Enzo 20.06.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Będzie brał - 11 zł/m2 Lawy, mam nadzieje, ze mozesz sie podzielic namiarem? Cena wydaje sie bardzo atrakcyjna. Pozdro[/code] Właśnie właśnie.... Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 20.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witajcie,Juz za 3 tyg moja ekipa zaczyna budowe wiec musze przygotowac im plac. Poniewaz na czas budowy nie moge korzystac ze skrzynki elektrycznej , ktora mam na stale zamontowana w plocie poszukuje teraz wolnostojacej skrzynki na prowizorke. Moze komus z was zostala niepotrzbna po budowie to chetnie odkupie. Jesli nie to moze orientujecie sie gdzie mozna taka kupic i ile kosztuje? Poszukuje tez taniego drewna ( moga byc jakies odpady) by ekipa zbila sobie z niego barak i skladzik na narzedzia. Pozdrawiam wszystkichIza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 20.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witajcie, widzę, że budowy idą do przodu, a inwestorzy coraz szczęśliwsi I tak trzymajcie. Ja zaczynam się pakować. Będę tu zaglądać, ale chyba rzadziej. Na naszej wsi jeszcze nie będziemy mieli netu. Ale to w końcu wieś Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 20.06.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witajcie, Ja zaczynam się pakować. Będę tu zaglądać, ale chyba rzadziej. ) Dana tylko bez gróźb!!! A tak poważnie to nie wytrzymasz bez nas No i kiedy będą fotki???!!!! Jak ja Ci zazdroszcze, mi jeszcze trochę zostało, może pod koniec wakacji damy radę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 20.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Mi też zostało, martta, ale już chce mi się mieszkać, wtedy chyba mogłabym więcej zrobić na miejscu. A teraz jak się zajedzie na dwie godziny, to niewiadomo od czego zacząć i za co się zabrać. Jeszcze malowanie nam zostało salonu i holu i schodów, podłączenie pieca i zrobienie barierek na balkonie. Ogrodu nie mam ale mam kuchnię Zawsze znajdzie się coś, co przyniesie radość. Wam też życzę wielu radości Zdjęcia prawdopodobnie będą jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 20.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Czy możecie podać namiary na konkretne ekipy zajmujące się kładzeniem tynków cement-wapno? I raz jeszcze - potrzebuję namiar na kogoś od DGP - możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 20.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 U mnie są tynki gipsowe, jak u Marty, a rozprowadzenie ciepła robił nam pan od kominka, nie podawałam jeszcze namiaru? Wiem, że rozprowadzenia robi też firma kominki.net przy okazji kominków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.06.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Enzo. Japan robil DGP - wiec uderz do niego. A moze samemu warto?Zobacz na link:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55060613Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 21.06.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Prawda robił u mnie fachowiec polecony od Dany. Materiały kupiłem w Darco a instalację myślę, że warto wykonać samemu, przynajmiej teraz bym tak zrobił. 2 dni pracy i 1000 zł w kieszeni. Enzo jeśli chcesz tel. to prześlę na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 21.06.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Japan, mój mąż też miał takie wrażenie po wszystkim Ale niestety wcześniej wydaje się to skomplikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 21.06.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ja byłem zdecydowany na wszystko, tylko żona powiedziała ,,Zostaw bo zepsujesz " , a ja głupi się zgodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.06.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Prawda robił u mnie fachowiec polecony od Dany. Materiały kupiłem w Darco a instalację myślę, że warto wykonać samemu, przynajmiej teraz bym tak zrobił. 2 dni pracy i 1000 zł w kieszeni. Enzo jeśli chcesz tel. to prześlę na priva. Pozdrawiam to ja już nadstawiam kieszeń Jesli to takie proste, to chętnie obejrzałbym jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 21.06.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Jesli to takie proste, to chętnie obejrzałbym jak to wygląda Wysłałem wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.06.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Japan, moze zrobimy wycieczke grupowa i zaprezentujesz wszystkim DGP. Proponuje 5 zl od osoby Mozna byloby sie umowic w weekend? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 21.06.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Vivaldi, to może wynająć "wesoły autobus" hasło wycieczki objazd po budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.06.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Vivaldi, to może wynająć "wesoły autobus" hasło wycieczki objazd po budowach no to szukamy kogoś z dużym samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 21.06.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Najlepiej żeby był jeszcze z HDS'em Wtedy zapakowanie się do takiego wozu będzie łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A moze lepeij rowerki ? Ekologicznie i zdrowo. Mozemy zaczac od mlk, pozniej Jozefow, Otwocki i dalej... Co wy na to? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.06.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A moze lepeij rowerki ? Ekologicznie i zdrowo. Mozemy zaczac od mlk, pozniej Jozefow, Otwocki i dalej... Co wy na to? Pozdro SUPER POMYSŁ! ja często jeżdżę rowerem z Józefowa na budowę do Miedzeszyna! do Emila też z reguły dwukołowcem pozostaje ustalić jedną trudną kwestię: kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.06.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ja wolalbym w niedziele. Sobota, to dzien kiedy moge pobiegac po hurtowniach. Drzwi, drzwi, drzwi, drzwi, drzwi, drzwi, drzwi, drzwi, drzwi, drzwi, drzwi, drzwi A zatem? Ktos jest zainteresowany? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts