Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Smacznego jajeczka, miłej atmosfery przy świątecznym stole, i oczywiście mokrego dyngusa :D

życzą Wam

Ewa i Paweł

Emil, nie wiem gdzie będziesz kupował dachówkę ( ja zrezygnowałem z dachówki na rzecz blachy :cry-ceny) -wydaje mi się jednak że przy rondzie w J. są dosyć elastyczni. Tamże więźba i montaż.

Richardo, Arzesz, ile macie tych stempli i jakiej długości (no i po ile). Pod koniec kwietnia/ w początku maja może będę zainteresowany jakby wam co zostało.

gal.

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich w czasie goracych przygotowan przedswiatecznych.

Calkiem niedawno napisalem swoj pierwszy post na forum "otwockim" nie liczac chyba na to ze zostanie zauwazony a tu....mila niespodzianka.

Gal...dzieki za namiary na sklady bud. Po swietach biore sie za szukanie elementow ogrodzenia .

Piatka mam nadzieje ze zostaniemy dobrymi sasiadami :) My zamierzamy zbudowac domek w Wiazownej Koscielnej przy ul. Kackiej z checia dowiem sie gdzie Ty budujesz. Jestem ciekaw jak oceniasz prace naszej gminy...bo ja jak na razie mam alergie...

Mam zamiar kupic przyczepke samochodowa, uzywana w rozsadnej cenie wiec jesli ktos chciaby sprzedac ....:)

Pozdrowionka dla wszystkich i zyczenia swiateczne...

:D Witamy serdecznie wszystkich po świętach..

życzymy Wszystkim powodzenia w podejmowanych przedsięwzięciach i dużo niezłomności i pogody ducha... :wink:

Truten, nasza działka jest kawałkiem lasu przy ul. Klonowej nad Mienią. Byliśmy tam w poniedziałek i byłam zdumiona ilością nawiedzających nas spacerowiczów :wink:

Jeśli chodzi o załatwianie naszych pierwszych papierów to nie mamy żadnych zastrzeżeń. :roll:

Wszystko o co występowaliśmy było szybko zrobione. Ale nie mamy jeszcze zawiłych spraw :wink: dopiero przed nami wzzit.

To znaczy mieliśmy zgodę wydaną przed 1995 r. ,

a jak wiadomo wszystko cofnięto.. :cry:

serdecznie pozdrawiamy :D :D do miłego zobaczenia :wink:

Hej,

mapkę do celów projektowych(nie do warunków!) może pobrać tylko ze składnicy uprawniony geodeta. Dla mnie geodeta zrobił 5 egzemplarzy mapki. Na pewno jest potrzeba co najmniej 4 egz. - składasz cztery egzemlarze projektu do pozwolenia na budowę, a każda mapka musi mieć od groma stempli :wink:

pozdr.

Kochani szukam ekipy budowalnej - dobrej, w miarę taniej, sprawdzonej i polecanej do remontu domu (wyburzenie ścian, postawienie nowych, naprawienie więźby). Robota byłaby w Ząbkach. A i jeszcze jedno - może być potrzebny na ich prace rachunek.

pozdrawiam serdecznie

Maluszek

Witaj, Richardo!

Wręcz przeciwnie - bardzo dobrze mi się kojarzą. Problem w tym, że mogliby zacząć dopiero ok. 15 maja, a to dla mnie trochę za późno, ponieważ już teraz mam gotową całe poddasze do tynkowania. W połowie maja to chciałbym już robić wylewki. A co nowego u Ciebie? Co obecnie "przerabiasz"?