Lawy 19.05.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Dużo na temat obwodnic, autostrad wokół Wawy, plany, mapki jest na stronie SISKOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 19.05.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A ja z innej beczki może kochani macie namiary na fachowca od DGP muszę na cito kłaść instalację. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 19.05.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Lawy, wszedlem na link, ale koncepcji "jozefowskiej" tam nie znalazlem. Czyzby byla jedynie plotka, kaczka dziennikarska?Japan, a propos twojej beczki - fachowca takowego nie znam, ale napisz na jakim etapie jestes (czytaj: w ktorym momencie najlepiej robic instalacje)?Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 19.05.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Lawy, wszedlem na link, ale koncepcji "jozefowskiej" tam nie znalazlem. Czyzby byla jedynie plotka, kaczka dziennikarska? no wiesz co kurcze sprawdziłam zanim chlapnęłam dziobem ( czytaj kliknęłam paluchem) u mnie całe "Błota" o tym tylko szumią, w Urzędzie też sporo osób się podpytuje, koncepcję próbują przeforsować ekolodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 20.05.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ekolodzy???????? Jak wrócę do domu to spuszczę łomot kanarkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 20.05.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Lavy, chodzi ci o prad czy o kase? Pozdro ekhmmm......noooo.....o kasę..... a prądu oficjalnie jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 20.05.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ciekaw jestem w ktorym miejscu oni sa Zieloni A u nas niby nie ma co chronic!? Jak zwykle chca wymusic kase na zainteresowanych stronach. No i jak z tym przebiegiem planowanej autostrady po drugiej stronie torow (przeciwnej niz Werbeny)? Czy ktos wie? Bede wdzieczny za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 20.05.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 z innej beczki, kominowej: rozmawiałem z kominkarzami i moimi wykoanwcami i wygląda że nie ma sensu wkładać jakiegokolwiek wkładu do dobrze wymurowanego komina do kominka waham się tylko jaki wkład kupić do komina piecowego: czy MK Żary (b. drogi) czy też komin z Metexu (http://www.metex-kominy.pl/) polecany przez zawodowy sklep hydrauliczny z ul. Wiązowskiej? ten drugi wyjdzie conajmniej 30% taniej, oglądałem oba i poza gdżetami (typu drzwiczki wyczystki za 120zł z Żar) to nie widziałem znaczących różnic na budowie: mam już prawie wszystkie ściany - dom wygląda zaj...ście duży, szczególnie stołowy wczoraj nawet dwie cegły murowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 20.05.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Hej.Ja kupilem MK. Kilka osob mnie ostrzegalo (a nie mieli w tym interesu) aby nie oszczedzac. Czesto stal jest gorszej jakosci i po kilku latach masz sito zamiast wkladu. MK ma bardzo dobra opinie. Nawet ludzie od Leona Zawodowca potwierdzili - mimo, ze mieli inna w ofercie. Sprawdziles ceny w Michalinie? Niestety nie mam przy sobie telefonu...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 20.05.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Oto namiary (mozna powalczyc o upusty) PUH ALMEX Sławomir Wyglądała ul. Samorządowa 7, 05-410 Józefów tel./fax. 0*22 789 25 97 tel. 0*22 789 13 39 tel.kom. 0 601 221 683 http://www.mk-warszawa.com.pl e-mail: [email protected] Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 20.05.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ja również kupiłem do pieca/komina gazowego MK Żary. Tak się fajnie składa, że mój szwagier pracuje w hurtowni z art. hudrauliczno - różnorakimi więc o rabat nie walcze tylko z urządu mam 33 - 35% upustu. Do komina komikowego można ale nie trzeba stosować wkład - zalezy od portfela - ja sobie darowałem ta przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 20.05.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ja też nie mam wkładu w kominie kominkowym, tylko wyczystka na dole czy jak ją tam zwą, a do komina od pieca to wkład dobrałam przy zakupie owego i wtedy był wkładany. Pozdrawiam a ja jutro lecę na działeczkę, robić porządki już czas rozpocząć sezon grillowy. kupuję maty tczcinowe na ogrodzenie i będziem szaleć Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 21.05.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Problem z kominem kominkowym jest duży. Opisywany był parę lat temu w muratorze. Spaliny z kominka mają dużą temperaturę. Powoduje to sporą rozszerzalność materiału( komin pracuje). Ja u siebie dałem wkład do kominka (ceramiczny) plus wełmę (specjalną do 800 stopni) którą jest zaizolowany wkład aby nie przenosić temperatury. Myślę że tak jest najlepiej. U teściów komin po 20 latach praktycznie do wymiany, a jest bez wkładu. Podobno to najlepsze i najtańsze rozwiązanie ( izolowanie wkładu kominkowego wełną) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 22.05.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Zgadzam sie z Japanem. U mnie jest identycznie. Japan, znalazles w koncu fachowca od DGP? Na jakim etapie chcesz ten system instalowac?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 22.05.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dana dała namiary i w poniedziałek będę się widział z wykonawcą (Dzięki dla Dany). Co do etapu to stan surowy zamknięty, instalacja elektryczna, koniec hydrauliki, alarm i teraz pora na DGP. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 22.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Drobnostka Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 23.05.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Grupa przycichła, czyżby zwolniła tempa? A u mnie zmiany!!! muszę się pochwalić mam śliczniutkie drzwi do domku no i roślinki w ogrodzie ( kupowane zreszta u Arka ). Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 24.05.2005 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Grupa przycichła, czyżby zwolniła tempa? A u mnie zmiany!!! muszę się pochwalić mam śliczniutkie drzwi do domku no i roślinki w ogrodzie ( kupowane zreszta u Arka ). Pozdrawiam wszystkich Gratuluję, ale nie przypominam sobie żebym Ci coś sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 24.05.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Arzesz, to moze najwyzszy czas abys sie zajal handlem Gdzie kupowaliscie deche czolowa (do pasa podrynnowego) tzw. trzydziestkedwojke? Pilnie potrzebuje. Pozdrowienia dla grupy i korzystajac z okazji: wszystkiego naj naj naj dla wszystkim MAM. Ko jest mama? Reka w gore! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 24.05.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Grupa przycichła, czyżby zwolniła tempa? A u mnie zmiany!!! muszę się pochwalić mam śliczniutkie drzwi do domku no i roślinki w ogrodzie ( kupowane zreszta u Arka ). Pozdrawiam wszystkich Martta a gdzie zdjęcia? Czekamy:) Czy u Arka to za Grycanem? PS. Ja jestem mamą i to podwójną Więc podnoszę dwie rączki Dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts