mlk 21.11.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Emil również chciał namiary, więc nie będę pisał 3 postów na priv Mieczysław Stefański 501 347 605, 786 28 57, Kobyłka ul. Krechowiecka 23 ja też nie będę pisał kilku priv'ów więc podam namiary na kuchnie otwartym tekstem: 1. Dobrodzień 508-356-725, 508-356-726 Thomann Bernard, koleżanka mówiła że Pan stał się mniej terminowy ostatnio 2. gdzieś spod Kalisza p. Sławek 696998252 kolega kupił od niego szafki kuchenne za 1/3 ceny z Bartyckiej, ale mieli mu coś jeszcze dorobić (i dostać dodatkową kasę za to) ale się nie pojawili... więc niestety nie są do kontakty-pewniaki na 100%, ale myślę że jak się dopilnuje to może być ok Emil: namiary na badania wody podam jutro, a mógłbyś podesłać namiary na swojego "majstra"? Dzięki Spotkanie grupy było bardzo sympatyczne! trzeba takich więcej pochwalę się że mam już szambo, kupione w Eko-transie: poza tym że samochód im się nieźle zakopał obok mnie, to wszystko przeszło gładko Muszę je teraz tylko podłączyć i zakopać BTW, gdzie najtaniej kupić rury kanalizacyjne fi 160 Wavina? znalazłem za 58zł za 2metrowy odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 21.11.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Czy ktoś mógłby mi polecić generalnego wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 22.11.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Witajcie w śnieżnej aranżacji namiary na badania wody: Otwocki Zakład Wodociągów i Kanalizacji, ul. Karczewska 48, tel. 779 42 96 analiza fizyko-chemiczna wody objęła: mętność, barwę, zapach, odczyn pH, twardość ogólną, żelazo, chlorki, amoniak, azotyny, azotany, ChZT (?), mangan, przewodność - u mnie wszystko jest w normię! gdzie (poza firmą na Piaskowej w Michalinie) kupić z montażem bramę 4m suwaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 22.11.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Czy ktoś mógłby mi polecić generalnego wykonawcę? Moj - niestety - wyjechal do Niemiec Mlk sprobuj moze tu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67810780 A ile ta przyjemnosc z woda kosztuje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 27.11.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 A ile ta przyjemnosc z woda kosztuje? sorry, wczesniej zapomniałem napisać: 168zł za badanie wody ile Cię kosztowała robocizna wylewek? ile wyszły materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 27.11.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Czesc.Robocizna 10 zl za m2, ale sam foliowalem i ukladalem styropian. 640 dwie tatry piachu rzecznego plukanego i 3800 cement + styropian + plastyfikator + gabka dylatacyjna.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 29.11.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja jadę z wylewkami jutro - dałem więcej na tace aby pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 29.11.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Trzymam kciuki.A kto robi?Jeszcze powinienes wyslac ks. Rydzykowi - wtedy masz pogode na bank!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 29.11.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ten sam co i u Ciebie. A do Ojca Dyrektora to ja mogę mieć co najwyżej 3 słowa........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 30.11.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A zatem przypilnuj dylatacji, bo u mnie o dwoch zapomnieli a jedna przykryli... Hmmm, trzy slowa... Ciekawe jakie. Mnie sie podobaja np. dwa: Spieprzaj dziadu! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 30.11.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 I dopilnuj żeby lepiej posprzątali po sobie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 30.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 szukam hydraulika, który podłączyłby mi szambo (roboty na 2-3h) i nie skasowałby jak za zboże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 30.11.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A to HYDROZAGADKA A moze by tak mistrz KUBUJ? Probowales? I przy okazji: pytanie do bardziej zaawansowanych - gdzie na linii otwockiej jest ciekawy wybor glazury i terakoty? I oczywiscie atrakcyjnych cenowo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 30.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A to HYDROZAGADKA A moze by tak mistrz KUBUJ? Probowales? I przy okazji: pytanie do bardziej zaawansowanych - gdzie na linii otwockiej jest ciekawy wybor glazury i terakoty? I oczywiscie atrakcyjnych cenowo. Pozdrowienia a tel. do niego masz może? glazura: - w Otwocku, sklep jest po "Twojej stronie" torów - w Świdrze na światlach ze stacją BP skręcasz w lewo, przejeżdzasz przejazd i skręcasz w prawo, jedziesz wzdłuż torów i sklep będzie bliżej Otwocka, prawej stronie (za jego plecami będą tory) - podobny wybór jest w sklepie przy rondzie Wał Miedzeszyński-Trakt Lubelski - dwa sklepy są w Wiązownie, ale mniejsze - jest jeszcze sklep "wois" przy Wale jadąc do W-wy po prawo przed Bronowską, ale tam nie byłem ja kupię chyba wszystko do łazienek w sklepie w Łomiankach (ul. Warszawska 185) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 30.11.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A to HYDROZAGADKA A moze by tak mistrz KUBUJ? Probowales? I przy okazji: pytanie do bardziej zaawansowanych - gdzie na linii otwockiej jest ciekawy wybor glazury i terakoty? I oczywiscie atrakcyjnych cenowo. Pozdrowienia Polecam Hazym na Wale Miedzeszyńskim przy rondzie przed Shelem jadąc od Warszawy - brałam tam bardzo dużo rzeczy, zreszta rozdzice też, mam stały upust i po kilku zamówieniach mogłam zamówić u nich coś na telefon, atrakcyjni cenowo - sklep nr 2 z dobrymi cenami to Inter Keram w Otwocku przy torach, przejeżdzasz przez tory w Świdrze i w prawo - jest jeszcze Angra w Otwocku na przeciwko Domu Rzemiosła, ale tam to mi się różnie układało z paniami, klika razy miałam wrażenie ,że zakłócam im spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 30.11.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dziekuje wam za namiary.Mlk, poszlo na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 30.11.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witajcie Forumowicze,Ja zostałem wysłany po glazurę do sklepu koło ronda Wał Miedz/Trakt Lub.oraz do Domeko w St.Miłosnej - po prawej stronie jadąc do W-wy. W tym drugim sklepie byłem nie miły bo Pan próbował mnie wysyłać do ich magazynu żebym to ja ustalał datę transportu! Słyszałem o gościu z Bartyckiej (!! przecież tam najdrożej) który ma lepsze ceny na asortyment łazienkowy od tego z Żyrardowa co jest na Forum i jeszcze dowozi w cenie, sam jeszcze nie kupowałem, dam znać jak sprawdzę, no wreszcie się obudziliście Forumowicze !M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 30.11.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Michcio, to poprosze o namiar do tego pana z Bartyckiej. Ja co prawda omijam Bartycka szerokim lukiem, ale moze niepotrzebnie... Qurcze, tyle postow w jeden dzien! Faktycznie niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 30.11.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 zdobędę wieczorem i podam, Bartycka rzeczywiscie dla bogatych też byłem zszokowanymlk ile płacisz za tą rurę ? może podskoczę w sobotęM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 30.11.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 zdobędę wieczorem i podam, Bartycka rzeczywiscie dla bogatych też byłem zszokowany mlk ile płacisz za tą rurę ? może podskoczę w sobotę M. 100 i pomogę, lub 200 bez pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts