Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mam pytanko,

kto z was kupował wełnę mineralna na ocieplenie poddasza, może macie jakieś namiary. Potrzebuję tego ponad 500m ( bo zamawiam razem ze znajomymi) ,moze wiecie gdzie dostanę najlepszą cenę, potrzebuję 15 i 5.

Pozdrawiam

Jeszcze się nie interesowałem tematem, ale też będę potrzebował i też chcę 15 i5 więc może się dołączę do spółdzielni - może dostaniemy większy rabat

Mam pytanko,

kto z was kupował wełnę mineralna na ocieplenie poddasza, może macie jakieś namiary. Potrzebuję tego ponad 500m ( bo zamawiam razem ze znajomymi) ,moze wiecie gdzie dostanę najlepszą cenę, potrzebuję 15 i 5.

Pozdrawiam

Jeszcze się nie interesowałem tematem, ale też będę potrzebował i też chcę 15 i5 więc może się dołączę do spółdzielni - może dostaniemy większy rabat

Ze spóldzielnia nie ma sprawy, ja już pytałam w kilku skladach maja cos wymyslic. Nie wiem czy potrzebujesz rachunek b, bo ja nie i chcialam pokombinowac cos z vatem, moze sie uda!!

Ja też rachunku nie potrzebuję.

Jeśli chodzi o spotkanie to sądzę, że nie chodzi o najbliższą niedzielę.

Należy ustalić w miarę odległy termin, żeby wszyscy zdążyli się do niego przygotować.

Proponuję 12 grudnia godz. 16 tam gdzie ostatnio czyli na Batorego

Proszę o potwierdzanie obecności, bądź inne propozycje terminu, bądź miejsca.

pozdrawiam

Witam Grupę

Informujemy, że w II licytacji na rzecz Nikoli zebraliśmy

na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł.

Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ?

Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! .

Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji

Edzia&Maksiu

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615

Mam pytanko,

Pozdrawiam

Nie wiem czy masz już wełnę, ale tak na wszelki wypadek podaję namiary hurtowni z którą zawsze wszystko sprawnie i tanio załatwiam. Wiązowna, firma nazywa się Przemar. Tel. 795-15-29.

pozdrawiam

Ziółko

dzieki

ziólko

a nie wiesz jakie maja ceny ja najlepsza dostalam od Marsela przy rondzie w Józefowie

wełna Goodfeber( nie wiem czy dobrze ) 5 cena za 1mkw brutto 5,37, za 15 za 1mkw 15,51br,

profile tez najtaniej UD 27 (4m0 po 4,6o)

Moze w piatek bede zamawiac, czy ewenrualnie ktos chce sie przylaczyc do zamówienia?

Czesc.

To gdzie w koncu jest Batorego? W Wawie czy w Otwocku? Jaka jest nazwa tej knajpki?

Pozdro

Vivaldi w podróży

Knajpa jest w Otwocku. Nazywa się Ckwadrat i jest na ulicy chyba rzeczywiście Matejki, ale to jest przedłużenie Batorego

Kto będzie?

Ja zgłaszam swoją obecność

12 grudnia godz. 16-ta