arktyk 21.03.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wszystkim budującym w Otwocku i okolicach Wesołych i Zdrowych Świąt, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 21.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych składam najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca oraz samych sukcesów i szybkiego wybudowania wymarzonego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 25.03.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Moi Drodzy błagam o pomoc. Wysypała nam się ekipa do stanu surowego, może ktoś ma namiary na sprawdzone ekipy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 26.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 chętnie odkupię przyczepę na budowe dla pracowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 26.03.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 czy ktoś z was korzystał z usług firmy od dachów "dachplus" z Józefowa mieszczącej sie przy ul.Piłsudskiego 150 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 27.03.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Madziorka, ja nie korzystałam, ale aktualnie też mam dach "na tapecie". Wydaje mi się, że warto sprawdzić w dach Kowalscy. Spotkałam się tam z super miłą obsługą, i jak dotąd tam dostałam najkorzystniejszą ofertę na robociznę dachu na gotowo. Pozatym Pani powiedziała mi, gdzie kładli dach z dachówki, którą sobie wybrałam cobym mogła się upewnić na 100%, że to jest właśnie ta jedna jedyna. Z tego co czytałam na forum to ta firma cieszy się dobrą opinią. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 27.03.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Madziorka, ja nie korzystałam, ale aktualnie też mam dach "na tapecie". Wydaje mi się, że warto sprawdzić w dach Kowalscy. Spotkałam się tam z super miłą obsługą, i jak dotąd tam dostałam najkorzystniejszą ofertę na robociznę dachu na gotowo. Pozatym Pani powiedziała mi, gdzie kładli dach z dachówki, którą sobie wybrałam cobym mogła się upewnić na 100%, że to jest właśnie ta jedna jedyna. Z tego co czytałam na forum to ta firma cieszy się dobrą opinią. Pzdr dzieki za namiar , a gdzie mieści się ta firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 27.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Też przy ul . Piłsudskiego tylko że na samym początku - w Michalinie, ale dokładnego nr ul. nie pomnę. W każdym razie łatwo trafić - jadąc od strony Wa-wy przed rondem w Michalinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 31.03.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Pisałam kilka postów wyżej, że Redek nie przywozi bloczków na paletach.Dziś jednak zamawiałam beton i widziałam, że już pakują bloczki na palety. Mają teraz hds i nową gruszkę. Fajnie się rozwijają i są bardzo mili dla klienta. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 31.03.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Też przy ul . Piłsudskiego tylko że na samym początku - w Michalinie, ale dokładnego nr ul. nie pomnę. W każdym razie łatwo trafić - jadąc od strony Wa-wy przed rondem w Michalinie. dzięki za adres, własnie czekam na wycenę od nich pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 01.04.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Madziorka, dostałam lepszą ofertę w Dachluxie przy Wale Miedzeszyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 01.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Madziorka, dostałam lepszą ofertę w Dachluxie przy Wale Miedzeszyńskim dzięki , jutro podajdę do dachluxa co do mojego PnB , to dzis minął 33 dzień od złożenia wniosku, a od 1,5 tygodnia Pan zajmujący sie moim wnioskiem jest na zwolnieniu , niestety nie raczył przekazać mojej sprawy swojemu zastępcy także musze czekać , zadzwoniłam dzisiaj do starostwa i rozmawiałam nawet w tej sprawie z kierownikiem wydziału , a ten na to że przecież mają jeszcze dużo czasu , ech szkoda gadać... A miałam taką nadzieje że z PnB nie bedzie tak ciężko... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 02.04.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Literkas, czy masz inny nr tel do Redka? Może na komórkę? Niestety na stacjonarny nie mogę się dodzwonić nikt nie odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 02.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Literkas, czy masz inny nr tel do Redka? Może na komórkę? Niestety na stacjonarny nie mogę się dodzwonić nikt nie odbiera namiary na redka tel 227953553 fax 227952512 kom 603172216 Gadać tylko z szefem, z kobietką się nic nie załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 02.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Poszukuję elektryka do instalacji elektrycznej i niskoprądowej. Pilne Najlepiej z okolic otwocka Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 03.04.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 03.04.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 no i w końcu odebrałam PnB , czekałam 34 dni , w połowie kwietnia zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.04.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Gratulujemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 03.04.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Gratulujemy !!! dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 04.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Madziorka, dostałam lepszą ofertę w Dachluxie przy Wale Miedzeszyńskim Dominiko, ten dachlux ma chyba nie najlepszą opinię, poczytaj sobie;) http://forum.muratordom.pl/czarna-lista-wyk-w-mazowieckim,t42058.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts