Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Potwierdzam: bylo wysmienicie - szmpan lal sie strumieniami, stoly uginaly sie pod wszelkiego rodzaju jadlem (bazantami, serami i owocami zza dalekich mórz). Nawet frekwencja byla wyzsza niz poprzednio. Cale 8 osob (w tym niewiasty!). Nad ranem cale towarzystwo rozwiozl do domow szofer w dluuuuugiej limuzynie. I ja tam bylem miod i wino pilem. A kto nie byl - niech zaluje : )

Pozdrawiam

Vivaldi w podróży

PS. A teraz proza zycia: poprosze o namiary na tani piach. Panowie 3xK (Ksiazek, Korzen, Krzeminski) juz mi sa znani. Moze jeszcze ktos?

spotkanie było rzeczywiście udane, niestety z racji powożenia, szampan mnie ominął ;)

potrzebuję przewieźć barak i szukam dużego HDSa - czy ma ktoś jakieś namiary??

Vivaldi - o piasku pisała Dana15 jakiś czas temu:

Jakby kogoś interesował piasek, to pan Adam z Majdanu wozi ale też muszę zapytać męża po ile: 789-07-55, 0-502-268-503.

Witam

potwierdzam, na spotkaniu Pod Kotem było przepysznie. Towarzystwo było mieszane a co za tym idzie - poruszyliśmy wiele tematów i to nie tylko tych związanych z budową. Niech żałują ci, którzy nie przyszli.

mlk,

czy mógłbym grzecznie przypomnieć o obiecanych fotkach?

Emil,

jak stoją sprawy z kamieniem? Z chęcia bym się wgłębił w temat.

I na koniec:

Może się powtarzam ale chciałem zapytać skąd braliście beton? Jakieś sprawdzone namiary?

pozdrawiam

Wojtek

mlk,

czy mógłbym grzecznie przypomnieć o obiecanych fotkach?

podesłałem tym, których maila miałem, więc grzecznie poprosze na priva o maila ;)

ps.

robiliśmy tylko jedną fotkę grupową

I na koniec:

Może się powtarzam ale chciałem zapytać skąd braliście beton? Jakieś sprawdzone namiary?

pozdrawiam

Wojtek

ja jeszcze nie brałem ale jak przeczytasz poprzednie strony forum to znajdziesz namiary na Thomas Beton i Pazio

Witajcie

Dawno mnie tu nie było i jak się okazało ominęło mnie spotkanie :-(

Niestety prawdopodobnie i tak bym nie przyszedł - rodzinka chora i trzeba się nimi zajmować. Mam nadzieję, że na święta będziemy w domu, tzn. w mieszkaniu (teraz niesety szpital) - a po świętach ruszy "robota" na budowie :-)

Potwierdzam Thomas Beton - namiary dawałem wcześniej - byli tani i solidni, ale to było w 2003. Nie wiem jak jest teraz.

Piach - pan Książek, ale specjalnie nie szukałem. Jak się brało kilka razy dawali trochę upustu

Pozdrawiam całą grupę, bo coś czuję, że znowu zajrzę tu dopiero za jakiś czas.

Lawy napisal: Szukam drewna na wie˛z´be˛, dobrego drewna a wiem z˙e z tym bywa róz˙nie. Czy ktos´ moz˙e ma jakis´ sprawdzony namiar na takowe? Dzie˛ki z góry.

Jak juz wczesniej pisalem - szukam inwestora do kompletu coby przywiezc z mazur 3 wiezby. Z tego co mi wiadomo jest jeszcze jedno wolne miejsce. Chodzi oczywiscie o transport.

Jak jestes zainteresowany - pisz.

Pozdrawiam

A przy okazji: pytanko nie zwiazane z budowaniem - chcialem umiescic zdjecie po lewej. Fotka ma 6K, 40x48 pixeli i 72 dpi. Powinno sie ladowac a niestety tak sie nie dzieje. Macie jakis pomysl jak to rozwiazac?

Pozdro

W profilu na samym dole wpisujesz adres tego zdjęcia:

Odnośnik do zewnętrznego Emblematu :

Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać.

Oczywiście zdjęcie musi byc na necie

pzdr/a/

Witam.

Nie czytałem parę dni i przegapiłem spotkanie.

Może następny razem.

Czy ktoś robił może badania geotechniczne i ma jakieś namiary?

Teren trochę podmokły i architekt zalecał.

arkk

badania gruntu robiłem w wakacje i za 3 otwierty, badanie nośności gruntu i kilku stronicy raport z wykresami dałem ok. 600zł, mogę Ci podesłać na priva namiary na tego geologa