martta 31.05.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Marta, poszukaj tu: http://www.domkorkowy.pl/ są na Bartyckiej m.in., tam można pooglądać i popytać. dzieki Fripp, ten namiar mam szukam jakiegos składu w okolicy bo nie mam sie jak wyrwać na Bartycka, dla mnie to tam za krótko pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chatte 31.05.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Chatte, dziekuje za link Chociaz wyobrazalem go sobie w takiej postaci: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23704 Ale dogrzebalem sie do trzewi Gazety Wyborczej i wyszarpalem. Pozdrowienia dla calej grupy. Czyli rodzynki sa jednak trzy! A to juz calkiem duzo! Gwoli wyjasnienia, że link w postaci opisowej (wiem, ze to nieprofesjonalnie...) Siada mi ostatnio siec i na niektóre strony po prostu nie moge się dostać - pisałam z pamięci. Dobrze, że forum jeszcze u mnie działa. A jesli chodzi o kobiece budowanie - najpierw robię z siebie blondynkę (chociaż ruda jestem), a potem panowie zostają szczegółowo przeegzaminowani i zostaję przyjęta do grona facetów honoris causa. Z wykształcenia jestem hydrotechnikiem a pracuję w firmie wod-kan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 31.05.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Martta, oni na stronie mają podany namiar na 3 sklepy w wawie, niestety wszystkie po niewłaściwej stronie rzeki może zadzwoń i zapytaj, czy gdzieś jeszcze można zobaczyć, bo jeśli chodzi o korek to chyba monopoliści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 01.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Czesc wszystkim, U mnie tynki schna (gipsowe) Szukam kogos do sufitu podwiesszanego i ocieplenia. Mozecie kogos polecic?pozdrawiamemil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 01.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Czesc wszystkim, U mnie tynki schna (gipsowe) Szukam kogos do sufitu podwiesszanego i ocieplenia. Mozecie kogos polecic? pozdrawiam emil spróbuj zadzwonić do p. Wojtasa (507845410) - jest dość tani ale może teraz nie mieć czasu za bardzo ile robili Ci te tynki? jesteś zadowolony z efektu? ps. u mnie od wczoraj leżą na wieńcu pierwsze murłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 01.06.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Ile bierze za robocizna hydraulik? Od punktu czy też inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 01.06.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Często od punktu, ale powinno się prosić o wycenę całości instalacji, żeby później nie było niespodzianek (że niby dłuższe podejścia, kucie w ścianie czy to, że umywalka to inna ilość punktów niż myślałeś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 01.06.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 u mnie 100pln punkt typu woda ( jak i odpowietrzenie) i zdaje sie 120 grzejnik jak na razie polecam emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 01.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 ... aktualnie poszukuję dostawcy szamba betonowego 10m3. Naczytałem się o różnych nieprzyjemnych przypadkach nieszczelności i chciałbym tego uniknąć, a przy okazji nie przepłacić. Kogo możecie polecić? Będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam! My braliśmy stąd: http://www.szambo.go3.pl/oferta.html Dla nas była to konkurencyjna cena (wszędzie nie sprawdzałam). Pan przywozi i wrzuca szambo w wykop. Szambo szczelne na 100%, bo mieliśmy je włożone w lutym, a potem woda poszła w górę, i nic nie naleciało. Więc z czystym sumieniem mogę polecić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 01.06.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 teraz targowisko próżności, moje Ślicznościowe drzwi wejściowe http://www.martta.photosite.com/~photos/tn/4163_348.ts1117582902031.jpg i jak podobają się? jeżeli szukacie okien drewnianych i drzwi to polecam Kowalskich z Szymanowej, u mnie trzej najbliżsi sasiedzi mają okna, w dwóch domach drzwi wejsciowe, w jednym dodatkowo drzwi wewnętrzne, można sie targowaćc( min 15 % można urwać), vat 7%,nie ma dopłat za nietsandardowy wymiar, super fabryczka do tej pory jestem pod wrazeniem ( jak u św, Mikołaja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 02.06.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Matta - drzwi, że palce lizać Tak przy okazji to poproszę o namiar na tych Kowalskich. Vivaldi - po naszym wczorajszym spotkaniu pojechałem zobaczyć dach no i szczęka mi opadła. Fajnie Ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 02.06.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dziekuje w imieniu dekarzy, bo ja tylko kase wylozylem Martta, ja rowniez poprosze o namiary na Kowalskich. Z Dach Kowalscy sie nie udalo - wiec moze z innymi Kowalskimi dobije targu.... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 02.06.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 I ja się uśmiechnę po Kowalskich.. z jednymi wyszło to i może z drugimi pójdzie a drzwi zewnętrznych szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 02.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dziekuje w imieniu dekarzy, bo ja tylko kase wylozylem Martta, ja rowniez poprosze o namiary na Kowalskich. Z Dach Kowalscy sie nie udalo - wiec moze z innymi Kowalskimi dobije targu.... Pozdrowienia napisz co ostatecznie położyłeś i gdzie kupiłeś, bo ja zaraz muszę ostatecznie zdecydować się na pokrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chatte 02.06.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Martta, drzwi rzeczywiscie piękne! Jestem pod wrażeniem. A okna tez od nich? Ja na razie byłam u Urzędowskiego w Józefowie (choc do okien daleko) i ciekawa jestem czy ktos ma z nimi doswiadczenie - dobre czy złe. Maja teraz nowe okna o współczynniku przenikalności cieplnej 0,5kW/m2 - trzyszybowe. Próbki wygladają ładnie ale czy ta jakośc sprawdza się przy konkretnej robocie? Wiadomo, w sklepie wystawia sie najładniejsze egzemplarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 02.06.2005 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 avzi napisał: ... aktualnie poszukuję dostawcy szamba betonowego 10m3. Naczytałem się o różnych nieprzyjemnych przypadkach nieszczelności i chciałbym tego uniknąć, a przy okazji nie przepłacić. Kogo możecie polecić? Będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam! My braliśmy stąd: http://www.szambo.go3.pl/oferta.html Dla nas była to konkurencyjna cena (wszędzie nie sprawdzałam). Pan przywozi i wrzuca szambo w wykop. Szambo szczelne na 100%, bo mieliśmy je włożone w lutym, a potem woda poszła w górę, i nic nie naleciało. Więc z czystym sumieniem mogę polecić. Pozdrawiam Dzięki, dana! Juz tam dzwoniłem i naprawdę poraziła mnie ich fachowość i troska o klienta. Do tej pory rozmawiałem z pospolitymi chamami od szamb i cwaniaczkami. Skoro jakość zbiornika jest także OK, to raczej skorzystam. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 02.06.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mlk, polozylem zielonego Robena a kupilem w Dachluxie. Zapraszam na wizje lokalne. Czy wiecie moze jakie sa koszty obslugi szamba? Ile na miesiac? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 02.06.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kowalscy, Szymanowa koło Rawicza strona : http://www.kowalscy.pl ceny targować z właścicielem Karolem Kowalskim (spróbujcie może razem ponegocjować - sporo można utargować ) Okna mam z Nowego Sącza firma George ( nie wiedziałam wtedy o Kowalskich ) wyszły 30% taniej niż Urzędowski ( wycena z Józefowa z Olszowej) i okna są większe bo nie ma dopłat za niewymiarowe. Pan z Olszowej montował okna u znajomych ( Enza- sąsiedzi ) są bardzo zadowoleni, ładne okna, porzadne wykonanie, profesjonalna ekipa tylko jak dla mnie za drogo, oni kupowali przed majem 2004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 02.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Pan z Olszowej montował okna u znajomych ( Enza- sąsiedzi ) są bardzo zadowoleni, ładne okna, porzadne wykonanie, profesjonalna ekipa tylko jak dla mnie za drogo, oni kupowali przed majem 2004. Potwierdzam - okna mają rewelacyjne. Aż się boję zapytać co Ty o mnie jeszcze wiesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 02.06.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Pan z Olszowej montował okna u znajomych ( Enza- sąsiedzi ) są bardzo zadowoleni, ładne okna, porzadne wykonanie, profesjonalna ekipa tylko jak dla mnie za drogo, oni kupowali przed majem 2004. Potwierdzam - okna mają rewelacyjne. Aż się boję zapytać co Ty o mnie jeszcze wiesz????? i vice versa drzwi wewnętrzne sa w albumie też śliczności ale ze mnie chwalipieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts