ANDRZEJ_BUDOWNICZY 08.08.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Potrzebuję kontakt na ekipy Józefów/Otwock pod Warszawą - liczę na wszystkie namiary, co do ogłoszeń przy hurtowniach to są rózne opinie, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 08.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Hej, szukam namiar na speca od pieców (jeśli chodzi o kominkarza - skorzystałem z namiaru od Maewci - dzięki).Ale potrzebuję kogoś to pomoże w dobraniu dobrego komina do pieca na ekogroszek, i ewentualnie zainstaluje potem piec i zrobi instalację (hydraulik ?) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 09.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Na początku budowy w marcu 2007r. naciąłem się na wyjątkowego psuja. Zbigniewa Stanisława Pieńkowskiego z Puznówki gmina Pilawa. Facet kosztował mnie i moją rodzinę masę nerwów. Tylko w 2007r. nie wykonał 5 budów. Tęsknią za nim również hurtownie materiałów budowlanych. Szczegóły na forum Muratora w dziale „Czarna Lista Wykonawców w Województwie Mazowieckim http://forum.muratordom.pl/czarna-lista-wyk-w-mazowieckim,t42058-120.htmOstatnio rano spotkałem go z ekipą na terenie Józefowa, musi u kogoś „budować” . Łatwo go poznać. Po 50 –tce, grubawy, wąsy i broda, łysawy, gadatliwy na temat własnych dokonań, mitoman. Porusza się zielonym polonezem Truckiem z białą nadstawką . Samochód na Garwolińskich numerach (WG). Stanowczo ODRADZAM. Jeżeli ktoś się już wkopał – proponuje bardzo uważać, nie wypłacać żadnych zaliczek przed zakończeniem prac, kontrolować jakość prac i ich zgodność z projektem. Uważać na zakupy materiałów i faktury bo potem okazje się, że hurtownia zabiera materiały z placu budowy inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 10.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 poszukuję namiarów na sprawdzonego glazurnika oraz kogoś od wylewek, może ktoś z was zna i może polecić sprawdzonych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 11.08.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 SPRZEDAM tanio - STEMPLE , rozmiar standardowy , około 210 szt - ok 2,80 długości, cena 4 zł za sztukę. - POROTHERM 11,5 (10 palet, nowych, z czego 8 zapakowanych fabrycznie) - 4,50szt - POROTHERM 25 (1 paleta) - 4,5 szt - POROTHERM do ścianek działowych (9cm szerokości x 18cm wysokości x 29cm długości) - 1 paleta , cena do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facy1 11.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ja również potrzebuje namiary do kominiarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 12.08.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Hej, szukam namiar na speca od pieców (jeśli chodzi o kominkarza - skorzystałem z namiaru od Maewci - dzięki). Ale potrzebuję kogoś to pomoże w dobraniu dobrego komina do pieca na ekogroszek, i ewentualnie zainstaluje potem piec i zrobi instalację (hydraulik ?) Pozdrawiam Kupiliśmy piec c.o. w Karczewie, może oni coś doradzą.... Namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 12.08.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ja również potrzebuje namiary do kominiarza. Wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Phili 12.08.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Szukam sprawdzonych cieśli "na już"... Umówiona ekipa nawaliła... a więźba leży na placu i czeka Będę wdzięczna za wszelkie namiary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 12.08.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam wszystkich, czy ktoś ma godną polecenia i co równie ważne tanią ekipę od pokryć dachowych (blachodachówka). Będę wdzięczny za wszelkie namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 13.08.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 szukam sprawdzonej ekipy do tynków cem-wapiennych. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 17.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam,Mam do sprzedania pozostałości po budowie i po zmianie planów(rezygnacja z garażu):-pustak szary 24(277szt) i 12(175szt), -2 pręty żebrowane fi 8,- stemple ok.20szt., -2 rolki foli izolacyjnej(chyba tak się nazywa, kładli ją na ławy a pod pustak).Odbiór osobisty, niska cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 19.08.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam, może ktoś orientuje się gdzie można kupić w okolicy Otwocka przęsła do ogrodzeń betonowych ? - potrzebuję około 16-tu takich płyt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 22.08.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 potrzebuję około pół palety cegły K-3 na scianki działowe. może komuś zostało po budowie i chciałby się pozbyć lub sprzedać za niewielka opłatą? mam własny transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 22.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam, Pilnie poszukuję fachowców do zrobienia elewacji domu - ocieplenie plus tynki.Może ktoś poleci mi jakąś dobrą, sprawdzoną ekipę.Buduje dom w Radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 22.08.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 polecam skład drewna w ostrowiu (przy samej szosie lubelskiej, prawie na przeciwko hotelu relax) wczoraj tam kupowałam calówkę, mają konkurencyjne ceny (w porównniu do otwockich) a przy tym szybką i fachową obsługę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 24.08.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 szukam sprawdzonej ekipy do tynków cem-wapiennych. Bardzo proszę o pomoc. Mam namiar na "gipsiarzy" Firma "Maxgips". U mnie skończylil i jestem zadowolony z ich pracy. Mają wolne terminy jeżeli jesteś zainteresowana daj sygnał na priv-a. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alan80 24.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam, czy ma ktos namiar na tynkarzy godnych polecenia? Chodzi mi oczywiście o czas i solidną robotę. Potwierdzam, ze sklad drewna w ostrowie przy trasie lubelskiej - godny polecenia. Zamawialem tam wiezbe dachowa. Objechałem wszystkie sklady w okolicy i tam mialem najnizsza cene, okazalo sie ze towar jest doskonalej jakosci wg. mojego cieśli. Prowadzi go mlody chlopak - ale obsługa fachowa. Czekałem na wiezbe tylko 5 dni !!! Poza tym kultura i podejscie do klienta sprawily, ze napewno tam wroce i bede polecal znajomym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 25.08.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam, czy ma ktos namiar na tynkarzy godnych polecenia? Chodzi mi oczywiście o czas i solidną robotę. Potwierdzam, ze sklad drewna w ostrowie przy trasie lubelskiej - godny polecenia. Zamawialem tam wiezbe dachowa. Objechałem wszystkie sklady w okolicy i tam mialem najnizsza cene, okazalo sie ze towar jest doskonalej jakosci wg. mojego cieśli. Prowadzi go mlody chlopak - ale obsługa fachowa. Czekałem na wiezbe tylko 5 dni !!! Poza tym kultura i podejscie do klienta sprawily, ze napewno tam wroce i bede polecal znajomym. "Gipsiarze" to tynkarze robiący tynki gipsoowe z agregatu. U mnie tanio, szybko i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 25.08.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam, czy ma ktos namiar na tynkarzy godnych polecenia? Chodzi mi oczywiście o czas i solidną robotę. Potwierdzam, ze sklad drewna w ostrowie przy trasie lubelskiej - godny polecenia. Zamawialem tam wiezbe dachowa. Objechałem wszystkie sklady w okolicy i tam mialem najnizsza cene, okazalo sie ze towar jest doskonalej jakosci wg. mojego cieśli. Prowadzi go mlody chlopak - ale obsługa fachowa. Czekałem na wiezbe tylko 5 dni !!! Poza tym kultura i podejscie do klienta sprawily, ze napewno tam wroce i bede polecal znajomym. "Gipsiarze" to tynkarze robiący tynki gipsoowe z agregatu. U mnie tanio, szybko i solidnie. ile za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts