martta 27.01.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 witajcie, chciałam się pochwalic, od wczoraj powiekszylo sie grono Swidrowiczów, urodziła nam sie panienka za 8 tygodni przybywa do nas! oczywiscie mowa o piesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 06.02.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Hej ! Może ktos z Was może się podzielić namiarem na sumiennego, znającego się na rzeczy KIEROWNIKA BUDOWY? Start budowy niebawem Bardzo będę wdzięczna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 07.02.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Znajacego sie na rzeczy, ale drogiego mieli Mlk i Michcio, a ja i Martta takiego (w moim odczuciu) troche wirtualnego, ale tanszego. Wybor nalezy do Ciebie Jak pasuje nasz - sluze namiarem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 07.02.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dzięki Vivaldi ! Wizytówkę do kierownika Mlk-owego mam - przypadkiem go spotkaliśmy u Mlk-a na budowie. Niestety mnie tylko taki prawdziwy kiero z krwi i kości interesuje... Może ktoś jeszcze się podzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagar 07.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Pozdrawiam, kiedyś juz bylem zarejestrowanym użytkownikiem forum ale zapomnialem hasła, więc witam na nowo. Konczę budowę kanadyjczyka w Świdrze i od razu wielka prośba o namiary na sprawdzoną ekipę od płyt G-K.PS. Japan, to ja pisalem do Ciebie na priva (jeszcze przed onownym zarejestrowaniem sie na forum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 08.02.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 PS. Japan, to ja pisalem do Ciebie na priva (jeszcze przed onownym zarejestrowaniem sie na forum). Rozumiem, że namiary dotarły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scs 09.02.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Wielu was tu jest,a moze ktos z Hipolitowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 09.02.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Znajacego sie na rzeczy, ale drogiego mieli Mlk i Michcio, a ja i Martta takiego (w moim odczuciu) troche wirtualnego, ale tanszego. Wybor nalezy do Ciebie Jak pasuje nasz - sluze namiarem. Pozdrawiam Mój troche wirtualny, ale u mnie załatwiał cała papierkowa robotę tj. projekt zamienny, nowe pozwolenie, oddanie budynku do uzytkowania... (papier był potrzebny do banku a w domku sporo brakowało, obyło się bez kontroli więc jestem zadowolona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 11.02.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Witajcie po krótkiej przerwie.Poproszę o namiary na ekipę do ocieplenia poddasza (wełna i płyty gk).Przy okazji interesują mnie także ceny za tą usługę.Bardzo prosze na privapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pks 14.02.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam,Niedawno dojrzałem do podjęcia decyzji o rozpoczęciu budowy własnego domu. Udało mi się dosyć szybko kupić działkę w Józefowie. Z wyborem projektu i adaptacją też jakoś sobie poradziłem. Obecnie czekam na pozwolenie na budowę.Tu zaczynają się schody, jestem bowiem laikiem w sprawach budowlanych. Jak już się dowiedziałem - połową sukcesu jest dobry, sprawdzony i doświadczony kierownik budowy. Zauważyłem przewijajacy się wątek i również chciałbym skozystać z Waszych doświadczeń. W związku z tym mam prośbę do wszystkich, którzy taką osobę mogą polecić. Będę wdzięczny za namiary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 19.02.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 WitamCzy ktoś z Was planuje przybycie na spotkanie Forumowiczów w Muratorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 19.02.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Widzę że jakoś przycichło na forum, chyba ostra zima dała wszystkim popalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 19.02.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Wybieram się na narty, więc nie mogę być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojwoj 20.02.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witaj grupo. Poszukuję kontenera dla robotników w którym da się przetrwać przedwiośnie. Ma ktoś może na zbyciu jakiś baraczek? Idealna byłaby dzierżawa, tak do świąt. Ostatecznie wdzięczny będę za każdą informację o tym gdzie można takie coś zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 20.02.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witaj grupo. Poszukuję kontenera dla robotników w którym da się przetrwać przedwiośnie. Ma ktoś może na zbyciu jakiś baraczek? Idealna byłaby dzierżawa, tak do świąt. Ostatecznie wdzięczny będę za każdą informację o tym gdzie można takie coś zdobyć. Nie jestem pewna czy mają tam jeszcze kontenery, kiedys mieli... podaję wypozyczalnia sprzetu budowlanego 022 789-39-63 p. Ewa ul. Nadwiślańska vis a vis sklepu z elektryka i sklepu z meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 20.02.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 swoją droga to dzierzawa wychodzi raczej drogawo, może spróbuj kupic zawsze potem się odsprzedaje.Popytaj na forum w ogłoszeniach i widziałam swego czasu na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.02.2006 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witaj grupo. Poszukuję kontenera dla robotników w którym da się przetrwać przedwiośnie. Ma ktoś może na zbyciu jakiś baraczek? Idealna byłaby dzierżawa, tak do świąt. Ostatecznie wdzięczny będę za każdą informację o tym gdzie można takie coś zdobyć. pewno bede niedlugo sprzedawał mój barak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojwoj 21.02.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 mlk, niedługo czyli kiedy? Jeśli do połowy marca, to chętnie od Ciebie nabędę. Martta dzięki za radę i namiar. Do p. Ewy dzwoniłem, ale tak ją zaskoczyłem pytaniem, że zaniemówiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 23.02.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witaj Grupo,Właśnie mija tydzień od naszej przeprowadzki. Bardzo ciekawe doświadczenie ... i pomyśleć, ze rok temu na naszej ziemi byl tylko goły fundament, a dziś jest dom.Co prawda jeste jeszcze mnóstwo rzeczy do dokończenia, nie wspominając o ogrodzie, ale na razie zima łaskawie schowała pozostałości budowlane pod śniegiem dając złudne wrażenie porządku.Trzymajcie się w nowym sezonie budowlanym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 23.02.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 mlk, niedługo czyli kiedy? Jeśli do połowy marca, to chętnie od Ciebie nabędę. Martta dzięki za radę i namiar. Do p. Ewy dzwoniłem, ale tak ją zaskoczyłem pytaniem, że zaniemówiła. tak koło połowy marca może mi pasować - jeśli stopnieją śniegi i da się dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts