Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie,

Juz za 3 tyg moja ekipa zaczyna budowe wiec musze przygotowac im plac. Poniewaz na czas budowy nie moge korzystac ze skrzynki elektrycznej , ktora mam na stale zamontowana w plocie poszukuje teraz wolnostojacej skrzynki na prowizorke. Moze komus z was zostala niepotrzbna po budowie to chetnie odkupie. Jesli nie to moze orientujecie sie gdzie mozna taka kupic i ile kosztuje?

Poszukuje tez taniego drewna ( moga byc jakies odpady) by ekipa zbila sobie z niego barak i skladzik na narzedzia.

Pozdrawiam wszystkich

Iza

Mi też zostało, martta, ale już chce mi się mieszkać, wtedy chyba mogłabym więcej zrobić na miejscu. A teraz jak się zajedzie na dwie godziny, to niewiadomo od czego zacząć i za co się zabrać. Jeszcze malowanie nam zostało salonu i holu i schodów, podłączenie pieca i zrobienie barierek na balkonie. Ogrodu nie mam ale mam kuchnię :) Zawsze znajdzie się coś, co przyniesie radość. :) Wam też życzę wielu radości :)

Zdjęcia prawdopodobnie będą jutro. :)

Prawda robił u mnie fachowiec polecony od Dany. Materiały kupiłem w Darco a instalację myślę, że warto wykonać samemu, przynajmiej teraz bym tak zrobił. 2 dni pracy i 1000 zł w kieszeni. Enzo jeśli chcesz tel. to prześlę na priva. Pozdrawiam

Prawda robił u mnie fachowiec polecony od Dany. Materiały kupiłem w Darco a instalację myślę, że warto wykonać samemu, przynajmiej teraz bym tak zrobił. 2 dni pracy i 1000 zł w kieszeni. Enzo jeśli chcesz tel. to prześlę na priva. Pozdrawiam

to ja już nadstawiam kieszeń ;)

Jesli to takie proste, to chętnie obejrzałbym jak to wygląda :)

A moze lepeij rowerki :p ?

Ekologicznie i zdrowo. Mozemy zaczac od mlk, pozniej Jozefow, Otwocki i dalej...

Co wy na to?

Pozdro

SUPER POMYSŁ!

ja często jeżdżę rowerem z Józefowa na budowę do Miedzeszyna!

do Emila też z reguły dwukołowcem :)

pozostaje ustalić jedną trudną kwestię: kiedy? :roll: