wojwoj 24.02.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 No to gra muzyka. Mlk, a zmieści się w tym baraku pięciu chłopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 24.02.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 No to gra muzyka. Mlk, a zmieści się w tym baraku pięciu chłopa? w części "sypialnianej" jest zbitych 5 pryczy barak ma także instalację elektryczną z bezpiecznikami (m.in. gniazda 3fazowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojwoj 27.02.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Prawie jak Marriott. Pls, daj mi znać na priva jak bedziesz już gotowy do transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 01.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 WitamNikt nie odpowiada czy się ktoś pojawi na spotkaniu forumowizów w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 01.03.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja odpowiem - mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 01.03.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 01.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a reszta? mnie też nie będzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 01.03.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Mnie i Żonki (Evita) też nieM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 01.03.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja tez sie nie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 01.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 żony i mnie też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 03.03.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam, Przepraszam z góry, ze powielam posty (wyslalem juz podobnego na grupe wawerską), ale pilnie poszukuje ekipy do wykonania tynkow. Potrzebuje kogos innego niz Tadeusz Zarzeczny (nie robi cem.-wap.) i Edyta Rayzacher (najbliższy wolny termin ma w... październiku ). Będę bardzo wdzięczny! Pilne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 08.03.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 18 marca ekipa w składzie bardzo silnym ma mi wstawiać okna - czy to dobry pomysł przy tych temperaturach? Dziś na moście do Góry Kalwarii o 8.30 rano było -15 stopni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 08.03.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 18 marca ekipa w składzie bardzo silnym ma mi wstawiać okna - czy to dobry pomysł przy tych temperaturach? Dziś na moście do Góry Kalwarii o 8.30 rano było -15 stopni..... ponoć ma być cieplej od OKOŁO połowy miesiąca ... mała to pociecha ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 08.03.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 18 marca ekipa w składzie bardzo silnym ma mi wstawiać okna - czy to dobry pomysł przy tych temperaturach? Dziś na moście do Góry Kalwarii o 8.30 rano było -15 stopni..... Przy takich mrozach (-15) nie wskazane, natomiast w niskich temperaturach można raczej wstawiać, ale dobrze jest gdy wtedy ekipa użyje pianki specjalnej do niskich temperatur bo normalne pianki poniżej 5 stopni się jakieś takie dziwne robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bu 10.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Witam wszystkich!Chcemy w tym roku zacząć remont naszej ruinki w Glinie. Mam ogromną prośbę o namiary na solidne sprawdzone (i najlepiej niedrogie) ekipy remontowo - budowlane. Musimy zacząć od wzmocnienia fundamentów, potem wymiana części ścian na strychu i nowy dach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 10.03.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Witajcie po trwajacej pol roku przerwie. Od czasu porodu nie moglam sie odnalezc w nowych* rodzicielskich * obowiazkach i dopiero teraz po malu zaczynam miec troszke czasu dla siebie, ktory planuje przeznaczyc na szperanie po forum. Przez ta koszmarna zime zmuszeni bylismy zaprzestab prac budowlanych ok 20.12.2005 przez co mam pokryte tylko pol dachu Gdy tylko sniegi stopnieja planujemy dokonczyc ukladanie dachu i ruszyc dalej. Wiem, ze czeka nas ogrom prac i to mnie troszke przeraza. Czy znajdzie sie jakis dobry czlowiek, ktory przyblizylby mi kolejnosc prac bo troszke sie w tym gubie. Co najpierw: hudraulika, wylewki, tynki czy okna? Bede rowniez wdzieczna za namiary na dobrego hydraulika, tynkarza i rady jakie okna sa najlepsze dod omu jednorodzinnego. pozdrawiam wszytstkich Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gringo... 11.03.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 najpierw musisz zamknac stan surowy czyli okna drzwi garazowe. Nastepnie ocieplenie, elektryk moze dzialac nawet wczesniej pozniej hydraulik i wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 11.03.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Dzieki za odpowiedz.Troszke sie boje wstawiac okna i brame garazowa bo wiem , ze bardzo kradna takie rzeczy. Pewnie od razu wykupimy ochrone ale czy to uchroni mnie przed wandalizmem?? Macie moze namiary na sprawdzonych tynkarzy? Jakis czas temu byla dyskusja na forum na temat ukraincow, ktorzy dosc dobrze i niedrogo robia tynki. Czy ktos z was mial z nimi doczynienia?? Jakie okna najbardziej polecacie?? pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 11.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Iza,u mnie otwory okienne były pozabijane, brama garażowa zbita -z desek a w międzyczasie robiła się elektryka, i alarm. Okna były wstawiane i jednoczesnie od razu "odpalony" alarm inaczej ,......hmm........ pewnie musiałabym kupowac drugi zestaw. Jeżeli chodzi o tynkarzy to sprecyzuj jakie tynki wybrałas: gipsowe czy cementowo-wapienne? wiem ,że wbrat szuka aktualnie ekip od cem-wap, na gipsowe służe namiarem.tynki Zarzeczny Tadeusz 0604 992 138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 12.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 najpierw musisz zamknac stan surowy czyli okna drzwi garazowe. Nastepnie ocieplenie, elektryk moze dzialac nawet wczesniej pozniej hydraulik i wylewki. Jeżeli okna będziesz mieć drewniane to ABSOLUTNIE tak nie rób!!! Całe drewno dopiero po tynkach wylewkach bo będziesz miec okna do wymiany. co do kolejności: zabij okna, albo je wstaw (jesli plastiki i nie boisz się kradzieży), elektryka i kabelki od alarmu. Co do hydraulik - są dwie opcje - przed tynkami i po tynkach. Gdy przed to narażasz się, że tynkarze jeśli nie uważni mogą zdeptać którąś z rur, które będą leżeć na podłodze. Gdy po to będziesz miała trochę kute we właśnie co zrobionych tynkach. Ja wybrałem opcję: najpierw tynki potem hydraulika a potem wylewki. Ukraińscy tynkarze - odezwij się do Vivaldiego, nie wiem czy on nie miał z nimi do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts