mlk 13.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Macie może namiary na dostawców drewna kominkowego o których słyszeliście lub u których się zaopatrujecie. Idzie ładna pogoda - może do zimy trochę przeschnie tez bym kupil teraz z 8m3 (np. brzozy) na nastepna zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 13.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ja też, może zrobimy spółdzielnię i ściągniemy tańsze drzewo z dalekaZima była słaba może ceny spadną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 13.03.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dołaczam się do ew. wspolnego transportu, na tira wchodzi coś ponad 20 m3,choć trzeba mieć dużo czasu by wypalić więcej niż 3-4 metry,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACY007 13.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam Postanowiłem użyźnic swoją piaszczystą działkę? Czy ma ktoś namiar na niedrogą (ale dobrą ) ziemię? Z moich informacji Mady Wislane - ul. Nadwiślańska 45/35 (pow 10m sześć) za m sześc. Do tego koszt transportu. Hałda na Dąbrówkę Szlachecką - 450 zł za 9 m szesc Mam znajomego ktory zaoferował mi calą hałdę doskonałej ziemi. Szkoda tylko że mieszka koło Szczytna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 17.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Czy ktoś mi może na e-adres przesłać projekt swojej umowy z murarzem? Pilna sprawa. mam jutro spotkanie i chcę wszystko uzgodnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.03.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Kilka postów wcześniej pisałam, ze oddam cegłę w dobre ręce, jak ktoś chce zobaczyć to zdjęcia są na moim dzienniku budowy. Polecam, jak nie po prostu wyrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.03.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ratunkumam jedno ważne i pilne pytanieIle mapek dawaliściie projektantowi przyłączy, nasz zażądał 9 orginałów. Czy do pozwolenia na budowę dołączaliście projekt przyłączy???? Jeśli nie to na czym wam je wrysowano, te przyłącza??? Proszę o odpowiedź w komentarzach sprawa arcy pilna, znowu mnie wstrzymano ze złożeniem pozwoleniem a czas mi ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 25.03.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Gdzie w Otwocku zgłasza sie budowe ogrodzenia na ul. Komunardów? trzeba miec jakis druk czy na miejscu sie wypelnia?,A tak nawiasem zostało mi koło 30 pustaków porothermu moze komuś sie przydadzą są 30cm i 11,5cm.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrs 27.03.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Szukam blaszanego garażu - może ma ktoś na zbyciu (po budowie ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antysia 29.03.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 witajcie!u nas powoli dłubiemy papierki.Mamy już warunki zabudowy, mamy umowę z energrtyką , mamy umowe z murarzami i chyba nawet z wszystkimi ekipami potem... zbieramy wyceny różnych elementów - gaz, piece, kominek i takie tam... a wiecie jaki mamy teraz największy problem??? projekt szmba!podpowiedzcie, czy naprawdę mogę sobie kupić ten projekt szmba w jakimś biurze i już? czy to musza być ci, co to szmbo potem robią? ( jesteśmy umówieni, że Leon Zawodowiec zrobi nam studnie i szmbo własnie, ale oni projektów nie mają). podzielcie się z doświadczenia - jaki projekt trzeba złożyć w ramach warunków zagospodarowania przestrzennego do naszych urzędów przy pozwoleniu na budowę? i jak długo się u nas na to czeka? 3 miesiące czy nie daj Boże dłużej? u nas na działce też czały czas jeziora, ale już przynjamniej wycinają mniejsze drzewka i krzole - zaczyna to wyglądac jakoś... pozdrawiam sąsiadów - szczególnie tych z okolic Wólki Mlądzkiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 29.03.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Mi projekt szamba robił architekt adoptujący projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 29.03.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 projekt szamba można kupić. Wiele osób tak robi, w związku z tym szambo w rzeczywistości ma sie nijak do tego co było w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 30.03.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Potwierdzam to co powiedział Lawy - u mnie projekt sobie a życie sobie ale najważniejsze aby było SZCZELNE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 05.04.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, Czy ktoś ma bramę segmentową z Gadipa w Józefowie i czy jesteście zadowoleni?Najlepiej jeszcze jakby się wypowiedział ktoś, kto ma takową bramę z napędem.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Pytanie na śniadanie: Gdzie kupić szambo betonowe?takie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novak 05.04.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Na początek pokornie chciałbym prosić o przyjęcie do GRUPY OTWOCKIEJ...Moje plany na ten rok to postawienie stanu surowego-otwartego (Faworyt II) w mieście Michalin (trochę Józefów). Czy ktoś mógłby mi podać pomocną dłoń i przesłać namiary na "komunikatywnego" architekta do wykonania adaptacji? Do zobaczeniaNovak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaM 05.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Halo Halo ktoś ktu blisko buduje Faworyta. My dziś zalewamy ławy fundamentowe w Faworycie wersja B bez garażu. Budowa w Karczewie. Niestety mojego pana który robił adaptację nie mogę polecić, ale widzę że Faworyt cieszy się dużą popularnością. Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Na początek pokornie chciałbym prosić o przyjęcie do GRUPY OTWOCKIEJ... Moje plany na ten rok to postawienie stanu surowego-otwartego (Faworyt II) w mieście Michalin (trochę Józefów). Czy ktoś mógłby mi podać pomocną dłoń i przesłać namiary na "komunikatywnego" architekta do wykonania adaptacji? Do zobaczenia Novak poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novak 05.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Na początek pokornie chciałbym prosić o przyjęcie do GRUPY OTWOCKIEJ... Moje plany na ten rok to postawienie stanu surowego-otwartego (Faworyt II) w mieście Michalin (trochę Józefów). Czy ktoś mógłby mi podać pomocną dłoń i przesłać namiary na "komunikatywnego" architekta do wykonania adaptacji? Do zobaczenia Novak poszło na priva Dzięki, ale wolałbym kogoś z bliższego otoczenia ... Pozdrawiam Novak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novak 05.04.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Halo Halo ktoś ktu blisko buduje Faworyta. My dziś zalewamy ławy fundamentowe w Faworycie wersja B bez garażu. Budowa w Karczewie. Niestety mojego pana który robił adaptację nie mogę polecić, ale widzę że Faworyt cieszy się dużą popularnością. Pozdrawiam Iza Do Faworyta to jeszcze kawał drogi ... Projekt popularny jest dlatego, że po prostu jest idealny . Szkoda, że nie możesz polecić architekta do adaptacji . To może chociaż kierownika budowy ... Pozdrawiam Novak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts