mlk 19.04.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 co z zakupem drzwi garażowych?? Podzwoniłem w kilka miejsc i wyszło mi że moje drzwi garażowe są najtańsze w firmie Domet z Ciechanowa (pisałem o tym jakiś czas temu) - różnicy jest ok. 500zł - promocja do końca kwietnia ja decyduję się kupić od nich, planuję umówić się na obmiar w jakiś piątek wieczorem lub sobotę (oczywiście nie w tym tygodniu), trzeba wtedy podpisać umowę i wpłacić 20% ktoś się pisze? jak zbierze się więcej osób to mamy szansę wynegocjować dodatkowe 5% rabatu do góry! kto jeszcze zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mossbauer 19.04.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam serdecznie grupę Otwocką.Czy mogę się podpiąć pod Was?Jesteście najbliżsi, a Garwolin jest tylko 30km.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 19.04.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witamy Mossbauer,rozumiem że nerwowo przebierasz nogami aby zacząć budowę, czy rzeczywiście dopiero startujesz ? jakie ceny działek w Garwolinie ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 19.04.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Grupo,zostało mi 9 worków 30 kg tynku gipsowego maszynowego cięzkiego Knauf MP75, wg opisu producenta takiego (nie lekkiego) użuwa się do łazieniek i garaży (fachowcy wolą do wszystkiego stosować lekki bo się łatwiej rozprowadza) oddam po korzystnej cenie oczywiscie, zimował w ogrzewanym garażu, mogę z transportem,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 20.04.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Stemple wanted, 2,9 - 3m, 220szt. Korzystna cena też wanted. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 20.04.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Mam stemple ale chomikuję je bo chciałem z nich porobić zabawki ogrodowe dla dzieciaków, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 20.04.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Hmmm, no to nie będę dzieciom odbierał zabawy, ale czy aby na pewno znajdziesz czas na wykonanie tych zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 20.04.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Na piaskownicę powiedzmy mam ze 2 lata, zjeżdżalnię 3-4 a hustawki powinny byc jeszcze aktualne przez jakieś 5-7, oczywiscie masz rację z tym czasem ale trzeba od siebie wymagać...M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mossbauer 20.04.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam michcio. Tak prawdę mówiąc to nie mam zielonego pojęcia. Działkę odziedziczyłem. Jeśli miał bym kupić, to nie w samym mieście. Chore przełożenie co do ceny w obrębie miasta a poza nim. Co do starut to mam zamiar w tym sezonie wyjść z ziemmi. Witamy Mossbauer, rozumiem że nerwowo przebierasz nogami aby zacząć budowę, czy rzeczywiście dopiero startujesz ? jakie ceny działek w Garwolinie ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 20.04.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Na piaskownicę powiedzmy mam ze 2 lata, zjeżdżalnię 3-4 a chustawki powinny byc jeszcze aktualne przez jakieś 5-7, oczywiscie masz rację z tym czasem ale trzeba od siebie wymagać... M. To się nazywa plan długoletni A jak dzieciaki wyrosną to staniesz przy szosie i będziesz sprzedawać te wyroby drewna, dorobisz jeszcze kilka krasnali i tak inwestycja w budowę domu zacznie powoli przynosić dochód..... też coś muszę wymyślić bo z kasą już krucho a tu jeszcze tyle zakupów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 20.04.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam michcio. Tak prawdę mówiąc to nie mam zielonego pojęcia. Działkę odziedziczyłem. Jeśli miał bym kupić, to nie w samym mieście. Chore przełożenie co do ceny w obrębie miasta a poza nim. Co do starut to mam zamiar w tym sezonie wyjść z ziemmi. Błogosławieni Ci, którzy odziedziczyli działkę, albowiem nie będą musieli sami jej kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mossbauer 20.04.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Czasami się zastanawiam czy nie było by lepiej jak bym kupił.Nie miał bym ciśnienia typu"tego szkoda wyrzucać, albo burzyć".Nikt by mi nie "doradzał"A tak jest jak w małżeństwie, sztuka kompromisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 20.04.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 z tego co do tej pory napisaliście lista się ułożyłą tak: 1. ja z połówką )) 2. Vivaldi 3. michcio 4. wojteks69 z połówką ))) 5. arzesz z całą rodzinką 6. mikol 7. KaJot pytał się gdzie ten kot cały więc może tez planuje. POTWIERDZAĆ, dopisywać się albo wypisywać poproszę Plan i chęci były, ale zdrowie dzieci niedopisało. Zamiast wypoczywać to po lekarzach jezdziłem. Pozdrawiam, Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 24.04.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Chętnych na fotkę ze spotkania w Kocie w Otwocku proszę o adresy mailowe. Pozdrowienia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 24.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Chętnych na fotkę ze spotkania w Kocie w Otwocku proszę o adresy mailowe. Pozdrowienia Paweł mój taki jak dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 26.04.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Mój adres też podany w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 26.04.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hmmmm....mój także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 26.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a zdjęcia jak nie było tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rg2005 26.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witajcie, poszukuję tymczasowej (na okres budowy) bramy na działkę. Gdyby ktoś miał chęć się pozbyć czegoś takiego, bardzo proszę o info. Pozdrawiam, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 26.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a zdjęcia jak nie było tak nie ma ja dostałem....zdjęcie fajne tylko Vivaldi postanowił wejść na pierwszy plan z profilu i pozasłaniał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts