Madziorkaa 17.04.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Czy ktoś ma może namiar do godnego polecenia brukarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 17.04.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 witam, za 2 miesiące startuje moja budowa w Pogorzeli i szukam sprawdzonej ekipy do stanu surowego mz więźbą. Czy ktos w forumowiczów z okolicy moze taką ekipę polecić a najlepiej nie bedzię mieć nic przeciwko zobaczeniu jej w akcji ???? Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACY007 18.04.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Czy ktoś ma może namiar do godnego polecenia brukarza? Namiary na brukarza wyslalem na priv - bylo tu o nim na forum i nie tylko ja jestem z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACY007 18.04.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam Zostało mi po układaniu kostki brukowej jakis 1-2 metry sześcienne piasku wiślaka Oddam potrzebującemu. Odbior własny w Michalinie. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 20.04.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 gdzie kupujecie drewno do kominka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 21.04.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 szukam namiaru na kogoś co niedrogo wywozi szambo, ktoś we wcześniejszym wątku podał namiar na Rubina ale on drogo bierze 190zł za beke , może zna ktoś kogoś tańszego:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 21.04.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Czy ktoś ma może namiar do godnego polecenia brukarza? Namiary na brukarza wyslalem na priv - bylo tu o nim na forum i nie tylko ja jestem z niego zadowolony. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian 27 23.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Czy ktoś wykonywał elewację drewnianą lub elewację z elementami drfewnianymi. Poszukuje firmy która wykonuje takie elewacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Sąsiedzi wiem, że Zajączek już był a do Gwiazdki jeszcze droga daleka ale z okazji dowolnej: moze być 1 maja, albo 3 maja, 26 maja albo 1 czerwca albo coś postanowiłam robić prezenty w postaci: DAJE DARMO, za dobre słowo, byle ktoś sobie owe cuda zabrał. Oddaję:piasek, moze byc użyty do zasypania dołu po fundamencie, albo zrobienia gigantycznej piaskownicy oj ze dwie wywrotki będądrewno iglaste na opał jak dla mnie to palenia na 2 miesiące, pod warunkiem, ze codziennieoraz jakieś za gotówkę nie wielką silikaty 24 cm i bloczki fundamentoweTo jak by ktoś chciał zabrać to proszę o liścikseredeczności Tosieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochal 28.04.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No może tym razem uda mi się przywitać z grupą. Witam wszystkich serdeczenie jako nowy forumowicz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 28.04.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochal 30.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam!Czy do projektu budowlanego wymagany jest jakiś dokument od Zarządu Dróg o dostępie do drogi publicznej czy wystarczy mapa z wyrysem planu zagospodarowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 30.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam! Czy do projektu budowlanego wymagany jest jakiś dokument od Zarządu Dróg o dostępie do drogi publicznej czy wystarczy mapa z wyrysem planu zagospodarowania? Wystarczy mapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 30.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 witam, za 2 miesiące startuje moja budowa w Pogorzeli i szukam sprawdzonej ekipy do stanu surowego mz więźbą. Czy ktos w forumowiczów z okolicy moze taką ekipę polecić a najlepiej nie bedzię mieć nic przeciwko zobaczeniu jej w akcji ???? Arek Jeśli za dwa miesiące budowa startuje to chyba ekipę masz już umówioną, jeśli jednak nie masz to DOBRE ekipy mają terminy bardziej odległe niż 2 miesiące. Jesli jesteś zainteresowany to mogę polecić Ci swoją, ale termin na pewno będzie bardziej odległy niż 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 30.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ile wołają ekipy za metr2 ocieplenia budynku (styropian 15)? Może ktoś polecić jakąś dobrą ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidelis 03.05.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Cześć,szukam dostawcy (tartaku, stolarni,...) więźby dachowej.Możecie kogoś polecić z okolicy? A może znajda się chętni do wspólnych zakupów/negocjacji...? (buduję w Aleksandrowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochal 04.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam!Pewnie temat był już nie raz poruszany ale ni diabła nie idzie mi przeszukiwanie forum. Pokazuje wszystkie tematy i tyle. Dlatego pozwalam sobie zadać pytanie na nowo:Czy ktoś z Was korzysta z kotłów na pellety? Jakie wrażenia?Jak to wypada w porównaniu z eko-groszkiem (np. kaloryczność=zużycie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 04.05.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam! Pewnie temat był już nie raz poruszany ale ni diabła nie idzie mi przeszukiwanie forum. Pokazuje wszystkie tematy i tyle. Dlatego pozwalam sobie zadać pytanie na nowo: Czy ktoś z Was korzysta z kotłów na pellety? Jakie wrażenia? Jak to wypada w porównaniu z eko-groszkiem (np. kaloryczność=zużycie)? http://forum.muratordom.pl/tanie-ogrzewanie-pelet-a-ekogroszek-spostrzezenia,t129159.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 04.05.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam! Czy do projektu budowlanego wymagany jest jakiś dokument od Zarządu Dróg o dostępie do drogi publicznej czy wystarczy mapa z wyrysem planu zagospodarowania? Wystarczy mapa. Sławek_k chyba się mylisz co do tej mapy ja właśnie dziś odebrałem pozwolenie PRAWOMOCNE z U.M Otwock i potrzebowałem do tego tzw. "pozwolenie na zjazd z drogi publicznej" u mnie było to z Gminy bo droga gminna nie powiatowa, a mapę tez przecież maiłem. Jak złożysz dokumenty to sami ci powiedzą czy musisz o coś takiego wystąpić, dla mnie musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts