Regut1 02.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Planuje 15 cm z akcentem na słowo planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJN 03.10.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam, Poszukuję sprawdzonego instalatora anteny TV naziemnej i anteny satelitarnej z okolicy.Instalacja do wykonania na dwuspadowym dachu, krytym dachówką ceramiczną i raczej nie z drabiny. Do postawienia dwa maszty, od jednego z nich trzeba ułożyć okablowanie. Instalacja ma być oparta na multiswitchu. Oczywiście przeszukałem instalatorów C+, n i „słoneczka”, ale zamiast eksperymentować na każdym z nich, chciałbym Was prosić o pomoc, może zaglądają tu, Ci co „wykończyli” budowane wcześniej domu i mogą na ten temat coś napisać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 05.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No i ekipa zostawiła mnie na lodzie w mordę !Kominy nie wymurowane, a do tego dach nie odeskowany i nie opapowany. Jak ktoś ma jakiś namiar na ekipę która mogłaby zrobić deskowanie z papowaniem - proszę o cynk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 07.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 czy firma DACHPLUS z Józefowa jest polecana, gdzie kupić najtańsze okna dachowe i inne oraz drzwi garażowe i wejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facy1 07.10.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Okna dachowe (velux) najtaniej maja w składzie na nadwiślańskiej na przeciwko strzelnicy, a przynajmniej w zeszłym roku tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemszcz 07.10.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam na wiosnę planuję start budowy w Osiecku i szukam jakiejś solidnej ekipy i namiarów na materiały będę wdzięczny za przesłanie kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 07.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jeśli ktoś buduje ogrodzenie i potrzebuje materiałów to mam rewelacyjny kontakt: Daniel Przekota tel. 0-516-066-145 [email protected] Gość ma w Chojnicach firmę zajmującą się ogrodzeniami i elementami betonowymiMateriały ma naprawdę wysokiej jakości , fachowo doradza ,a ceny dużo niższe niż w Warszawie i okolicach.Kupiłem u niego wszystko od podmurówek i łączników przez słupki, siatkę po naciągi , obejmy i inne drobiazgi. Nawet z transportem wyszło mi dużo taniej niż gdybym kupował tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 07.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam na wiosnę planuję start budowy w Osiecku i szukam jakiejś solidnej ekipy i namiarów na materiały będę wdzięczny za przesłanie kontaktu Mogę Ci dać namiary na moja ekipę: Jerzy Woźniak 0-501-192-507. Gość nie jest tani ,ale bardzo dokładny i solidny. Ma całe zaplecze ,więc nie interesuje Cię nic na budowę poza materiałami. Paru budowlańców którzy widzieli moja budowę byli mocno zaskoczeni jakością i wychwalali to co zrobił. Nie było to stronnicze bo chwalący byli z całkiem innego regionu Polski (jakiś znajomy ojca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 09.10.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dla mieszkających już "na swoim" sprzedam kwiaty 1.6 m - 1.9 m: fikus benjamin, palma, dracena (chyba) Ewentualnie może macie pomysł, kto móglby być zainteresowany, moj "saloon" jest za mały dla tych sporych drzewek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 10.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Znajoma szuka ekipy do karton gipsów, chce wykończyć cały dom. Ma ktoś jakąś ekipę którą może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annan 12.10.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Witam serdecznie wszystkich budujących!!! Kolejny etap budowy za mną i po wykonanych pracach zostało mi na działce całkiem sporo gruzu (ceglany i betonowy tak z grubsza biorąc) - może ktoś z Was potrzebuje do utwardzenia drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 13.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 szukam sprawdzonego glazurnika (do połozenia około 160 m terakoty + w 3 łazienkach glazura) może znacie jakiegoś i możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 13.10.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 mam do sprzedania około 120 szt STEMPLI za 3 zł szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 19.10.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam wszystkich budujących. Buduje w okolicach Otwocka Jak wszyscy inni zaczynający w 2007r walczę kolejno z brakiem materiałów, potem fachowców, a teraz recesją. Tak naprawdę to do kompletu brakuje tylko potopu i gradobicia. Do końca 2008r. staram się jakoś zamknąć stan surowy. Do szczęścia brakuje mi sprawdzonego dostawcy i montażysty bramy garażowej segmentowej (Hoorman, Wiśniowski, Krispol). Jeżeli ktoś ma namiar na sprawdzonych i przystępnych cenowo ludzi będę zobowiązany za pomoc i informacje na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 20.10.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ja bramę brałem wiśniewskiego z józefowa, dystrybutor, cena średnia, terminowość ok ekipa super montaż tel 507134542 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 20.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 W Józefowie potentatem jest Gadip. Widziałem ich ofertę na allegro. Sama brama nie jest droga ale w ofercie nie podają ceny za montaż. Podejrzewam że tu jest tzw. haczyk . Zadzwonie i ustalę. Dziękuje za namiary (tynkarze wlaśnie dzisiaj powinni skończyć) Pozdrawiam MK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 20.10.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Poszukuje namiarów na sprawdzonego fachowca do podbitki drewnianej. A może ktoś poleci też miejsce, gdzie można kupić dobrą jakościowo podbitkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 20.10.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ja bramę brałem wiśniewskiego z józefowa, dystrybutor, cena średnia, terminowość ok ekipa super montaż tel 507134542 Ta firma to dystrybutor Wisniowskiego inny niż Gadip. Z Gadipem dobrze podejrzewałem. Chodziło o to żeby poprzez aukcję nałapać klijenta. Tak naprawdę przy kwocie zamówienia różnice w cenie są skromne (dystrybutorzy) dlatego lepiej postawić na sprawdzonego dostawcę. Za pomoc dziekuje i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Sprzedam steple 3 m sztuk 140 - info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 23.10.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Potwierdzam, ze sklad drewna w ostrowie przy trasie lubelskiej - godny polecenia. Zamawialem tam wiezbe dachowa. Objechałem wszystkie sklady w okolicy i tam mialem najnizsza cene, okazalo sie ze towar jest doskonalej jakosci wg. mojego cieśli. Prowadzi go mlody chlopak - ale obsługa fachowa. Czekałem na wiezbe tylko 5 dni !!! Poza tym kultura i podejscie do klienta sprawily, ze napewno tam wroce i bede polecal znajomym. Mogę prosić o tel. do tego składu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts