filemon77 20.04.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 DO SPRZEDANIA :ok. 180-200 szt. stempli budowlanych o dł. 2,70-3,10. Paleta (nienapoczęta) maxa markowicze 28,8Pół palety pustaków stropowych Stropexu 12-komorowychOdbiór własny, cena do uzgodnienia.Info na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.W. 21.04.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam,Zamierzam w tym roku rozpoczać budowę w Otwocku (SSO). Czy ktoś z szanownych Forumowiczów może polecić mi dobrego kierownika budowy (zależy mi na jego zaangażowaniu) z Otwocka lub okolic oraz sprawdzoną ekipę budowlaną? Dzięki i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agga1 22.04.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Kierownik budowy z Otwocka, budowa w Malcanowie, za całą budowę 3500 płatne jednorazowo po usłudze dekarzy. Budowa monitorowana dość solidnie przez kierbuda od momentu wytyczenia przez geodetę, po wypłaceniu kasy nie uchyla się od dalszego monitorowania np. zainstalowanie okien, drzwi zewnętrznych, instalacje. Czy mozesz podac namiary na tego kierownika budowy? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.04.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam, poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania ogrodzenia (cokół i słupki metalowe), ok. 90m.Będę wdzięczna za wszelkie namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 23.04.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Poszukuje namiarów na dobrego zduna, może ktoś z forumowiczów zna osobę która buduje piece. Z góry dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wadak 23.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam, Buduję dom w Otwocku więc chyba to właściwa grupa dla mnie Poszukuję wykonawcy do wykonania drobnych robót: - Wykonanie schodów wejściowych - Wykonanie obróbek blacharskich balkonów. Czy znacie sprawdzoną ekipę która mogłaby wykonać takie prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wadak 23.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ja za wykonanie 18mb przyłącza do budynku, szafkę Z-1 i dwa punkty gazowe w budynku zapłaciłem 1700zł. Jeszcze będę musiał zapłacić za wytyczenie i inwentaryzację geodezyjną 600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wadak 23.04.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam wszystkich! Poszukuję wykonawcy który zrobi mi przyłacze gazowe od ogrodzenia do domu skrzynka jest już w ulicy i ile to może kosztowac za mb. Ja za wykonanie 18mb przyłącza do budynku, szafkę Z-1 i dwa punkty gazowe w budynku zapłaciłem 1700zł. Jeszcze będę musiał zapłacić za wytyczenie i inwentaryzację geodezyjną 600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxide 24.04.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Przyjmę piach z wykopu do zasypania ścian fundamentowych i ziemie do podwyższenia działki. cena i transport do uzgodnienia.Warszawa Wawer tel 505 040 128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochal 27.04.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam!Mam do odsprzedania pozostałości po budowie w Józefowie:- paletę pustaka U 220- 10 pustaków TERIVA- 3 wkłady (rury ceramiczne śr. 200mm) do kominów systemowych tel. 505 477 119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agga1 27.04.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 W połowie maja ma na nasza dzialke zjechac ekipa do SSO a my jeszcze nie mamy kierownika budowy!Przejrzalam juz forum i moj maz rozmawial z tymi, których namiary tu znalazłam, ale do kazdego ma jakies zastrzezenia. Najbardziej podobal mu sie T. Kaczorowski - ale za drogi - 7000 za sam SSO. A my byśmy chcieli, zeby kierbud jeszcze dopilnowal dobrego ocieplenia wszystkich mostkow termicznych.Rozmawialismy tez z Anna Gut i Apanasewiczem jeszcze chyba dwoma (nazwiska nie pomne).Czy doswiadczeni forumowicze moga jeszcze kogos dobrego polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochal 30.04.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Kazimierz Świątektel. 503189416 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 02.05.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witajcie! Mam do sprzedania: - stemple (krótkie po 3zł., długie po 4zł.) - deski pozbijane w blaty - pustaki terriva trzykomorowe po 3zł. - pustaki wentylacyjne po 3 zł. - nadproża L19 - dł. 1,2 i 1,5 - wychodek Odbiór własny w Dębem Wlk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamC 03.05.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam Wlasnie dolaczylem do grona forumowiczow Zamierzamy sie budowac w Celestynowie, czekamy teraz na pzwolenie na budowe i tu mam pare pytan do osob juz doswiadczonych dostalismy liste brakow do doniesienia do starostwa jedne wieksze drugie mniejsze nurtuja mnie takie sprawy (niestety pani zajmujaca sie nasza sprawa byla na urlopie i nikt inny nie mogl nam wyjasnic zbyt dokladnie co i jak): - termin uzupelnienia brakow 7dni, niedostarczenie brakujacych dokumentow skutkuje wydaniem decyzji odmownej???? czy mieliscie cos takiego w 7 dni jest nierealnym zalatwic jakies dodatkowe uzgodnienia czy poprawic projekt.... -w warunkach zabudowy mamy takie sformuowanie ze prad mamy podlaczyc w celu zapewnienia oswietlenia i ogrzewania - znaczy to, ze mozemy sie ogrzewac tylko grzejnikami elektrycznymi - interpretacja pani ze starostwa... my chcemy grzac sie pompa ciepla i tu pytanie czy jak zmienimy w warunkach zabudowy na pompe ciela to kaza nam przed wydaniem pozwolenia uzgadniac jakies dodatkowe sprawy? Z planow naszych: fundamenty chcemy postawic jeszcze w tym roku, dom bedzie z bala. Szukamy wlsnie ekipy do zrobienia stanu 0 i kierownika budowy, poczytalem troche forum zebralem namiary i do kierownikow bede dzwonil moze w tym tygodniu ale ekip fundamentowych to niewiele znalazlem pod dom z bala potrzebuje naprawde sprawdzonej ekipy jest bardzo mala tolerancja poziomow w takim fundamencie moze mozecie polecic kogos sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxide 03.05.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 nic sie nie stresuj, uzupełnisz napewnoa co do prądu to pompa ciepła to właśnie ogrzewanie na prąd.pytanie czy zrobisz system woda woda czy woda powietrze?ale pompa ciepła zawsze będzie zasilana energią elektryczną.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szostak25 04.05.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 witamposzukuję dobrej przydomowej oczyszczalni ścieków.podajcie dane kontaktowe gdzie można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamC 06.05.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 nic sie nie stresuj, uzupełnisz napewno a co do prądu to pompa ciepła to właśnie ogrzewanie na prąd. pytanie czy zrobisz system woda woda czy woda powietrze? ale pompa ciepła zawsze będzie zasilana energią elektryczną. pozdr tak tez i pani jednak sie dala przekonac teraz czekamy jeszcze na pare innych poprawek i dokumentow i wznawiamy procedure - wstrzymalismy bo termin 7 dni jest nieodwolalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry 12.05.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam Mam do sprzedania stemple sosnowe porządne przechowane w garzażu przez zimę. Długość od 2,5m do 3,5 m około 250 szt. Sprzedam również 120szt pustaka stropowego dwie palety orginalnie zapakowane. Odbiór własny w Wólce Mlądzkiej cena do uzgodnienia około 3zł/sztPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_oTWOCK 15.05.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 witam, czy posiada ktoś namiary na dobrego glazurnika?? jeśli tak mile widziane wszystkie kontakty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ERABLE 15.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Witam, Chętnie przygarnę stemple w dobrej cenie Ilość około 100 sztuk. Bardziej zależy mi na grubości, niż na długości (na ogrodzenie). Jeśli ktoś ma coś takiego, to proszę o wiadomość na priv. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts