Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Arzesz,

szukam namiarów, proszę o wyrozumiałość ale gdzieś sie zapodział, postaram się do nich podjechać i poszperać jeszcze w papierach.

Dzięki martta - pośpiechu wielkiego nie ma :lol: dopiero luty :wink:

To mnie pocieszyłeś ale papierów to mam trochę do przekopania, bo wszystko zbierałam w kupkę i się tego nazbierało :o ... sama się zdziwiłam jaki ze mnie chomik :oops:

Gdzie najlepiej umieścić hydrofor?

Jak to macie rozwiązane w swoich domach lub jakie macie plany?

My będziemy mieli hydrofor w pomieszczeniu pod tarasem, w tzw. piwniczce. Nie jest tam wysoko, ale na pewno hałas będzie zminimalizowany, no i raczej bezpieczne miejsce w razie zalania... tfu, tfu, tfu.... :roll:

Udało się,

dokopałam sie do namiarów, wysyłam na priva, mam tez namiar na "skład z dachami" gdzie brałam blachodachówkę ( podobno teraz ceny spadły :cry: ) rynny, i okna dachowe i łaty. Bardzo dobrze mi sie współpracowało i nie wybrzydzali mimo ,ze im zwróciłam jedno małe okno bo nie zmiesciło się i cos tam jeszcze namotałam :oops: .

Arzesz,

pan nazywa się chyba Tobiasz, no w każdym razie jakoś na "T",

Wydział chyba Gospodarki gruntami, w każdym razie na drugim pietrze na prawo, przedostatni pokój.

Dana do wniosku potrzebne:

- akt własności ( notarialny albo wypis z KW )

- mapka geodezyjna,

znaczki przy przyjeciu wniosku płaciłam 6zl, do odbioru 11zł.

Ze mną się umówił,ze za tydzień mam do niego dzwonić czy podpisane.

złożyłam podanie 9 lutego podpisane było z datą 15stego lutego.

Pozdrawiam