Lawy 04.11.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Nie wiem jak w Otwocku, ale na Pradze Płd jak się podłączał mój ojciec to wodomierz w kotłowni zainstalowali. Z tą studzienką to jakiś mały bezsens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 05.11.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 trochę w wodnym temacie: GDZIE MOŻNA ZROBIĆ BADANIA JAKOŚCI WODY ZE STUDNI???? byłem wczoraj w centrum pomp w Otwocku przy "Krzyżówkach" (jadąc od Nadwiślańskiej, to za strażą pożarną) - ktoś ma jakieś doświadczenia z nimi?Oni importują pompy włoskie i składają je w kompletne zestawy hydroforowe - Pan polecam do mojego domu zestaw z 100l. zbiornikiem za 1200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 05.11.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 mlk,już było o badaniu wody na forum- chyba nawet u nas w grupie,zapamiętałam ,że gdzieś w Marysinie badają wodę cena 200zł,poszukam namiaru bo zupełnie wypadła mi z głowy nazwa ulicy- głowna z Marysinie z tego co mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 05.11.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 mlk,Tez pamietam, ze o badaniach wody bylo. Albo tutaj, albo na grupie Wawerskiej. I o ile pamietam, to w sanepidzie mozna zrobic, ale radze przejrzec archiwum tych dwoch grup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 06.11.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Dzien dobry Grupo,Ja, podobnie jak Emil, poszukuję stolarza, który wykonałby drzwi wewnętrzne według mojego wlasnego widzimisię tak, by efekt był taki jak chcę ja, a nie stolarz. Czy znacie kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 11.11.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Czesc.Kilka osob z grupy juz jest poinformowanych, ale moze ktos jeszcze mialby ochote sie podlaczyc do transportu cegly rozbiorkowej. Zapraszaam na link:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=916049#916049Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 17.11.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Swietnie, to mamy konkret: Spotkanie GRUPY OTWOCKIEJ 19 listopada godz. 18. Pub pod Kotem w Otwocku (poprawacie mnie jesli nazwa jest nieprecyzyjna i dopiszcie ulice). Tylko ustalmy ten termin na sztywno. Jest duzo czasu i wiele mozna poprzekladac. No chyba, ze sa to urodziny tesciowej Pozdrowienia Przypominam o spotkaniu!!! to już pojutrze! Obecność .... OBOWIĄZKOWA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 17.11.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Nie wiem czy ktos to przeczyta, bo frekfencja na naszej grupie spadala do zera! Ja sie w kazdym razie wybieram... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 17.11.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Korzystając z okazji jeśli można of course podłączyłbym się pod spotkanie jako że parę osób z otwockiej poznałem osobiście z kilkoma wspólne zakupy były..ktoś nawet o jakims piwku wspominał nawet więc jeśli można to i ja bym się zjawił - tylko jest jeden problem - nie znam tego lokalu (woógle Otwocka nie znam) więc jakby ktoś mi adres podał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 17.11.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Lawy, moge byc twoim przewodnikiem Jaki mnie zgarniesz z Miedzylesia (chetnie bym sie upil po odtatnich podknieciach budowlanych ) A adresu nie znam, ale wiem jak trafic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 17.11.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 jakieś niepowodzenia się zdarzyly? niedobrze.... zgarnę Ciebie - sam mam ochotę na piwko więc zabieram żonę która jest zawsze kierowcą na wszelkiego rodzaju imprezach/spotkaniach skoro będę jechał wozem to i przejadę przez Międzylesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 18.11.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Ja również będę z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 18.11.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Mnie niestety nie będzie, Dzisiaj zostałam ciocią i na jutro zaplanowane jest pępkowe. Więc na niedzielę zostałam przez panów "wybrana na ochotnika" jako kierowca - ktoś musi upojonego ...szczęściem tatusia dowieźć do szpitala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 19.11.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Chcieliśmy z lekkim opóźnieniem z żoną dołączyć do spotkania w Kocie, ale okazało się, że w knajpie odbywa się "impreza zamknięta". Pewnie spotkanie się przeniosło do innego lokalu. Jeśli tak, to szkoda, że nas tam nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 20.11.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Czesc. A kartka z informacja nie wisiala? Razem z Emilem ja wyprodukowalismy i zawisla na drzwiach. W sumie to impreza sie zakonczyla u Emila. Podziwialismy EKOFIBER i popijalismy piwko. Szkoda, ze nie wszyscy dotarli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 20.11.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 My byliśmy całą rodzinką ale króciutko i bardzo żałujemy, że tak krótko - mieliśmy konkurencyjną imprezkę. Gdyby nie to - impreza zakończyłaby się u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 20.11.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Imprezka byla troche szarpana, to tu, to tam... Ale fajnie bylo spotkac ludzi z grupy. Arzesz, poprosze o te kuchenne namiary Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 20.11.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Imprezka byla troche szarpana, to tu, to tam... Ale fajnie bylo spotkac ludzi z grupy. Arzesz, poprosze o te kuchenne namiary Pozdrowienia było simpatiko. i zwiedziłem trochę otwocka O namiary też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 20.11.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Emil również chciał namiary, więc nie będę pisał 3 postów na priv Mieczysław Stefański 501 347 605, 786 28 57, Kobyłka ul. Krechowiecka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 21.11.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Czesc wszystkim, co do imprezy u mnie to mam nadzieję że następnym razem damy radę dłużej ) było miło, pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts