arzesz 28.02.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Ja niestety znowu nie mogę Mam za to ważny powód: w Dzień Kobiet planuję zostać tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 28.02.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Ja niestety znowu nie mogę Mam za to ważny powód: w Dzień Kobiet planuję zostać tatą G R A T U L A C J E ! ! ! ! ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek X 28.02.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witajcie!Ja pobudowałem się w Karczewie. Już mieszkam.Na forum zaglądam od niedawna - a szkoda. Nie wiedziałem, że z okolic jest Was aż tylu.Kończę i wracam do czytania forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 28.02.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Ja niestety znowu nie mogę Mam za to ważny powód: w Dzień Kobiet planuję zostać tatą Dołączam swoje: GRATULACJE !!!! Zdradź jeśli wiesz chłopiec czy dziewczynka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 28.02.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Dziękuję bardzo, ale wstrzymajcie się proszę jeszcze z gratulacjami. Podobno ma być dziewczynka - Maja Jak się wykluje - nie omieszkam Was poinformować Wtedy gratulacje jak najbardziej wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 28.02.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Arzesz, gratulacje. Choc troche spoznione o przynajmniej 6 miesiecy : )Kochani inwestorzy - kto jeszcze nie ruszyl z budowa a zaczyna na wiosne (tak jak ja) niech pomysli o wczesniejszym zakupie styropianu. Ponoc od marca ma podrozec o 15%. Taki wniosek plynie z moich sobotnich wojazy po hurtowniach. PozdrawiamVivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 28.02.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witajcie! Ja pobudowałem się w Karczewie. Już mieszkam. Na forum zaglądam od niedawna - a szkoda. Nie wiedziałem, że z okolic jest Was aż tylu. Kończę i wracam do czytania forum. Pozdrawiam. Witaj Sławku, ja też niestety niedawno odkryłam forum, niestety bo jestem juz na etapie wykończeniówki i gdybym wiedziała o forum wczesniej napewno tak wiele błedów bym nie popełniła. Lektury na forum sporo, jakis urlopik by sie przydał,żeby wszystko ogarnąć. Może podzielisz się jakimis dobrymi namiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 28.02.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Marto, ja się stawię na spotkaniu, miło będzie poznać Arzesz, jednak gratulacje już teraz, w końcu to cięęęężka praca Powodzenia, nie dajcie się swoim rodzicom No i śmiało wpadajcie po rady wszelakie, też tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 01.03.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 No i sprawa się rypła. Nie dojadę na spotkanie, bo w tym czasie w pracy będę siedział, do 19tej a tak się szykowałem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 01.03.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 A to szkoda , powoli się towarzystwo wykrusza najgorsze ,że i mnie zaraza bierze ale nie dam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 02.03.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 A mnie już wzięło. Straszne. Marta, powiedz, co teraz robisz? Czy malowanie masz już zrobione? Jak tam podłogi, dokończone? Drzwi wstawione? Czy masz kanalizę czy będziesz robiła szambo? No, po prostu napisz troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 02.03.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Dana, u mnie tak: glazurnik szaleje w łazience, położona podłoga w kuchni i w holu ( terakota ), sciany mam pomalowane pierwsza warstwa na biało, drzwi dopiero zamawiam, bo przerabiałam jeszcze otwory, szambo juz mam zrobione. Na razie zamawiam drzwi wejsciowe i na dół, góra poczeka. jeszcze nie mam podłączonego pieca, czekam na gaz. Na razie odpalone dwie kozy i dmuchawa. No i przeróbki: wyburzylismy scianke w łazience na górze bo chcemy ja powiększyc. rychło w czas , ale lepiej teraz niz później. Na razie zbieram wyceny , Juz niby tak mało zostało ale jeszcze tyle tego. Powoli jakos idzie. a i kupiłam w końcu piec miał byc Vailant ale w ostatniej chwili ( przy zamawianiu) okazało sie że Viessman jest tańszy- obnizyli ceny od lutego. Musze poszukac gdzieś tanich drzwi di kotłowni i w przejscie miedzy domem i garazem ale chyba zamówie na wawerskiej w Józefowi. No i niestety trzeba poprawiać po hydrauliku, co za model niech do szlag .... No i tak. Pozdrawiam a jak u ciebie łazienki gotowe? Moze jakis fotki wkleisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 02.03.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 U mnie łazienki prawie gotowe, umywalka na dole wisi, kibelki i kabiny zainstalowane, z bidetem jakiś problem był, kazali wymieniać, ale powiedizałam, że nie wymienię, bo musiałabym i kibelek wymieniać a tego nie chcę, no i jutro będą coś kombinować. Glazurnik w sumie szybko się uwinął, 4 tygodnie zajęło mu położenie ok. 100 m płytek. Zdjątek łazienek nie mogę zrobić, bo jakieś folie fruwają, bo sufity są malowane, więc muszę poczekać. Już mi te folie czkawką się odbijają Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 02.03.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Dziękuję bardzo, ale wstrzymajcie się proszę jeszcze z gratulacjami. Podobno ma być dziewczynka - Maja Jak się wykluje - nie omieszkam Was poinformować Wtedy gratulacje jak najbardziej wskazane Stało się, to co miało się stać 01.03.2005 - g.20.45 przyszła na świat mała Maja Maleństwo w rzeczy samej: 2700g i 50cm Emocje jeszcze ze mnie nie zeszły - zwłaszcza, że byłem przy porodzie Pozdrowienia dla grupy od całej Trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 02.03.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Arzesz G R A T U L A C J E Ciesze sie ze ja pierwszy No i nie gadaj - wcale nie takie malenstwo (50cm) Pozdrowienia dla mamy i Maji Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 02.03.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Skoro już można.... G R A T U L A C J E ! ! ! Prosimy o fotki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 02.03.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Przylaczam sie do gratulacji! To chyba aktualnie najmlodszy forumowicz?Vivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 02.03.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Takoż i ode mnie NAJLEPSZEGO i wytrwałości, bo teraz najwięcej pracy, przez ten pierwszy miesiąc. Ja po porodzie (też byłem) dojść do siebie nie mogłem... 1/2 dostala dziecko i już wszystko w tym momencie z niej zeszło, a ja z tymi emocjami tłukłem się po powrocie do domu, gdyby nie wędrownik jakiś, co w szafeczce stał,to pewnie do upadłego tłukłbym się po mieszkaniu. Powodzenia, chociaż pewnie będziesz teraz rzadziej tu zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 02.03.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 No to GRATULKI GRATULKI. Życzę powodzenia i wspaniałego każdego dnia już we troje PS. Śliczne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 03.03.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Arzesz, no teraz ogromniaste gratulacje, niech maleństwo się chowa zdrowo i duże niech rośnie pozdro. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts