Kazik09 04.09.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witam wszystkich, Długo się nie odzywałem, bo niestety musiałem na kilka miesięcy odłożyć temat budowy domu, ale teraz wracam do działania . I już pojawił się pierwszy problem, architekt polecony przez mojego sąsiada nie odpowiada na moje telefony Dlatego bardzo proszę o namiary na solidnego i niedrogiego architekta działającego w okolicach Wiązowny, który wprowadzi zmiany, wykona adaptację projektu gotowego i pomoże w załatwieniu PNB. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facy1 05.09.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam, Czy ktoś może polecić sensownego glazurnika – niestety umówiony nie wypalił , potrzebny od zaraz. Pozdrowienia,Facy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 05.09.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Potrzebuję namiaru na kogoś od ociepleń i elewacji, w zamian polecam sprawdzoną ekipę tynkarzy , jestem z nich baaardzo zadowolona zresztą nie tylko ja, forumowicze z grupy Wawerskiej także , Panowie są solidni nie pijący i bardzo porządni, po zakończeniu tynków tak wysprzatali chałupe że aż kopara mi opadła Pan Waldek 601- 208- 018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 06.09.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Wszystko co kolega pisze to prawda, przestrzegam przed tym oszustem. Gość coś spartaczył w Urzędzie Gminy Pilawa otarło się nawet o Inspektorat Budowlany, kto nie wierzy niech tam jedzie i popyta w Wydziale Działalności Gospodarczej. Dokładnie tak jak kolega napisał, żadnych zaliczek. Nawet 1-go procenta bym mu nie dał. Nowa odsłona działań Pieńkiwskiego z Puznówki. Juz nie domki jednorodzinne. Wobec własnych problemów na rynku domków jednorodzinnych firma realizuje sie teraz na przetargach. Tam bardzo często jedyne kryterium to CENA, a to ulubione kryterium właściciela. Uczciwy człowiek już dawno by zrozumiał, że NIE POTRAFI, NIE NADAJE SIE, ŻE SAMODZIELNA BUDOWA DOMU GO PRZERASTA, ŻE OBORA NA WSI TO BYĆ MOŻE KTRES JEGO MOŻLIWOŚCI, ŻE MOZE PORA ZMIENIĆ ZAWÓD I IŚĆ DO KOGOS NA ETAT. A ON? Schrzani w Otwocku, jedzie do Halinowa, pogonią go w Halinowie, jest w Cisiu, nie wyjdze w Cisiu zmiennia branże na przetarg w Pilawie itd. Skutek podobny. Oczywiscie z materialów lub zaliczek inwestora. Napisz na priv. coś wiecej o tej Pilawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 10.09.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Prawie zakończyliśmy etap tynki wewn.Pozostało nam ok 10 worków piasku kwarcowego. 1worek = 25kg. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość na priv. Cena 8 zł za worek (z dostawą w okolicy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 10.09.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 CześćDawno mnie tu nie było, pozdrowienia dla wszystkich. PO 3 latach od skończenia budowy czas pomalować dom od zewnątrz. Czy ktoś ma dom w kolorze powiedzmy żółtym/piaskowym - spokojna barwa - i mógłby się podzielić informacją jaka to farba i czy ją poleca?Maluje na tynk cementowo wapienny Pozdrawiam,emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek_s 10.09.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam,właśnie wycofał się mi wykonawca. Poszukuję jakiegoś godnego polecenia. do wykonania stan surowy (przynajmniej fundament chciałbym zbudować w tym roku) - już nieaktualne, budujemy od srody 17.09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 10.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 11.09.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Sprzedam RBTk-ke, podlicznik i przewod ok 25mb. Cena wywoławcza jedyne 20zl !!!Odbior z Izabelina lub wysyłka. http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=434369313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 14.09.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Witam, poszukuję mega speca od kominków z płaszczem wodnym i w ogóle od kwestii ogrzewania itp. Będę baaardzo wdzięczny za porady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 16.09.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 poszukuję elektryka do mojego nowego domku w otwockuz góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 16.09.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Jeśli ktoś będzie Wam proponować okazyjnie przedłużacze elektryczne, białą tablicę rozdzielczą - przenośnią z uchwytem 2 gniazdka siłowe i 3 czy 4 zwykłe, wąż ogrodowy zielony 30 metrów to od razu pałką w łep, a następnie delikwenta na najbliższy posterunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 17.09.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 rozumiem, pazook, że miałeś to szczęście i którejś nocy nad ranem tak ok. 04.00 miły pan w czarnym ubranku zabrał co nie jego z Twojej budowy Nam to się przydarzyło, choć rezultat był szczęśliwszy. Na szczęście na naszej działce mieszkają rodzice, którzy usłyszeli intruzów i od razu narobili rabanu, nic nie ukradli, ale jeden z nich musiał się nieźle poturbować skacząc przez, wcale nie taki niski, płot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 17.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Nie wiem czy około 4, bo sprawa wyszła po weekendzie.Niestety odwiedzili mnie panowie i wzięli co było najcenniejsze.Do tego rozcięli mi siatkę, choć brama jest zamykana tylko na skobel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 17.09.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 poszukuję elektryka do mojego nowego domku w otwocku z góry dziękuję za pomoc Polecam swojego Namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Any 17.09.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam zaczynających budowę.Kontener dla ekipy i na narzędzia - odsprzedam.Tel (22) 619 09 08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.09.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 piLNIE KUPIĘ KOZĘ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.09.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 piLNIE KUPIĘ KOZĘ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 18.09.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Co to za nowa moda na podawanie namiarów do speców na priv? Prościej chyba podać na forum wszystkim niż wysyłać każdemu z osobna na priv... Ma ktoś godnego polecenie hydraulika ,albo jakieś doświadczenie z hydraulikiem p.Krzysztofem Sobiech (poleca mi go ekipa budująca) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 19.09.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ja też poszukuję KOZY, może komuś już nie jest potrzebna (?) i chce odstąpić lub tanio sprzedać czy nadal polecacie usługi p. Ptasińskiego - elektryka? co sądzicie na temat zaliczki dla elektryka lub innych ekip? nasz hydraulik nie chciał zaliczki, ekipa budowlana też nie i bardzo dobrze, bo byśmy teraz mogli mieć niemały problem, ale ww. elektryk wspomniał o zaliczce Spotykamy się z nim dopiero za kilka dni, dlatego nie wiem na co miała by być ta zaliczka. jakie są wasze opinie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts