Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Chatte, dziekuje za link :lol:

Chociaz wyobrazalem go sobie w takiej postaci:

http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23704

Ale dogrzebalem sie do trzewi Gazety Wyborczej i wyszarpalem.

Pozdrowienia dla calej grupy.

Czyli rodzynki sa jednak trzy! A to juz calkiem duzo!

Gwoli wyjasnienia, że link w postaci opisowej :oops: (wiem, ze to nieprofesjonalnie...)

Siada mi ostatnio siec i na niektóre strony po prostu nie moge się dostać - pisałam z pamięci. Dobrze, że forum jeszcze u mnie działa.

A jesli chodzi o kobiece budowanie - najpierw robię z siebie blondynkę (chociaż ruda jestem), a potem panowie zostają szczegółowo przeegzaminowani i zostaję przyjęta do grona facetów honoris causa.

Z wykształcenia jestem hydrotechnikiem a pracuję w firmie wod-kan...

Czesc wszystkim,

U mnie tynki schna (gipsowe)

Szukam kogos do sufitu podwiesszanego i ocieplenia. Mozecie kogos polecic?

pozdrawiam

emil

spróbuj zadzwonić do p. Wojtasa (507845410) - jest dość tani ale może teraz nie mieć czasu za bardzo

ile robili Ci te tynki? jesteś zadowolony z efektu?

ps.

u mnie od wczoraj leżą na wieńcu pierwsze murłaty 8)

... aktualnie poszukuję dostawcy szamba betonowego 10m3. Naczytałem się o różnych nieprzyjemnych przypadkach nieszczelności i chciałbym tego uniknąć, a przy okazji nie przepłacić.

Kogo możecie polecić? Będę wdzięczny za namiary.

Pozdrawiam! :wink:

My braliśmy stąd: http://www.szambo.go3.pl/oferta.html

Dla nas była to konkurencyjna cena (wszędzie nie sprawdzałam). Pan przywozi i wrzuca szambo w wykop. Szambo szczelne na 100%, bo mieliśmy je włożone w lutym, a potem woda poszła w górę, i nic nie naleciało. Więc z czystym sumieniem mogę polecić.

Pozdrawiam :)

teraz targowisko próżności, moje Ślicznościowe drzwi wejściowe

http://www.martta.photosite.com/~photos/tn/4163_348.ts1117582902031.jpg

i jak podobają się?

jeżeli szukacie okien drewnianych i drzwi to polecam Kowalskich z Szymanowej, u mnie trzej najbliżsi sasiedzi mają okna, w dwóch domach drzwi wejsciowe, w jednym dodatkowo drzwi wewnętrzne, można sie targowaćc( min 15 % można urwać), vat 7%,nie ma dopłat za nietsandardowy wymiar, super fabryczka do tej pory jestem pod wrazeniem ( jak u św, Mikołaja) :)

Dziekuje w imieniu dekarzy, bo ja tylko kase wylozylem :lol:

Martta, ja rowniez poprosze o namiary na Kowalskich. Z Dach Kowalscy sie nie udalo - wiec moze z innymi Kowalskimi dobije targu....

Pozdrowienia

napisz co ostatecznie położyłeś i gdzie kupiłeś, bo ja zaraz muszę ostatecznie zdecydować się na pokrycie

Martta, drzwi rzeczywiscie piękne! Jestem pod wrażeniem.

A okna tez od nich?

Ja na razie byłam u Urzędowskiego w Józefowie (choc do okien daleko) i ciekawa jestem czy ktos ma z nimi doswiadczenie - dobre czy złe.

Maja teraz nowe okna o współczynniku przenikalności cieplnej 0,5kW/m2 :o - trzyszybowe. Próbki wygladają ładnie ale czy ta jakośc sprawdza się przy konkretnej robocie? Wiadomo, w sklepie wystawia sie najładniejsze egzemplarze.

avzi napisał:

... aktualnie poszukuję dostawcy szamba betonowego 10m3. Naczytałem się o różnych nieprzyjemnych przypadkach nieszczelności i chciałbym tego uniknąć, a przy okazji nie przepłacić.

Kogo możecie polecić? Będę wdzięczny za namiary.

Pozdrawiam!

My braliśmy stąd: http://www.szambo.go3.pl/oferta.html

Dla nas była to konkurencyjna cena (wszędzie nie sprawdzałam). Pan przywozi i wrzuca szambo w wykop. Szambo szczelne na 100%, bo mieliśmy je włożone w lutym, a potem woda poszła w górę, i nic nie naleciało. Więc z czystym sumieniem mogę polecić.

Pozdrawiam

Dzięki, dana!

Juz tam dzwoniłem i naprawdę poraziła mnie ich fachowość i troska o klienta. Do tej pory rozmawiałem z pospolitymi chamami od szamb i cwaniaczkami. Skoro jakość zbiornika jest także OK, to raczej skorzystam.

Pozdrawiam! :wink:

Kowalscy, Szymanowa koło Rawicza

strona : http://www.kowalscy.pl

ceny targować z właścicielem Karolem Kowalskim (spróbujcie może razem ponegocjować - sporo można utargować )

Okna mam z Nowego Sącza firma George ( nie wiedziałam wtedy o Kowalskich )

wyszły 30% taniej niż Urzędowski ( wycena z Józefowa z Olszowej)

i okna są większe bo nie ma dopłat za niewymiarowe.

Pan z Olszowej montował okna u znajomych ( Enza- sąsiedzi :) )

są bardzo zadowoleni, ładne okna, porzadne wykonanie, profesjonalna ekipa tylko jak dla mnie za drogo, oni kupowali przed majem 2004.

Pan z Olszowej montował okna u znajomych ( Enza- sąsiedzi )

są bardzo zadowoleni, ładne okna, porzadne wykonanie, profesjonalna ekipa tylko jak dla mnie za drogo, oni kupowali przed majem 2004.

Potwierdzam - okna mają rewelacyjne.

Aż się boję zapytać co Ty o mnie jeszcze wiesz????? :lol:

Pan z Olszowej montował okna u znajomych ( Enza- sąsiedzi )

Potwierdzam - okna mają rewelacyjne.

Aż się boję zapytać co Ty o mnie jeszcze wiesz????? :lol:

i vice versa 8)

drzwi wewnętrzne sa w albumie :) też śliczności ale ze mnie chwalipieta :o