arzesz 27.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 a zdjęcia jak nie było tak nie ma ja dostałem....zdjęcie fajne tylko Vivaldi postanowił wejść na pierwszy plan z profilu i pozasłaniał.... a ja nie dostałem możesz mi w takim razie przesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 27.04.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Przepraszam, tak że w kwestii niebudowlanej ... potraktujcie to proszę po sąsiedzku Otóż przykra wiadomość to to, że trzeba się rozliczyć z PIT za 2005 r. Dobra wiadomość to, to że można 1% oddać na zbożny cel Trzeba tylko wpłacić do 30go kwietnia na wybrane OPP (nie dc 2go maja, do kiedy trzeba złożyć zeznanie). Pod moim podpisem znajdziecie link do Stow. "Bliżej dziecka" a tam instrukcję i nr konta, a także wszelkie info. o tej organizacji. Życzę miłego długiego weekendu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 27.04.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 a ja nie dostałem możesz mi w takim razie przesłać? poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 27.04.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 a zdjęcia jak nie było tak nie ma To dziwne, bo nie dostałem zwrotki, że coś było nie tak Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 28.04.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 a zdjęcia jak nie było tak nie ma To dziwne, bo nie dostałem zwrotki, że coś było nie tak Paweł spoko. już dostałem od Lawego - dzięki a przed nami dłuuuugii weekend Życzę wszystkim sukcesów na działeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 28.04.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ja zdjęcie też już dostałem, tylko że na fotce Vivaldi dokładnie mnie zasłonił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 28.04.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam wszystkich. Jestem tu nowy i właśnie zaczynam pewne działania, choć na razie jestem na etapie wyboru projektu - także dopiero na starcie (choć działka już jest)Planowane miejsce akcji - Wólka Mlądzka. PozdrawiamMateush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 28.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Czy macie jakieś swoje ulubione hurtownie materiałów budowlanych w naszej okolicy, najlepiej z dużymi rabatami? (cegła, cement,...) Jakie rabaty na jaki materiały udało wam się uzyskać? Pozdrawiam,Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 02.05.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam ! Czy grupowicze mają może jakiegoś godnego polecenia (taniego) geodetę z okolic Otwocka ? PozdrawiamMateush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 02.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam ! Czy grupowicze mają może jakiegoś godnego polecenia (taniego) geodetę z okolic Otwocka ? Pozdrawiam Mateush Geodeta, Pan Mikłaszewicz: 0503318371 - za 3 mapki do celów projektowych zapłaciłem 400 PLN (brak zmian) - tydzień spóźnienia co do umówionego terminu. Inni geodeci chcieli 600-650 PLN Mieszka w Falenicy. Pozdrawiam, Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 02.05.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam, Tynki wewnętrzne robi u mnie Tadeusz Zarzeczny (polecany na tej grupie). Jednak poszukuje teraz ekipy do elewacji zewnętrznej. Pan Zarzeczny deklaruje się, że chętnie wykona, ale ma do tego inną ekipę niż do tynków wewnętrznych - mam więc pytanie: korzystał może ktoś z jego usług w przypadku elewacji zewnętrznej? Jak z jakością? Czy cena 30zł/m2 to bardzo drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 02.05.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam, Tynki wewnętrzne robi u mnie Tadeusz Zarzeczny (polecany na tej grupie). Jednak poszukuje teraz ekipy do elewacji zewnętrznej. Pan Zarzeczny deklaruje się, że chętnie wykona, ale ma do tego inną ekipę niż do tynków wewnętrznych - mam więc pytanie: korzystał może ktoś z jego usług w przypadku elewacji zewnętrznej? Jak z jakością? Czy cena 30zł/m2 to bardzo drogo? u moich sasiadów ekipa p.Zarzecznego robiła elewacje zewnetrzną, polecaja ich nadal a robotę mozna zobaczyc ,j eżeli zaś chodzi o cenę to nie pamietam już ile ja płaciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 02.05.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam, Tynki wewnętrzne robi u mnie Tadeusz Zarzeczny (polecany na tej grupie). Jednak poszukuje teraz ekipy do elewacji zewnętrznej. Pan Zarzeczny deklaruje się, że chętnie wykona, ale ma do tego inną ekipę niż do tynków wewnętrznych - mam więc pytanie: korzystał może ktoś z jego usług w przypadku elewacji zewnętrznej? Jak z jakością? Czy cena 30zł/m2 to bardzo drogo? u moich sasiadów ekipa p.Zarzecznego robiła elewacje zewnetrzną, polecaja ich nadal a robotę mozna zobaczyc ,j eżeli zaś chodzi o cenę to nie pamietam już ile ja płaciłam jeśli chodzi o cenę, to moja ekipa brała 22/m (ode mnie 19 ale miałem położony styropian) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 03.05.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Cenowo za elewację: najtaniej co spotkałem ekipę to było właśnie 22 zł/m2, najdrożej to aż szkoda gadać. Ale najwięcej ekip w zeszłym roku co mi wyceniało było z przedziału 27-30 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 04.05.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam ! Czy ma ktoś namiary na jakiegoś dobrego studniarza z okolic Otwocka ? Mam też pytanie czy jest możliwe wykonanie jakichś badań gruntu w celu wykrycia wody - czy robi się to wyłącznie na podstawie opinii faceta z różdżką ? Będę wdzięczny za wszelkie namiary na sprawdzonych speców od studni. PozdrawiamMateush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 04.05.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam ! Czy ma ktoś namiary na jakiegoś dobrego studniarza z okolic Otwocka ? Mam też pytanie czy jest możliwe wykonanie jakichś badań gruntu w celu wykrycia wody - czy robi się to wyłącznie na podstawie opinii faceta z różdżką ? Będę wdzięczny za wszelkie namiary na sprawdzonych speców od studni. Pozdrawiam Mateush Mateuszu większość z nas korzystała z usług niejakiego Pana Flisińskiego - studniarza , który to buszuje w naszym rejonie. tel. 0601 717 254 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edytka 04.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, potrzebuję zakupić, ewentualnie wynająć, barak dla mojej ekipy.Zaczynam budowę w lipcu w Miedzeszynie.Jakby ktoś miał na zbyciu to sie polecam. PozdrawiamEdyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 04.05.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzięki za informację - to już drugi raz Pozdrawiam Mateush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 04.05.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzięki za informację - to już drugi raz Pozdrawiam Mateush Bo dopiero sie rozkrecasz :wink Jak by co to juz wiesz gdzie pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, potrzebuję zakupić, ewentualnie wynająć, barak dla mojej ekipy. Zaczynam budowę w lipcu w Miedzeszynie. Jakby ktoś miał na zbyciu to sie polecam. Pozdrawiam Edyta ups, spóźniłaś się, sprzedałem w sobotę, a miałabyś blisko ale chyba ktoś z okolicy będzie niedługo sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts