Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witaj arzesz!

Ja zaczynam w Karczewie. Początek miał być dziś, ale nastąpił falstart ekipy (że niby majster stłukł sobie biodro czy coś, hehe - stary robolski blef). Start nastąpi więc (mam nadzieję) w przyszłym tygodniu.

Odezwij się jak już coś wybudujesz.

Pozdrawiam!

Emil patrząc na mapę myślałem, że też budujesz w Świdrze, a nie w Józefowie. Ja przy Górnej - teraz nie będę miał zbyt dużo czasu - za tydzień ślub, ale w sierpniu jak najbardziej zapraszam. Fajnie mieć znajomego, który też buduje - razem kupując w hurtowniach można dostać większy upust. A Ty gdzie?

Widzę, że grupa się rozkręca. A w kwietniu (gdy otwierałem wątek) myślałem, że nikt z okolicy nie odwiedza forum.

Richardo, wal śmiało z tymi składami budowlanymi. Ja zbadałem wnikliwie kilka, z czego mogę polecić 2: u Winiarkowej w Otwocku i w Józefowie przy drodze na Puławy. Ceny o.k. Teraz szukam betoniarni.

Masz na myśli tą hurtownię w Józefowie przy rondzie przed mostem nad Świdrem?

Kupowałem tam stal - ale nie porównywałem cen w innych hurtowniach, bo nie miałem czasu. Obsługa natomiast taka sobie :(

A gdzie w okolicy można najtaniej bloczki betonowe kupić i po ile?

Richardo, Ty jako jedyny z tej grupy masz chyba doświadczenie.

Mam na myśli hurtownię w Józefowie na trasie na Puławy, ok. 500m przed stacją Petrochemii (po prawej stronie) Nazywa się Trans Bud, Al. Nadwislańska 250a, tel. 789 11 21, 0601 22 66 25.

Druga (u Winiarkowej) nazywa się Budakor i znajduje się w otwocku przy ul. Kraszewskiego 103, tel. 710 06 04.

Z betoniarni na razie wyczaiłem w Maliszewie, tel. 025 759 38 92 (B20 po 160 zł. z transportem, pompa 15 zł. - wszystko za 1m3 oczywiscie).

Czuwaj!