Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Pozdrawiam, kiedyś juz bylem zarejestrowanym użytkownikiem forum ale zapomnialem hasła, więc witam na nowo. Konczę budowę kanadyjczyka w Świdrze i od razu wielka prośba o namiary na sprawdzoną ekipę od płyt G-K.

PS. Japan, to ja pisalem do Ciebie na priva (jeszcze przed onownym zarejestrowaniem sie na forum).

Znajacego sie na rzeczy, ale drogiego mieli Mlk i Michcio, a ja i Martta takiego (w moim odczuciu) troche wirtualnego, ale tanszego. Wybor nalezy do Ciebie :p Jak pasuje nasz - sluze namiarem.

Pozdrawiam

Mój troche wirtualny, ale u mnie załatwiał cała papierkowa robotę tj.

projekt zamienny, nowe pozwolenie, oddanie budynku do uzytkowania... (papier był potrzebny do banku a w domku sporo brakowało, obyło się bez kontroli więc jestem zadowolona)

Witam,

Niedawno dojrzałem do podjęcia decyzji o rozpoczęciu budowy własnego domu. Udało mi się dosyć szybko kupić działkę w Józefowie. Z wyborem projektu i adaptacją też jakoś sobie poradziłem. Obecnie czekam na pozwolenie na budowę.

Tu zaczynają się schody, jestem bowiem laikiem w sprawach budowlanych. Jak już się dowiedziałem - połową sukcesu jest dobry, sprawdzony i doświadczony kierownik budowy. Zauważyłem przewijajacy się wątek i również chciałbym skozystać z Waszych doświadczeń. W związku z tym mam prośbę do wszystkich, którzy taką osobę mogą polecić. Będę wdzięczny za namiary .

Witaj grupo. Poszukuję kontenera dla robotników w którym da się przetrwać przedwiośnie. Ma ktoś może na zbyciu jakiś baraczek? Idealna byłaby dzierżawa, tak do świąt. Ostatecznie wdzięczny będę za każdą informację o tym gdzie można takie coś zdobyć.

Nie jestem pewna czy mają tam jeszcze kontenery, kiedys mieli... podaję wypozyczalnia sprzetu budowlanego 022 789-39-63 p. Ewa ul. Nadwiślańska vis a vis sklepu z elektryka i sklepu z meblami

Witaj grupo. Poszukuję kontenera dla robotników w którym da się przetrwać przedwiośnie. Ma ktoś może na zbyciu jakiś baraczek? Idealna byłaby dzierżawa, tak do świąt. Ostatecznie wdzięczny będę za każdą informację o tym gdzie można takie coś zdobyć.

pewno bede niedlugo sprzedawał mój barak

Witaj Grupo,

Właśnie mija tydzień od naszej przeprowadzki. Bardzo ciekawe doświadczenie ... i pomyśleć, ze rok temu na naszej ziemi byl tylko goły fundament, a dziś jest dom.

Co prawda jeste jeszcze mnóstwo rzeczy do dokończenia, nie wspominając o ogrodzie, ale na razie zima łaskawie schowała pozostałości budowlane pod śniegiem dając złudne wrażenie porządku.

Trzymajcie się w nowym sezonie budowlanym!

mlk, niedługo czyli kiedy? Jeśli do połowy marca, to chętnie od Ciebie nabędę. Martta dzięki za radę i namiar. Do p. Ewy dzwoniłem, ale tak ją zaskoczyłem pytaniem, że zaniemówiła.

tak koło połowy marca może mi pasować - jeśli stopnieją śniegi i da się dojechać :D