wojteks69 19.03.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Witam, odnośnie spotkania w pubie Pod Kotem - udało mi się tak poukładac sprawy w niedzielę, że będę mógł wpaść na spotkanko Grupy . Postaramy się wpaść z żoną tuż po 18. Nie wiem tylko jak rozpoznać ludzi z grupy? Będzie jakiś znak rozpoznawczy? Dajcie znać Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 19.03.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Czesc Ja sie oczywiscie pojawie CO do znaky rozpoznawczego - czlonkowie grupy mają charakterystyczny obłęd w oczach, i nalot cementu na głowie A poważnie to tam jest zwykle tak pusto, że myślę, że nie będzie problemu Do zobaczenia emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 21.03.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 No słuchajcie, spotkanie odbyło się nie dosyć że w pierwszy dzień wiosny, to jeszcze w niedzelę palmową. Ale myślę że było udane (nie widzę żadnych recenzji)R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.03.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Potwierdzam: bylo wysmienicie - szmpan lal sie strumieniami, stoly uginaly sie pod wszelkiego rodzaju jadlem (bazantami, serami i owocami zza dalekich mórz). Nawet frekwencja byla wyzsza niz poprzednio. Cale 8 osob (w tym niewiasty!). Nad ranem cale towarzystwo rozwiozl do domow szofer w dluuuuugiej limuzynie. I ja tam bylem miod i wino pilem. A kto nie byl - niech zaluje : )Pozdrawiam Vivaldi w podróżyPS. A teraz proza zycia: poprosze o namiary na tani piach. Panowie 3xK (Ksiazek, Korzen, Krzeminski) juz mi sa znani. Moze jeszcze ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.03.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 spotkanie było rzeczywiście udane, niestety z racji powożenia, szampan mnie ominął potrzebuję przewieźć barak i szukam dużego HDSa - czy ma ktoś jakieś namiary?? Vivaldi - o piasku pisała Dana15 jakiś czas temu: Jakby kogoś interesował piasek, to pan Adam z Majdanu wozi ale też muszę zapytać męża po ile: 789-07-55, 0-502-268-503. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.03.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Wiem, wiem. Mam ten namiar, ale czlowiek troche kreci nosem na odleglosc do mojej dzialki...Pozdrawiam Vivaldi w. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 22.03.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witampotwierdzam, na spotkaniu Pod Kotem było przepysznie. Towarzystwo było mieszane a co za tym idzie - poruszyliśmy wiele tematów i to nie tylko tych związanych z budową. Niech żałują ci, którzy nie przyszli. mlk, czy mógłbym grzecznie przypomnieć o obiecanych fotkach? Emil, jak stoją sprawy z kamieniem? Z chęcia bym się wgłębił w temat. I na koniec:Może się powtarzam ale chciałem zapytać skąd braliście beton? Jakieś sprawdzone namiary? pozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 22.03.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 mlk, czy mógłbym grzecznie przypomnieć o obiecanych fotkach? podesłałem tym, których maila miałem, więc grzecznie poprosze na priva o maila ps. robiliśmy tylko jedną fotkę grupową I na koniec: Może się powtarzam ale chciałem zapytać skąd braliście beton? Jakieś sprawdzone namiary? pozdrawiam Wojtek ja jeszcze nie brałem ale jak przeczytasz poprzednie strony forum to znajdziesz namiary na Thomas Beton i Pazio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 22.03.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witajcie Dawno mnie tu nie było i jak się okazało ominęło mnie spotkanie Niestety prawdopodobnie i tak bym nie przyszedł - rodzinka chora i trzeba się nimi zajmować. Mam nadzieję, że na święta będziemy w domu, tzn. w mieszkaniu (teraz niesety szpital) - a po świętach ruszy "robota" na budowie Potwierdzam Thomas Beton - namiary dawałem wcześniej - byli tani i solidni, ale to było w 2003. Nie wiem jak jest teraz. Piach - pan Książek, ale specjalnie nie szukałem. Jak się brało kilka razy dawali trochę upustu Pozdrawiam całą grupę, bo coś czuję, że znowu zajrzę tu dopiero za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 22.03.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witajcie ponownie, wiem, wiem, Thomas Beton, Pazio,... rozmawiałem z nimi, ale może polecacie kogoś jeszcze? mlk, swój adres mailowy przesłałem Ci na priva. pozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 22.03.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Czesc.Nie, zebym polecal, bo nie mialem przyjemnosci : ) ale sprawdz:Karczew - 779-43-33Wiazowna - 603 17 22 16Maliszewo - (0-25) 759 - 38 - 92 (tak, tak - troche daleko, ale pomoc i tak sie oplaca).Pozdrawiam grupe.Vivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 22.03.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 A przy okazji: pytanko nie zwiazane z budowaniem - chcialem umiescic zdjecie po lewej. Fotka ma 6K, 40x48 pixeli i 72 dpi. Powinno sie ladowac a niestety tak sie nie dzieje. Macie jakis pomysl jak to rozwiazac?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 22.03.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Co do betonu to możesz sprawdzić również Bosta Beton w Falenicy, tel. 872-46-15. Szukam drewna na więźbę, dobrego drewna a wiem że z tym bywa różnie. Czy ktoś może ma jakiś sprawdzony namiar na takowe? Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 22.03.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ja już podawałam wcześniej wszystkie namiary Lawy drewno na więźbę ściągaliśmy z mazur. Pozrawiam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkk 22.03.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witam.Nie czytałem parę dni i przegapiłem spotkanie.Może następny razem. Czy ktoś robił może badania geotechniczne i ma jakieś namiary?Teren trochę podmokły i architekt zalecał. arkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 23.03.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ja robiłem, jakieś 2 lata temu 3 otwory na działce zrobili, zapłaciłem z vatem około 1000. Szybko, terminowoi sprawnie od początku- punktualnie na działce byli, po opracowanie wyników. Jedynie właściciel straszny gaduła .Namiary:http://www.geotor.pl/strona_glowna.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 23.03.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Lawy napisal: Szukam drewna na wie˛z´be˛, dobrego drewna a wiem z˙e z tym bywa róz˙nie. Czy ktos´ moz˙e ma jakis´ sprawdzony namiar na takowe? Dzie˛ki z góry. Jak juz wczesniej pisalem - szukam inwestora do kompletu coby przywiezc z mazur 3 wiezby. Z tego co mi wiadomo jest jeszcze jedno wolne miejsce. Chodzi oczywiscie o transport. Jak jestes zainteresowany - pisz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 23.03.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 A przy okazji: pytanko nie zwiazane z budowaniem - chcialem umiescic zdjecie po lewej. Fotka ma 6K, 40x48 pixeli i 72 dpi. Powinno sie ladowac a niestety tak sie nie dzieje. Macie jakis pomysl jak to rozwiazac? Pozdro W profilu na samym dole wpisujesz adres tego zdjęcia: Odnośnik do zewnętrznego Emblematu : Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać. Oczywiście zdjęcie musi byc na necie pzdr/a/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 23.03.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam. Nie czytałem parę dni i przegapiłem spotkanie. Może następny razem. Czy ktoś robił może badania geotechniczne i ma jakieś namiary? Teren trochę podmokły i architekt zalecał. arkk badania gruntu robiłem w wakacje i za 3 otwierty, badanie nośności gruntu i kilku stronicy raport z wykresami dałem ok. 600zł, mogę Ci podesłać na priva namiary na tego geologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 23.03.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Droga grupo! Byly namiary na ekipy, hurtownie, elektrykow, beton itp. Ja natomiast potrzebuje namiar na inteligentnego i taniego elektryka. Chetnie skorzystam z waszych kontaktow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts