Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

korzystając z pogody, zrobiłem z żoną rajd po okolicznych budowach, oglądaliśmy (z ulicy) posiadłość Emila, Arzesza, Michcia, Marty i Vivaldiego - wszędzie spore postępy :) miło popatrzeć!

Czyli uratowaliscie honor naszego rajdu rowerowego :wink:

I jak sie dach podoba?

Pozdrowienia

my często rowerujemy po okolicy (także do siebie na budowę)

Twój dach widziałem już wcześniej - mi bardziej podobają sie jaśniejsze, choć wszystko zależy jakiego koloru będą tynki ;)

Otwock składa się z Otwocka właściwego i z różnych innych kawałków, które kiedyś Otwockiem nie były, a teraz są,

Jabłonna to jest ten kawałek Otwocka, który znajduje się przy ul. Narutowicza pomiędzy Śródborowem, a Świerkiem, z drugiej strony torów w jest na przykład Soplicowo, i choć w adresie mam Otwock to i tak znajomym mówię, że buduję w Jabłonnej, albo że w Śródborowie za szpitalem, oczywiście w pracy (w Warszawie) mówię "Otwock" choć dla nich i tak jak "pod ruską granicą"

ksBardzo cicho buduję na nowo powstającym ośiedlu to jest za zabudowaniami Jabłonnej po lewej stronie jadąc z Śrudborowa do Świerku w chwili obecnej stoi tam tylko kilka budynków, wolnych działek duuuuuuuużo minus to że bez mediów jedyne co to bardzo powoli powstaje linia energetyczna i w przyszłym roku ma być kanalizacja przy drodze głównej w chwili obecnej zwykłej gruntowej.

Dzięki za namiary na dekarzy miżecie polecić jeszcze namiary na drewno na więżbę.

Pozdrawiam!

korzystając z pogody, zrobiłem z żoną rajd po okolicznych budowach, oglądaliśmy (z ulicy) posiadłość Emila, Arzesza, Michcia, Marty i Vivaldiego - wszędzie spore postępy :) miło popatrzeć!

A kiedy wycieczka w moją i fripp-a stronę? Może wreszcie byśmy się odwirtualizowali?

ups!! :oops: :oops: :oops: :oops: - teraz dopiero zauważyłem Twojego posta Bess

ja dość często zaglądam na Draceny przy okazji bytności u siebie, więc teraz pora na Was! Zapraszam na zwiedzanie (wszystkich chętnych!) w sobotę przed/koło południa :)

Witam wszystkich,

Bardzi pilnie poszukuje stempli do podparcia stropu. W pon ekipa ma juz zalewac strop a ja nie moge znalezc stempli. Moze ktos z was ma takowe na zbyciu badz zna sasiada, ktory chcialby sprzedac stemple?

Pozdrawiam

Iza

mam ale krótkie, bo stemplowałem tylko garaż o wys. ok. 2,4m