Kazik09 01.09.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam, Ponawiam propozycję - mam do sprzedania po budowie:- 3 pełne wiadra po 25kg tynku silikonowego Caparol Aphisilan K15, baranek 1,5mm, kolor: savane 16 - przyczepa kempingowa Knauf, 4 os., stan dobry, bez możliwości rejestracji - gratis dorzucę małą lodówkę i 200m (używanego do podłaczenia przyczepy) kabla YDYp3x2,5mm2Cena do uzgodnienia, odbiór w Wiązownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamC 06.09.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Mam pytanie o bloczki fundamentowebede kupowal moze jeszcze w tym tygodniu. Na forum doczytalem ze sporo z Was kupowalo u Redka. a ja mam pytanie jak sie maja bloczki Redka do Certusa? czy Certus robi tylko jeden rodzaj bloczkow chodzi mi o jakosc betonu? Znalazlem hurtownie gdzie podali mi cene za Certusa taka jak ma Redek. a moze polecacie jeszcez cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markii 07.09.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam , szukam namiaru na studniarza działającego na terenie powiatu otwockiego i sąsiednich oraz potrzebuję ok. 100 stempli o dł. 230 cm. lub więcejPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolo123 07.09.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam, jestem zainteresowany zakupem stempli o dł 2,8 - 3 m. Prośba o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 08.09.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 A ja ponawiam ofertę desek, które zostały po budowie. Cena na pewno będzie bardzo atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 08.09.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 W sprawie desek - odbiór w Józefowie Michalinie. Mam również do oddania skrzynkę na przyłącze tymczasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts