galeonik 15.06.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Cześć, witam po dłuższym, pracowitym weekendzie. Jakoś faktycznie nie możemy się na działce spotkać. W czwartek tylko wpadliśmy na chwilę aby podlać strop. Byliśmy za to całą sobotę. Finiszujemy- dzisiaj robione są szczyty- od czwartku stawiana będzie więźba. W sobotę malowaliśmy krokwie które będą widoczne brązowym impregnatem- polecam Wam Altaxin- cena jak drewnochronu, ale są ładniejsze kolory- my wybraliśmy kasztan. Pojawiają się niedoróbki: zapomniałem o uziemieniu i teraz się drapię w głowę.... Ale ogólnie: wszystko do przodu pozdrawiam budujących. Emil czy zrobiłeś uziom od zbrojenia fundamentów,cz zapomniałeś jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 15.06.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Galeonik O jaki uziom ci chodzi? Przecież to chyba można zrobić na końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galeonik 15.06.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 W zasadzie tak, ale wygodnie jest też zrobić to na samym początku- wyciągnąć bednarkę połaczoną ze zbrojeniem ław w okoliće przyszłęj skrzynki- wtedy zbrojenie to przejmuje rolę uziemienia przewodu PE(żółto- zielonego).Nie trzeba ciągnąc dodatkowych przewodów, wbijać szpilek etc..... I płacić elektrykowi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 15.06.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Ja wbiłem szpilkę w tym roku (stan surowy) 1,5 godziny kopania i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galeonik 15.06.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 I ja tak pewnie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaS 17.06.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam, czy możecie mi pomóc i podesłać namiary na jakiegoś kominiarza ? Muszę odebrać kominy a kominiarze zCENTRUM nie chca rpzyjechać !! Do dwoch się dodzwoniłam....moze Wy mi pomożecie ? pozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 17.06.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam, czy możecie mi pomóc i podesłać namiary na jakiegoś kominiarza ? Muszę odebrać kominy a kominiarze zCENTRUM nie chca rpzyjechać !! Do dwoch się dodzwoniłam....moze Wy mi pomożecie ? pozdrawiam Kasia Moze tu 505170601 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feniks3 17.06.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam a może ktoś ma namiary na solidnego i nie drogiego hydrałlika!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 21.06.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam wszyskichWidzę że wszyscy ciężko pracują w zwoich domach. Pozdrawiam.Richard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 21.06.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Hej RichardoCzy do tynków gipsowych dawałeś metalowe narożniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 21.06.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Tak, tylko ocynkowanePozdrawiamRichard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feniks3 24.06.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witam! Mam wrażenie że forum OTWOCKIE powoli umiera no chyba że wszyscy na budowach .Pozdrawiam i życzę sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 24.06.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Nie umiera tylko każdy ma prace a po niej szybko na budowę i dalej pracuje i tak cały tydzień, w niedzielę i święta też.Pozdrawiam.Richard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 24.06.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Richardo ma rację. Mam nadzieję, że jednak będziemy tu zaglądać. Może wkrótce jakieś spotkanie numer 2......... tak dla integracji (bo jeszcze nie wszyscy się znamy ) no i dla odprężenia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 25.06.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Jeżeli pojawi się sponsor z ostatniego spotkania to jestem za Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 27.06.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 jesli macie na mysli te "miche" orzeszkow - to STAWIAM NAWET DWIEemil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 27.06.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 WAZNEMam do sprzedana 1000 sztuk MAX-ow wymiary 19 x 29 x 22 Cegielnie Olsztynskie, nowe ofoliowane na paletach , dowoz w rejonie Otwockim ZA DARMO.Cena bardzo atrakcyjna - okolo 1,90 tylko uprzedzam, ze faktury nie bedzie na nabywce - bo faktura jest na mnieSprawa pilna - jesli nie zalatwie nikogo przez pare dni, to musze towar sprzedac hurtowni.EmilWiadomosc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feniks3 29.06.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Witam szkoda Emil że nie parę dni wcześniej bo kupiłem i to drożej ale szukam stępli może ktoś chce sprzedać nie drogo Pozdrawiam P.S.Emil jeszcze pomieszkamy razem jakiś czas bo plany sie zmieniły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feniks3 29.06.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Proponuję wystawić je na allegro przy tej cenie napewno zejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 29.06.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Witam szkoda Emil że nie parę dni wcześniej bo kupiłem i to drożej ale szukam stępli może ktoś chce sprzedać nie drogo Pozdrawiam P.S.Emil jeszcze pomieszkamy razem jakiś czas bo plany sie zmieniły . Zostało mi koło 20 sztuk jeśli wystarczy.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts