mateush 18.01.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Czy ja też mogłabym sie podłączyc? Jeżeli ktoś już ma te namiary to proszę niech poratuje i prześle do mnie... i ja też !! i ja też !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingala 18.01.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam. Jak dużo o osób zaczynam się rozglądać za ekipą - z tego co słyszę o dostępności budować chyba zacznę w 2010 Kiedyś już odzywałem się na grupie - ale miałem lekki zastój - teraz jest już projekt i załatwiają się papierki Mam doś określone oczekiwania co do ekipy- mianowicie potrzebna mi firma mająca doświadczenie z Ytongiem - może ktoś z Was budował z tegoż, albo przynajmniej ma jakiś namiar. Będę bardzo zobowiązany Mateush Zdradzisz ile czekałeś na pozwolenie na budowę w naszym Urzędzie Miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 18.01.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Zdradzisz ile czekałeś na pozwolenie na budowę w naszym Urzędzie Miasta? Nie zdradzę - bo jeszcze nie mam wszystkich papierów żeby złożyć wniosek - jestem w trakcie ich kompletowania (właśnie będę zamawiał mapę do celów projektowych). Jednak w obliczu dramatycznej sytuacji na rynku ekip wykonawczych jużzaczynam się rozglądać (projekt już mam także nie ma problemu). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 18.01.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Buduję domek 130 m + garaż 30. Stan obecny - zamknięty, zrobiona elektryka, hydraulika, wylewki, tynki. Zostalo ocieplenie poddasza wełną mineralną. W międzyczasie szukamy pieca c.o. i rozsądnego kominkarza do kominka z płaszczem wodnym. Czy ktoś może polecić fachowca od kominków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 18.01.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Buduję domek 130 m + garaż 30. Stan obecny - zamknięty, zrobiona elektryka, hydraulika, wylewki, tynki. Zostalo ocieplenie poddasza wełną mineralną. W międzyczasie szukamy pieca c.o. i rozsądnego kominkarza do kominka z płaszczem wodnym. Czy ktoś może polecić fachowca od kominków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antysia 18.01.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 witajcie. Dzieki za namiary na architektw.co do ekip i kierownika budowy to ja tez sie juz rozglądam, choć nie mam jeszcze pozwolenia. Może nawet nam się uda dogadać - na razie jestem w kontakcie mailowym z nimi...zobaczymy.A znalazłam ich spędzając dłuuuuugie godziny na forum murator:))) w teamatach :ogłoszenia drobne, polecane ekipy Warszawa i okolice. - sami się tam nawet ogłaszają.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 19.01.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Halo,halojak dawno tu nie zaglądałem, zaskakuje zima prawda ?robić już ogrodzenie czy poczekać bo przymrozi co myślicie ?jak dzisiejszy wiaterek ? u mnie ogrodzenie przewróciło, miło widzieć nowe osoby z Otwocka : Pingala,maewcia,mateusch ciekawe czy ktoś z Was nie buduje gdzieś w mojej okolicy (ul.Słowackiego),do zbudowanych i mieszkajacych : też mieliście jesienną deprechę ? na szczęście już dnia przybywa, już mi się nie chce budowac chyba że całkiem na nowo...M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 19.01.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Pingala,maewcia,mateusch ciekawe czy ktoś z Was nie buduje gdzieś w mojej okolicy (ul.Słowackiego), Ja będę budował w Wólce Mlądzkiej - niedaleko rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingala 19.01.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Zdradzisz ile czekałeś na pozwolenie na budowę w naszym Urzędzie Miasta? Nie zdradzę - bo jeszcze nie mam wszystkich papierów żeby złożyć wniosek - jestem w trakcie ich kompletowania (właśnie będę zamawiał mapę do celów projektowych). Jednak w obliczu dramatycznej sytuacji na rynku ekip wykonawczych jużzaczynam się rozglądać (projekt już mam także nie ma problemu). Pozdrawiam A u kogo zamawiasz i na ile Ci wycenili pracę? Ja zamówiłam w biurze geodezyjnym na Kołłataja, bo na Górnej zdzierają i jeszce terminy odległe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingala 19.01.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Halo,halo jak dawno tu nie zaglądałem, zaskakuje zima prawda ? robić już ogrodzenie czy poczekać bo przymrozi co myślicie ? jak dzisiejszy wiaterek ? u mnie ogrodzenie przewróciło, miło widzieć nowe osoby z Otwocka : Pingala,maewcia,mateusch ciekawe czy ktoś z Was nie buduje gdzieś w mojej okolicy (ul.Słowackiego), do zbudowanych i mieszkajacych : też mieliście jesienną deprechę ? na szczęście już dnia przybywa, już mi się nie chce budowac chyba że całkiem na nowo... M. W sumie to będę budowa niedaleko bo na Sienkiewicza w Świdrze. Ale na Słowackiego teraz sporo powstaje nowych budynków - i dzięki temu robi się fajna okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingala 19.01.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Buduję domek 130 m + garaż 30. Stan obecny - zamknięty, zrobiona elektryka, hydraulika, wylewki, tynki. Zostalo ocieplenie poddasza wełną mineralną. W międzyczasie szukamy pieca c.o. i rozsądnego kominkarza do kominka z płaszczem wodnym. Czy ktoś może polecić fachowca od kominków ? Jak będę robic kominek to tylko ze sprawdzonym i pewnym fachowcem, wolę nawet trochę drożej zapłacic - ale miec pewnośc ,że wszystko będzie ok. W końcu kominek zazwyczaj znajduje się centralnie w domu i jest elementem reprezentacyjnym. Słyszałam opinię,że w okolicy działa p. Tadeusz Pyra - jak chcesz mogę ci przesłac namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 19.01.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Halo,halo jak dawno tu nie zaglądałem, zaskakuje zima prawda ? robić już ogrodzenie czy poczekać bo przymrozi co myślicie ? jak dzisiejszy wiaterek ? u mnie ogrodzenie przewróciło, miło widzieć nowe osoby z Otwocka : Pingala,maewcia,mateusch ciekawe czy ktoś z Was nie buduje gdzieś w mojej okolicy (ul.Słowackiego), do zbudowanych i mieszkajacych : też mieliście jesienną deprechę ? na szczęście już dnia przybywa, już mi się nie chce budowac chyba że całkiem na nowo... M. W sumie to będę budowa niedaleko bo na Sienkiewicza w Świdrze. Ale na Słowackiego teraz sporo powstaje nowych budynków - i dzięki temu robi się fajna okolica. Proszę , coraj więcej osób z okolicy, michcio na Słowackiego buduje się Coquelicot, wiem ,że szukał sąsiadów - bo chyba pomylił mnie z tobą (a raczej nasze domy). Pozdrowienia z Wiązowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingala 19.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Martta,Czy Twój domek jest po lewej stronie jadąc do ul. Majowej? Bo kojarzę,że tam cos urosło z winerbergera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrs 19.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam oficjalnie (już z niektórymi z tej grupy korespondowałem ) całą Grupę Otwocką. Mam działeczkę w okolicy Wólki Mlądzkiej (przy ulicy Grunwaldzkiej) no i zabieram się za budowę... jestem na etapie wyboru projektu więc... . Już teraz mogę stwierdzić jedną rzecz: dzięki temu forum doceniłem siłę FORUM Internetowego (dotychczas korzystałem z tego mechanizmu sporadycznie) Mam nadzieję, że będę mógł się wykazać i pomóc przez najbliższe.. no właśnie Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 19.01.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Wólka Mlądzka to ładna i spokojna okolica a i ceny działek były przed 2 latami b.konkurencyjne, myslę że to dobra decyzja a i w Świdrze mieszka się b.dobrze !, podobno jedną sosnę powaliło dziś na Ostrowskiej, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antysia 19.01.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 witajcie. Ja tez z Wólki Mlądzkiej:))) Mamy działkę między Rakową a Nową - na wysokości sklepu Baltona przy głównej ulicy Żeromskiego. Ale fajnie że tyle sąsiadów w samej Wólce:) jak tylko przyjdzie prawdziwa wiosna, zaczniemy się odwiedzać, co? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antysia 19.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Zdradzisz ile czekałeś na pozwolenie na budowę w naszym Urzędzie Miasta? Nie zdradzę - bo jeszcze nie mam wszystkich papierów żeby złożyć wniosek - jestem w trakcie ich kompletowania (właśnie będę zamawiał mapę do celów projektowych). Jednak w obliczu dramatycznej sytuacji na rynku ekip wykonawczych jużzaczynam się rozglądać (projekt już mam także nie ma problemu). Pozdrawiam A u kogo zamawiasz i na ile Ci wycenili pracę? Ja zamówiłam w biurze geodezyjnym na Kołłataja, bo na Górnej zdzierają i jeszce terminy odległe. a ile wyceniają na Kołątaja? My mamy namiary na jakiegoś geodetę w budynku Sądu chyba... daj jakiś telefon na tego Kołątaja, to może porównam ceny? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 20.01.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Będę wdzięczna Jak będę robic kominek to tylko ze sprawdzonym i pewnym fachowcem, wolę nawet trochę drożej zapłacic - ale miec pewnośc ,że wszystko będzie ok. W końcu kominek zazwyczaj znajduje się centralnie w domu i jest elementem reprezentacyjnym. Słyszałam opinię,że w okolicy działa p. Tadeusz Pyra - jak chcesz mogę ci przesłac namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 20.01.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Pingala, będę wdzięczna za namiary na pana Pyrę od kominkow. Słuchajcie, jak mogę skontaktować się z Administratorem? Mam jakieś problemy z odsyłaniem odpowiedzi na czyjegoś priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 20.01.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Pingala, będę wdzięczna za namiary na pana Pyrę od kominkow. Słuchajcie, jak mogę skontaktować się z Administratorem? Mam jakieś problemy z odsyłaniem odpowiedzi na czyjegoś priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts