michcio 24.11.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Ja będePozdr.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 25.11.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Ja tez postaram sie wpasc. Na dzien dzisiejszy na 90 %.Vivaldi w podróżyPS. To bedzie spotkanie alkoholowe? Nie wiem jaki wybrac srodek transportu... Rolki, PKP, samochod.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 26.11.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Czesc. To gdzie w koncu jest Batorego? W Wawie czy w Otwocku? Jaka jest nazwa tej knajpki? Pozdro Vivaldi w podróży Knajpa jest w Otwocku. Nazywa się Ckwadrat i jest na ulicy chyba rzeczywiście Matejki, ale to jest przedłużenie Batorego Kto będzie? Ja zgłaszam swoją obecność 12 grudnia godz. 16-ta będę spotkanie jest opcjonalnie alkoholowe (piwko), ja załątwię sobie kierowcę możemy kogoś podrzucić do Józefowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 28.11.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Cześć Wszystkim, Rzeczywiście zimowo się robi, ale do rzeczy Spotkanie forumowiczów grupy Otwockiej NIEDZIELA 12 grudnia godz. 16-sta Na razie naliczyłem: Arzesz,Michvio, MLK, Vivaldi no i Ja. Dajcie znac czy z drugimi połówkami, czy sami. MLK- ja się pisze na transport jak sie da ( zwłaszcza , ze mieszkamy obok siebie ) Podaje namiary na firme o wycinki drzew, u mnie zrobili porządnie, potem wszystlko posprzątane i poukładane, jak zawsze należy uzgodnic zakres prac. Pan Sylwester Szymański 788 77 84, 602-610-432 Pozdrawiam wszystkich EMIl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Oferta specjalna na licytacji Fotel wraz z podnóżkiem od firmy Yanomebel,z zestawu Aplauz Wymiary 73x99x86 cmSiedzisko: pianka wysokosprężysta HRUwaga: możliwe inne koloryCena minimalna zestawu: 300 złCena katalogowa: 563 zł + 205 zł podnóżekZapraszamy na strone producenta http://www.yanomebel.plW razie pytań proszę o kontakt na e-mail: [email protected] zapraszamy na licytacjehttp://www.dlanikoli.prv.pl http://212.244.189.200/nikola/fotel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 29.11.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Cześć Wszystkim, Rzeczywiście zimowo się robi, ale do rzeczy Spotkanie forumowiczów grupy Otwockiej NIEDZIELA 12 grudnia godz. 16-sta Na razie naliczyłem: Arzesz,Michvio, MLK, Vivaldi no i Ja. Dajcie znac czy z drugimi połówkami, czy sami. EMIl Ja z Przyległością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 29.11.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Cześć Wszystkim, Rzeczywiście zimowo się robi, ale do rzeczy Spotkanie forumowiczów grupy Otwockiej NIEDZIELA 12 grudnia godz. 16-sta Na razie naliczyłem: Arzesz,Michvio, MLK, Vivaldi no i Ja. Dajcie znac czy z drugimi połówkami, czy sami. EMIl Ja z Przyległością ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 30.11.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Ja solo.Vivaldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 01.12.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Witam Jestem nowa na tym forum i mam nadzieje, ze szybko was poznam i znajde wiele potrzebnych mi wskazowek. Mieszkam w Falenicy i codziennie pokonuje z moim psem trase miedzy Falenica a Jozefowem, gdzie mieszkaja moi tesciowie. W lesie pojawilo sie troche nowych domow, ktorym z uwaga sie przygladam. Niestety nie moge znalezc nic dla siebie. Kupilam ostatnio dzialke pod Wiazowna i na wiosne chce rozpoczac budowe. Wybor projektu okazal sie koszmarem. Kazdego wieczoru przegladam setki projektow i nie wiem co wybrac. Szukam czegos ok 170 mz z uzytkowym poddaszem i najlepiej garazem na 2 samochody. Niestety nie jest to latwe, tym bardziej, ze zalezy mi na domu, ktory nie bedzie zbyt drogi w budowie. Zastanawiam sie ostatnio nad konwalia z Horyzontu. Co o tym myslicie? Moze uda sie ja przerobic by miala garaz na 2 auta? Przy okazji mam pytanie: czy ktos z was nie ma do sprzedania baraku i siatki na prowizoryczne ogrodzenie na czas budowy? Jeszcze raz witam wszystkich na tym forum. Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 01.12.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Witam Jestem nowa na tym forum i mam nadzieje, ze szybko was poznam i znajde wiele potrzebnych mi wskazowek. Mieszkam w Falenicy i codziennie pokonuje z moim psem trase miedzy Falenica a Jozefowem, gdzie mieszkaja moi tesciowie. W lesie pojawilo sie troche nowych domow, ktorym z uwaga sie przygladam. Niestety nie moge znalezc nic dla siebie. Kupilam ostatnio dzialke pod Wiazowna i na wiosne chce rozpoczac budowe. Wybor projektu okazal sie koszmarem. Kazdego wieczoru przegladam setki projektow i nie wiem co wybrac. Szukam czegos ok 170 mz z uzytkowym poddaszem i najlepiej garazem na 2 samochody. Niestety nie jest to latwe, tym bardziej, ze zalezy mi na domu, ktory nie bedzie zbyt drogi w budowie. Zastanawiam sie ostatnio nad konwalia z Horyzontu. Co o tym myslicie? Moze uda sie ja przerobic by miala garaz na 2 auta? Przy okazji mam pytanie: czy ktos z was nie ma do sprzedania baraku i siatki na prowizoryczne ogrodzenie na czas budowy? Jeszcze raz witam wszystkich na tym forum. Iza Cześć Krajanko! wychowałem się w Falenicy Zapraszam do częstego zaglądania tutaj mój projekt spełnia większość Twoich wymóg ale z wyjątkiem użytkowego poddasza (całość mam w parterze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 01.12.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 pochwalę się Wam: dziś rano odebrałem pozwolenie na budowę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galeonik 01.12.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Cześć, no to czas się odezwać: mlk gratuluję i czekam na wieści o początkach budowy . Witam Nowych na forum. Wybór projektu - z praktyki: wraca się do pierszego obejrzanego, tak było u nas. Ja zapadam powoli w sen zimowy.... Niestety na spotkaniu nie możemy być Mimo paskudnej pogody pozdrawiamy Was cieplutko gal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 01.12.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 witam nie wiem czy uda mi się dotrzec na spotkanie Iza, ja nie mqam doświadczenia w wyszukiwaniu projektow, mam je natomiast w zmianach, moge polecic ci firme kbprojekt z Krakowa. Projekty gotowe a z załaczeniu zgoda na wszelkie zmiany w projekcie( prawie na wszystko ) jest to znacznie tańsze niz zgoda na kazde odstepstwo od projektu. w moim przypadku troche tego było. Wy zapadacie w sen zimowy a u mnie istne szaleństwo, po przestoju ( spowodowanego przez ekipe "solidna inaczej " ruszyla robota, dzisiaj bylo strasznie ciasno. 1 ekipa konczyla przylacze gazowe, 2 montaz okien 3 tynki z agregatu gipsowe 4 wlasna ekipa na miejscu robia tynki cem-wap w lazienkach, szykuja podlogi pod wylewke. Pozdrawiam wszystkich Nie dajmy sie zwariowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 02.12.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 pochwalę się Wam: dziś rano odebrałem pozwolenie na budowę!!!! WOW GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 02.12.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 pochwalę się Wam: dziś rano odebrałem pozwolenie na budowę!!!! WOW GRATULUJĘ dzięki! będziesz w sobotę na u siebie na budowie? można zajrzeć i poprzeszkadzać? naczytałem się tyle o kruchości porothermu i chciałbym popatrzeć na niego u Ciebie. Zastanawiam się czy nie zmienić na max'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 02.12.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 pochwalę się Wam: dziś rano odebrałem pozwolenie na budowę!!!! WOW GRATULUJĘ dzięki! będziesz w sobotę na u siebie na budowie? można zajrzeć i poprzeszkadzać? naczytałem się tyle o kruchości porothermu i chciałbym popatrzeć na niego u Ciebie. Zastanawiam się czy nie zmienić na max'a Jeszcze nie wiem. Prześlij na priva komórkę do siebie to wyślę Ci w piątek wieczorem lub w sobotę rano sms jak będę jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 02.12.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Ja tez sie przylaczam do gratulacji dla mlk-a.Napisz ile czasu czekales? Ja zlozylem papiery 5 pazdziernika i jeszcze nie mam decyzji? Czekaja na podpisanie...Pozdro Vivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 02.12.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Ja tez sie przylaczam do gratulacji dla mlk-a. Napisz ile czasu czekales? Ja zlozylem papiery 5 pazdziernika i jeszcze nie mam decyzji? Czekaja na podpisanie... Pozdro Vivaldi w podróży samo pozwolenie to szybciorem, 19dni w tym długi weekend (11listopada) i na tydz. wydano mi dokumentacje aby poprawić mapkę na podpisanie mają 60kilka dni więc za max tydzień powinni Ci dać, z resztą teraz to chyba nie spieszy Ci się, bo myślę że ruszysz na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 02.12.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Niestety : (Muslalem jeszcze do pazdziernika, ze dam rade wbic lopate. Ale nie ma tego zlego... Przynajmniej bede mial troche czasu aby zastanowic sie nad wyborem wykonawcy. Znaczy sie zaczynamy rownoczesnie? Czas start! : )Pozdrowienia Vivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 02.12.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Zapomniałam pogratulować, więc GRATULACJE !! Jeżeli moge cos doradzić spiszcie umowe z kierownikem budowy ja nie mialam i to byl mój duuzy bład , z wykonawcami sie podpisuje a o kierownikach zapomina Jeżeli chodzi o zakupy to kupujcie sami, chyba ,ze jest ekipa z towarem typu tynki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts