale cementową Euronitu wygląda super i super ekipa ją kładła. Firma Mr Dach - Studio Pokryć Dachowych 03-186 Warszawa ul.Modlińska 146 lok16 Tel.: 022 819 48 90 ; fax.: 022 819 48 91 Dzięki wielkie jutro zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 06.08.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witaj Grupo! muszę się pochwalić - wreszcie podłączyli mi gaz! hura! żegnajcie butle z gazem co za papiery trzeba mieć aby się zameldować w nowym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts