Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tu Emil

Ja jak najbardziej,

Podaje plan.

Knajpa jest rzeczywiscie przy aptece na ulicy Matejki. Jest to tuz przy duzym skrzyzowaniu ze swiatlami, gdzie w kierunky pln-pld biegnie ulica karczewska, zas wschod zachod to Mateji, zas za skrzyzowaniem jest to batorego, ponizej plan

| pln

|

---------------------------------------------

! | x

|

| pld

x- to apteka i knajpa

! - to szpital.

Co do dojazdu to w Otwocku jest wszedzie blisko, dla jadacych autobusem od strony Warszawy, nalezy zapytac sie o szpital przy Batorego. Ze stacji kolejowej jest to z 15-20 min na piechote

No to jak, kto przyjezdza?

EMil

czyli jadąc z Wawy do Karczewa przez Otwock, to trzeba na światłach po drugim rondzie skręcić w lewo, a potem zaraz na parking po prawej stronie :)

ps.

potwierdzam swoją obecność na spotkaniu - razem z piękniejszą połówką ;)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mik wstęp był wolny ostatecznie Chotomów mieści się koło Józefowa :D . Wszyscy są mile widziani z innych grup ( szczególnie zaprzyjaźnionych). A co na spotkaniu?

Bardzo miła atmosfera. Większość zebranych pochwaliła się swoimi projektami( ja będę musiał w naturze bo nie miałem). Przeważały merytoryczne rozmowy o budowaniu, a pomiędzy nimi opowiadaliśmy o sobie, żeby lepiej się poznać. Projekty wyważone ale co ciekawe nie przeważały gotowe. Myślałem, że tylko ja jestem ekscentrykiem i funduję sobie indywidualny projekt :) :) . Piwo..... na pytanie dlaczego nie jest zimne barman odpowiedział:

,,Dziwne przed chwilą wiadro zimnej wody wlałem”

nie nie sorry, żartowałem było bardzo dobre i ze smaczną pianką ,,mniam”.

Jak przystało na poważną grupę trafił się sponsor i mogliśmy się delektować smacznymi orzeszkami do piwa. ( Nie będę robił krypto reklamy i nie powiem kto :wink: , ale dziękujemy i prosimy o jeszcze). Następne spotkanie może u mnie na działce.

Pozdrawiam

Spotkanie było super. Było 5-ciu przedstawiceili naszej grupy: mlk, galeonik, Japan, Emil i ja (niektórzy z osobami towrzyszącymi). Nawet rozmawialiśmy o Tobie (przy okazji hurtowni Trans_Bud) ;)

Sponsorowanie orzeszków potwierdzam :))

Przy okazji nawet kibicowaliśmy przez chwilę Małyszowi (był duży ekran) i wylądował na dobrym 2-gim miejscu :D

Mam nadzieję, że nie było to ostatnie spotkanie, zwłaszcza, że wszyscy deklarowali chęć kontynuowania "nowej świeckiej tradycji" :))