mlk 21.03.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 po zakupie okien niestety nie będzie mnie stać postawić wszystkim piwo, mogę zaoferować lokal i herbatę a prąd masz?? do tej herbaty oczywiście Termin - zaproponujcie cosik jak oferuję herbatę, to oferuję! jak padnie elektrownia, to rozpali się ognisko ze stempli i bedzie herbata z gara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.03.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Prad mozna przyniesc z soba....Czy w Otwocku sa jeszcze jakies inne knajpy oprocz Kota i Kwadratu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.03.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Lawy, myslisz o herbacie po goralsku Jako, ze inicjatywa wyszla ode mnie proponuje 04.04 w sobote. Traktujmy ten termin zobowiazujaco, bo jak zwykle komus nie bedzie pasowac i na to nie ma rady. Miejsce sie jeszcze ustali i mysle, ze trzeba zrobic rezerwacje aby nie bylo tak jak ostatnio.... Pozdrawiam w tym roku 4 kwietnia nie ma niestety soboty wg kalendarza obowiązującego w IV PL mój "lokal" będzie gotowy na forumowiczów w niedzielę 9 kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.03.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Faktycznie, ja jeszcze siedze w III RP... A zatem 9 kwietnia i konczymy spotkanie u mlk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 21.03.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 w tym roku 4 kwietnia nie ma niestety soboty wg kalendarza obowiązującego w IV PL mój "lokal" będzie gotowy na forumowiczów w niedzielę 9 kwietnia 2006 tylko w której to my teraz RP jesteśmy?? bo tyle zmian ostatnio skoro tak nalegasz to oczywiście nie mam nic "naprzeciwko" ....a czy krzesła i stół też już masz zakupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 21.03.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Widźę, że szansa na spotkanie coraz większa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 w tym roku 4 kwietnia nie ma niestety soboty wg kalendarza obowiązującego w IV PL mój "lokal" będzie gotowy na forumowiczów w niedzielę 9 kwietnia 2006 tylko w której to my teraz RP jesteśmy?? bo tyle zmian ostatnio skoro tak nalegasz to oczywiście nie mam nic "naprzeciwko" ....a czy krzesła i stół też już masz zakupione naleganie jest niegrzeczne, ja tylko zapraszam stół i krzesła trzeba będzie zrobić z desek i cegieł ps. ta IV RP nie podoba mi się ani trochę, ale nie mam na to dużego wpływu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 22.03.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Ostatnie dni intensywnie szukalam okien. Zupelnie przez przypadek robiac zakupy na bazarku w Falenicy trafilam na budke, w ktorej zajmuja sie sprzedaza okien Vetrex o profilu Veko. Porozmawialam, posluchalam o ich parametrach i wydaja mi sie calkiem ciekawe i solidne. W dodatku wycena moich okien z obustronna okleina wyszla bardzo atrakcyjnie. Czy ktos z was zna ten punkt z oknami badz okna Vetrex. Bede wdzieczna za wszelkie uwagi. Ps mlk namiar na stolarza bede miala w piatek wiec Ci go przesle na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 22.03.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Ostatnie dni intensywnie szukalam okien. Zupelnie przez przypadek robiac zakupy na bazarku w Falenicy trafilam na budke, w ktorej zajmuja sie sprzedaza okien Vetrex o profilu Veko. Porozmawialam, posluchalam o ich parametrach i wydaja mi sie calkiem ciekawe i solidne. W dodatku wycena moich okien z obustronna okleina wyszla bardzo atrakcyjnie. Czy ktos z was zna ten punkt z oknami badz okna Vetrex. Bede wdzieczna za wszelkie uwagi. Ps mlk namiar na stolarza bede miala w piatek wiec Ci go przesle na gg przechodzę obok nich co sobotę, ale więcej nie znam natomiast przestrzegam przed kupnem okien z jakieś nieznanej manufaktury - fachowcy mówią że w okna najważniejsze jest uczciwość fabryki je produkującej oraz porządny montaż, a dopiero potem np. z jakiego są profilu, więc spróbuj zweryfikować fabrykę w wątku o oknach (http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1117797 najlepiej najpierw używjąc opcji "szukaj") oraz może na oknonecie (http://www.forum.oknonet.pl/) Powodzenia! ja strasznie długo "bujałem się" zanim wybrałem okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 24.03.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Mlk, to pochwal sie na co padlo w koncu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 24.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Mlk, to pochwal sie na co padlo w koncu? Pozdrawiam okna? oknoplast kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trolosa 29.03.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Dużo znajomych tu z grupy wawer, ale załšcze post, kończe budowe w Radoci, czywicie nie może być za miło, ponieważ w ten weekend miałem WŁAMANIE i ukradli nam: piec ULRICH Kondensich KOMPRESSOR KO21 zasobnik ULRICH 140l umywalkę, kibelek podwieszany KOŁO VARIUS ... i narty czarne NORDICA może kto się do Was zgłosi, zaproponuje, wštpliwe ale na wszelki słuczaj podam mój numer 501165264 ku przestrodze powiem jak: wszystkie wkładki typu yale zostałe wyrwane, atestowane sš równie dobre jak zwykłe (!), weszli drzwiami tarasowymi na odwiert nie dali rady więc wyłamali, miały antywyważeniowe okucia, jedno okucie wyrwało futryne drugie pękło. cisła zabudowa nikt nic nie słyszał, i to tak do dupy, oczywicie nie ubezpieczone. oprócz stolarza poszukuje kogo od układania kostki granitowej może macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 29.03.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Rozumiem, że alarmu nie było? To w grupie już chyba Arzesz "przerabiał" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 29.03.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 bardzo mi przykro trolosa. Ja wlasnie chce wstawic okna i ruszyc z wykonczeniowka ale boje sie wlamania bo kolo mnie nie ma zywego ducha choc twoj przyklad pokazuje, ze bliskie sasiedstwo tez nie wiele daje. Miales jakas firme ochroniarska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 30.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witam Szanowną Grupę, Potrzebuję Waszej pomocy. Potrzebny mi gruz do utwardzenia wjazdu na działkę. Mam już zdjęty humus, ale obawiam się, że jak przyjedzie cięższy kaliber niż Pan Kopara, to może być duży problem. A pogoda nam nie pomaga.Może wiecie gdzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 30.03.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 w sprawie formalnej: Vivaldi mocno zajęty i mnie poprosił o pomoc więc napiszę - SPOTKANIE Grupy Otwockiej, ustawiliśmy na termin 09.04.2006 sobota, lista obecności 1. ja 2. Vivaldi 3. MLK pozwoliłem sobie dopisać szanownych panów V i M resztę prosze o dopisanie - po prostu warto wiedzieć ile i kto się zjawi. Miejsce - tutaj była mowa o działce MLK, ale żeby jednak usiąść przy piwku hebracie i spokojnie obgadać proponuję jakiś lolal w otwocku (objazd po działkach można zrobić już po piwku ) - np ten w którym poprzednio się nie udało - i tutaj proszę jakąś dobrą duszę albo o zarezerwowanie stolika abo o podanie jak się toto nazywa żebym ewentualnie mógł to znaleźć i sam zadzwonić i zarezerwować - zupełnie nie znam Otwocka stąd ta prośba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfilo 30.03.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witam grupę. Już chyba czas na wpisanie się. I jak tu imprezowo (szkoda, że mamy zajęty 09.04. - mam nadzieję, że się nie narzucam). Jeszcze nie poczytałam nas-budujących w okolicy ale nadrobię. Póki co, jesteśmy na etapie uzyskania warunków zabudowy, które mają być w tym tygodniu. Projekt prawie wybrany. Architekt jest i kilka innych kontaktów budowlanych też. Planujemy rozpocząć w czerwiec-sierpień. Nie wiem ile się czeka na uzyskanie pozwolenia w Starostwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 30.03.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Grupo,ja będę na 50% choć jeszcze przed dwoma dniami nie było na to szans,"Pod Kotem" jest dla mnie bardzo OK bo jako już mieszkaniec Otwocka mogę dojść i wrócic tam piechotką,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 03.04.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam,też się piszę na spotkanko. Dla mnie Kot jest OK. Mam jednak wątpliwości co do terminu - 9 kwietnia to niedziela a nie sobota. Kiedy więc ma być zapowiadane spotkanie? I jeszcze jedno - będziecie sami czy zabieracie też swoje połówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 04.04.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam Zgłaszam się na spotkanie oczywiście za całą rodzinką (tak jak ostatnio ) Wojtek69 słusznie zauważył, że 9-ty to niedziela. Dla mnie 8 sobota i 9 niedziala są ok. vivaldi Ty zaproponowałeś spotkanie więc decyduj i podaj godzinę. Lokal POD KOTEM - dla mnie ok a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts