Coquelicot 15.10.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Witaj Arzesz, Na podstawie moich dotychczasowych kontaktow z otwockimi urzednikami - w pelni potwierdzam, rzeczywiscie sa b. zyczliwi i pomocni Najlepszy dowód - właśnie to, że w trosce o moj wlasny interes poradzili, co ew. zrobic w sprawie wodociagow/kanalizy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 16.10.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Czy moze ktos z forumowiczow ma juz za soba etap ukladania kostki brukowej i chcialby sie podzielic uwagami o ekipie (jakosc, cena - jesli pierwsze wysokie a drugie niskie, to prosze tez o namiar ). Z wyliczen wychodzi mi, ze bede mial do ulozenia ok. 230m2, co mi spedza sen z powiek... zakladajac cene 100zl/m2 (robocizna+materialy) to jak by nie liczyc wychodzi 23.000pln . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 18.10.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 CZesc.Grupa albo umarla albo ciezko pracuje. Mam nadzieje, ze to drugie. KOchani! Fachowiec do kominka potrzebny a gdyby jeszcze umial zrobic DGP bylbym szczesliwy!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 18.10.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Podpisuję się pod prosbą o fachowców od kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 19.10.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Mam fachowca ale wiem że terminy ma obecnie na grudzień-styczeń. Za obudowanie tarnawy 18 KW 3600 zł (Marmur i piaskowiec jego jak i pozostała część materiałów) nie wiem czy to dobra cena bo na Bartyckiej to zaczynały się od 5 tyś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 19.10.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 vivaldi napisał: CZesc. Grupa albo umarla albo ciezko pracuje. Mam nadzieje, ze to drugie. KOchani! Fachowiec do kominka potrzebny a gdyby jeszcze umial zrobic DGP bylbym szczesliwy! Pozdrawiam ziiiimno (w nocy było -1 na 1szym piętrze) więc aktywność zamiera namiary na kominkarzy mam od Minuszki: p. Arek 604473199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 19.10.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 mlk napisał: namiary na kominkarzy mam od Minuszki: p. Arek 604473199 Dziekuje mlk bardzo. Aczkolwiek, widzac ile osob prosilo Miniuszke o namiary to czlowiek ma chyba terminy na 2007 rok Japan, poprosze zatem namiar na priva. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 19.10.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Japan to i ja się usmiecham o namiar na pana od kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 19.10.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Moi drodzy. Mysle, ze powoli powinnismy sie przygotowywac na spotkanie jesienne grupy w KOCIE. Pisze z wyprzedzeniem coby wszyscy mieli czas na przygotowanie sie do operacji (zamkniecie budowy, uglaskanie wspolmalzonka, odszukanie notesu z namiarami, przygotowanie gotowki na alkohol ). Mysle, ze listopad jako miesiac zadumy (nad budowaniem rowniez) jest dobrym czasem na spotkanie. Co wy na to? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 19.10.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Cytat ziiiimno (w nocy było -1 na 1szym piętrze) więc aktywność zamiera No wlasnie... a u mnie jeszcze strop nie wylany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 19.10.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Enzo - czy kupiłeś już szambo? Przeczytaj sobie post, który wczoraj znalazł się w grupie wawerskiej. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=56039&highlight= Albo dodaj opinię, albo może zastanów się jeszcze raz nim zakupisz towar, ja już nie mam wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 19.10.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Bess z tego wynika, ze mialas duzo szczescia z ta firma A przy okazji dodam, ze Enzo jest juz posiadaczem szamba, ale tez nie obylo sie bez przygod. Mysle, ze sam zainteresowany nam opowie... Ponawiam pytanko o spotkanie w KOCIE. Moze tak w sobote 18 listopada? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 19.10.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Ups. to raczej bedzie 19 dzien lisopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 19.10.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 vivaldi napisał: Ups. to raczej bedzie 19 dzien lisopada. dobry termin, jest za możeby tak wieczorkiem, koło 18-19stej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 19.10.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 vivaldi napisał: Bess z tego wynika, ze mialas duzo szczescia z ta firma A przy okazji dodam, ze Enzo jest juz posiadaczem szamba, ale tez nie obylo sie bez przygod. Mysle, ze sam zainteresowany nam opowie... Ponawiam pytanko o spotkanie w KOCIE. Moze tak w sobote 18 listopada? Pozdrawiam Czy miałam szczęście, czy nie, czas pokaże, ale już będę czujna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 20.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 mlk napisał: vivaldi napisał: Ups. to raczej bedzie 19 dzien lisopada. dobry termin, jest za możeby tak wieczorkiem, koło 18-19stej? Swietnie, to mamy konkret: Spotkanie GRUPY OTWOCKIEJ 19 listopada godz. 18. Pub pod Kotem w Otwocku (poprawacie mnie jesli nazwa jest nieprecyzyjna i dopiszcie ulice). Tylko ustalmy ten termin na sztywno. Jest duzo czasu i wiele mozna poprzekladac. No chyba, ze sa to urodziny tesciowej Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 21.10.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam, Zamierzam się budować na linii otwockiej - w Międylesiu na wiosnę. Poszukuję solidnego i niezbyt drogiego elektryka - chodzi o projekt i wykonanie przyłącza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.10.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Ja mam solidnego, ale ceny ma warszawskie. Wiec jak jestes zainteresowany to moge podeslac na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 21.10.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 23.10.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 W temacie szamba... Faktycznie szambo już mam i nie brałem z Radomia - Salexpol czy jakoś tak. Szambo wziąłęm od gościa tutejszego tel. 502 ..... nie pamiętam - jego szamba stoją via a vis Przemaru na skrzyzowaniu. Delikatnie mówiąc niepolecam . Dlaczego? Zamówiełem 10m3 a przywieźli 8.8m3 a co najciekawsze - mierząc szambo po zewnętrznej czyli ze ścianką wychodziło ponad 11m3 zaś pojemność 8.8m3 czyli to co można do niego wlać. Facet z uporem maniaka twierdził, że ma 10m3 bo tak ma napisane w papierach i koniec - nie mógł zrozumieć prostego wzoru na objętość (szer x dł x wys i mamy pojemność). Oczywiście nie zapłaciłem mu umówionej kwoty bo i z jakiej racji ??? A co najciekawsze facet zaczął mi grozić kolegami !!!! Ubaw po pachy Krótko mówiąc szambo mam, wszystko jest OK a gościa serdecznie odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts