galeonik 23.12.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witajcie, Po długiej niebytności powoli przerywamy sen inwestorski który zaczął się jeszcze zeszłej zimy. Wszystkim Wam pragniemy życzyć zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt- bez trosk i kłopotów. a ramach prezentu przepis na nowy rok: Bierzemy dwanaście miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkrajamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością I filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbatki. Ewa i Paweł (galeonik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 23.12.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja również życzę wszystkim spokojnych, rodzinnych, zdrowych, świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 23.12.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witajcie, Po długiej niebytności powoli przerywamy sen inwestorski który zaczął się jeszcze zeszłej zimy. Ewa i Paweł (galeonik) Galeonik! Co u Was? strasznie długi był ten sen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 24.12.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 to ja....po laicku:spokojnych świąt, fury prezentów i zdrowego obżarstwaode mnie i mojej żony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 24.12.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Prawdziwie radosnych Świąt Bożego Narodzenia,ciepła rodzinnego i w grzejnikach, szczęścia zbudowanego na mocnych fundamentach, pokoju w sercu i w nowym domu (nie jednego) życzą Evita i Michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 27.12.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Nowy Rok, nowe wyzwania Poszukuję ekipy do wybudowania stanu surowego w Otwocku (Świder). Jakbyście mieli namiary bede wdzieczny niezmiernie. Martta Pan Wojtek sprawił się dobrze, projekt już mamy, nie wiem, czy zwróciłaś uwagę, ale w święta wygenerowaliśmy z małzonką kilka kijków w narożnikach naszego przyszłego gniazdka Pozdrowienia Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 27.12.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Mikol, przyznam sie ,że nie zwróciłam uwagi ale dzisiaj się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 27.12.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Witam Wszystkich po Świętach Emilowi gratuluję wprowadzenia się Witam po baaarrrdzoooo długiej przerwie galeonika Już myślałem, że znudziła Ci się nasza grupa oraz przygoda z budowaniem Witaj mikol Niestety swojej ekipy nie polecam. Poplecam natomiast ekipę do dachu - Pana Marka ze Świdra -marttową zresztą - to była moja najlepsza ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 27.12.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Nowy Rok, nowe wyzwania Poszukuję ekipy do wybudowania stanu surowego w Otwocku (Świder). Jakbyście mieli namiary bede wdzieczny niezmiernie. Martta Pan Wojtek sprawił się dobrze, projekt już mamy, nie wiem, czy zwróciłaś uwagę, ale w święta wygenerowaliśmy z małzonką kilka kijków w narożnikach naszego przyszłego gniazdka Pozdrowienia Pawel Oooj, dużo tych wyzwań! za rok o tej porze chciałbym mieć ich mniej (i mieszkać w nowym domu) ekipa - z czystym sumieniem mogę polecić moją ekipę: p. Staszek 0607121994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNAKOST. 28.12.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam! Na wiosnę zaczynamy budowę domu. Jestesmy właśnie na etapie załatwiania przyłącza wodociągowego na działce. Czy mógłby ktoś polecić projektanta takiego przyłącza i ekipę wykonawczą. Bedę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 28.12.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Ja niestety nie mam żadnego projektanta sieci wodociągowych Natomiast być może kogoś to zainteresuje. Jeżeli ktoś w planach (na mapkach) ma zaznaczoną linię rozgraniczającą na działce - czyli poprostu w planach ma mieć zabrane kawałek działki na drogę publiczną to tylko do końca tego roku można się ubiegać o odszkodowanie. W tym celu należy udać się na ulicę Komunardów i wziąć wniosek z pokoju 10 oraz z pokoju 1 wziąć wypis rejestru gruntów. Te dokumenty wraz z odpisem z księgi wieczystej i mapą sytuacyjną należy złożyć na Górną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 28.12.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam, poszukuje dobrego (podkreslam: dobrego) hydraulika (do polozenia instalacji wodno-kan. oraz instalacji co na wiosne). Z tego co pamietam, to pojawilo sie na grupie kilka namiarow, ale nikt nie osmielil sie napisac, ze dana osoba jest bez wahania godna polecenia - a na takiej bardzo mi zalezy... przy okazji podobna prosba odnosnie tynkarzy (wewnątrz i zewnątrz), szlichciarzy, parkieciarzy, glazurnikow, montarzystow kominkow i ekip robiacych drogi i podjazdy . Rany, ale duzo tego... jak Wam sie udalo ogarnąć wykonczeniowke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 29.12.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 MLK, Dzieki za namiary, jestem z Panem umówiony na wycenę domu w styczniu Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 29.12.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Szukam fachowca od kominków. (jak zwykle taniego i dobrego ). Może ktoś zna? mikol - namiar na ekipę od stanmu surowego podsyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 29.12.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam, poszukuje dobrego (podkreslam: dobrego) hydraulika (do polozenia instalacji wodno-kan. oraz instalacji co na wiosne). Z tego co pamietam, to pojawilo sie na grupie kilka namiarow, ale nikt nie osmielil sie napisac, ze dana osoba jest bez wahania godna polecenia - a na takiej bardzo mi zalezy... przy okazji podobna prosba odnosnie tynkarzy (wewnątrz i zewnątrz), szlichciarzy, parkieciarzy, glazurnikow, montarzystow kominkow i ekip robiacych drogi i podjazdy . Rany, ale duzo tego... jak Wam sie udalo ogarnąć wykonczeniowke?? też nie wiem jak ogarnąć to, ale jestem już umówiony z instalatorem na zrobienie ogrzewania i zimnej/ciepłej wody - polecił mi go znajomy, od którego kupuję wszystkie rzeczy związane z w/w (kocioł, pompy, grzejniki itp) - wszystko na 7% (usługa) - polecam!! Ten sam instalator będzie robił w styczniu u Lawego Chcesz namiary? mikol - pamiętaj to są górale, ale całkiem poczciwi oczywiście trochę potargować się trzeba, wspomnij że ja ich Ci poleciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 29.12.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 jestem już umówiony z instalatorem na zrobienie ogrzewania i zimnej/ciepłej wody - polecił mi go znajomy, od którego kupuję wszystkie rzeczy związane z w/w (kocioł, pompy, grzejniki itp) - wszystko na 7% (usługa) - polecam!! Ten sam instalator będzie robił w styczniu u Lawego Chcesz namiary? mlk: poprosze o namiar. Moze faktycznie warto skorzystac z 7 proc. VATu... Lawy: dzieki za namiar na hydraulika! . Juz wczesniej mi go chyba podawales, ale nie napisales wtedy ze go polecasz, wiec jakos nie zapadl mi w pamieci a stare posty ze skrzynki mi wcielo gdzies... To teraz zostaja jeszcze tynkarze, szlichciarze, glazurnicy, parkieciarze, kominkarze, rekuperatorarze, bruk....ciarze i pewnie jeszcze inni "ciarze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 29.12.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Namiar na kominkarza od Danyp. Tadeusz Pyra 779-47-26, 0601274660 z tego co mam w notatkach to nie był za drogi za wklad Gabo, obudowę zapłacili 5700zł( wklad 3100) z fv Mam takie namiary bo chyba ktoś szukał: geodeta Dawid Leszman 779-11-29 kom: 0601 39 1441 projektant instalacji gazowej, załatwiał mi od razu wszystko w ZUDZie:Stanisław Niemiec 0603 889-758 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 29.12.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam. Szukam namiarów na dobrą firmę(ekipę) do stanu surowego. Potrzebuję też kierownika budowy też sprawdzonego. Jeżeli ktoś z Was mógłby mi polecić ww to byłbym wdzięczny. Budowę chcę zacząć w sierpniu 2006r. Prosiłbym o wiadomość na priv-a. No i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2006 ROKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 02.01.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Przed Witam wszystkich po dlugiej przerwie. Ciezko teraz wykroic troche czasu na pisanie. Czasu jeszcze mniej, niz jak sie budowalo. Ale mieszka sie przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 02.01.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 http://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20sylwestrowe/silverster__20_.gif Zdrowia, masy pieniędzy, takich domów o jakich marzymy!!! Pozdrawiam http://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20sylwestrowe/silverster__5_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts