Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Emil również chciał namiary, więc nie będę pisał 3 postów na priv :D

Mieczysław Stefański 501 347 605, 786 28 57, Kobyłka ul. Krechowiecka 23

ja też nie będę pisał kilku priv'ów więc podam namiary na kuchnie otwartym tekstem:

1. Dobrodzień

508-356-725,

508-356-726 Thomann Bernard,

koleżanka mówiła że Pan stał się mniej terminowy ostatnio

2. gdzieś spod Kalisza

p. Sławek 696998252

kolega kupił od niego szafki kuchenne za 1/3 ceny z Bartyckiej, ale mieli mu coś jeszcze dorobić (i dostać dodatkową kasę za to) ale się nie pojawili...

więc niestety nie są do kontakty-pewniaki na 100%, ale myślę że jak się dopilnuje to może być ok

Emil: namiary na badania wody podam jutro, a mógłbyś podesłać namiary na swojego "majstra"? Dzięki

Spotkanie grupy było bardzo sympatyczne! :) trzeba takich więcej ;)

pochwalę się że mam już szambo, kupione w Eko-transie: poza tym że samochód im się nieźle zakopał obok mnie, to wszystko przeszło gładko

Muszę je teraz tylko podłączyć i zakopać

BTW, gdzie najtaniej kupić rury kanalizacyjne fi 160 Wavina? znalazłem za 58zł za 2metrowy odcinek

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie w śnieżnej aranżacji ;)

namiary na badania wody:

Otwocki Zakład Wodociągów i Kanalizacji, ul. Karczewska 48, tel. 779 42 96

analiza fizyko-chemiczna wody objęła: mętność, barwę, zapach, odczyn pH, twardość ogólną, żelazo, chlorki, amoniak, azotyny, azotany, ChZT (?), mangan, przewodność - u mnie wszystko jest w normię! 8)

gdzie (poza firmą na Piaskowej w Michalinie) kupić z montażem bramę 4m suwaną?

A to HYDROZAGADKA :lol:

A moze by tak mistrz KUBUJ? Probowales?

I przy okazji: pytanie do bardziej zaawansowanych - gdzie na linii otwockiej jest ciekawy wybor glazury i terakoty? I oczywiscie atrakcyjnych cenowo.

Pozdrowienia

a tel. do niego masz może?

glazura:

- w Otwocku, sklep jest po "Twojej stronie" torów - w Świdrze na światlach ze stacją BP skręcasz w lewo, przejeżdzasz przejazd i skręcasz w prawo, jedziesz wzdłuż torów i sklep będzie bliżej Otwocka, prawej stronie (za jego plecami będą tory)

- podobny wybór jest w sklepie przy rondzie Wał Miedzeszyński-Trakt Lubelski

- dwa sklepy są w Wiązownie, ale mniejsze

- jest jeszcze sklep "wois" przy Wale jadąc do W-wy po prawo przed Bronowską, ale tam nie byłem

ja kupię chyba wszystko do łazienek w sklepie w Łomiankach (ul. Warszawska 185)

A to HYDROZAGADKA :lol:

A moze by tak mistrz KUBUJ? Probowales?

I przy okazji: pytanie do bardziej zaawansowanych - gdzie na linii otwockiej jest ciekawy wybor glazury i terakoty? I oczywiscie atrakcyjnych cenowo.

Pozdrowienia

Polecam

Hazym na Wale Miedzeszyńskim przy rondzie przed Shelem jadąc od Warszawy - brałam tam bardzo dużo rzeczy, zreszta rozdzice też, mam stały upust i po kilku zamówieniach mogłam zamówić u nich coś na telefon, atrakcyjni cenowo

- sklep nr 2 z dobrymi cenami to Inter Keram w Otwocku przy torach,

przejeżdzasz przez tory w Świdrze i w prawo

- jest jeszcze Angra w Otwocku na przeciwko Domu Rzemiosła, ale tam to mi się różnie układało z paniami, klika razy miałam wrażenie ,że zakłócam im spokój :-?

Witajcie Forumowicze,

Ja zostałem wysłany po glazurę do sklepu koło ronda Wał Miedz/Trakt Lub.

oraz do Domeko w St.Miłosnej - po prawej stronie jadąc do W-wy. W tym drugim sklepie byłem nie miły bo Pan próbował mnie wysyłać do ich magazynu żebym to ja ustalał datę transportu!

Słyszałem o gościu z Bartyckiej (!! przecież tam najdrożej) który ma lepsze ceny na asortyment łazienkowy od tego z Żyrardowa co jest na Forum i jeszcze dowozi w cenie, sam jeszcze nie kupowałem, dam znać jak sprawdzę, no wreszcie się obudziliście Forumowicze !

M.