Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie,

Juz za 3 tyg moja ekipa zaczyna budowe wiec musze przygotowac im plac. Poniewaz na czas budowy nie moge korzystac ze skrzynki elektrycznej , ktora mam na stale zamontowana w plocie poszukuje teraz wolnostojacej skrzynki na prowizorke. Moze komus z was zostala niepotrzbna po budowie to chetnie odkupie. Jesli nie to moze orientujecie sie gdzie mozna taka kupic i ile kosztuje?

Poszukuje tez taniego drewna ( moga byc jakies odpady) by ekipa zbila sobie z niego barak i skladzik na narzedzia.

Pozdrawiam wszystkich

Iza

dana15 napisał:
Witajcie,

Ja zaczynam się pakować. Będę tu zaglądać, ale chyba rzadziej. )

Dana tylko bez gróźb!!! 8)

A tak poważnie to nie wytrzymasz bez nas :D

No i kiedy będą fotki???!!!!

Jak ja Ci zazdroszcze, mi jeszcze trochę zostało, może pod koniec wakacji damy radę.

Pozdrawiam

Mi też zostało, martta, ale już chce mi się mieszkać, wtedy chyba mogłabym więcej zrobić na miejscu. A teraz jak się zajedzie na dwie godziny, to niewiadomo od czego zacząć i za co się zabrać. Jeszcze malowanie nam zostało salonu i holu i schodów, podłączenie pieca i zrobienie barierek na balkonie. Ogrodu nie mam ale mam kuchnię :) Zawsze znajdzie się coś, co przyniesie radość. :) Wam też życzę wielu radości :)

Zdjęcia prawdopodobnie będą jutro. :)

Prawda robił u mnie fachowiec polecony od Dany. Materiały kupiłem w Darco a instalację myślę, że warto wykonać samemu, przynajmiej teraz bym tak zrobił. 2 dni pracy i 1000 zł w kieszeni. Enzo jeśli chcesz tel. to prześlę na priva. Pozdrawiam

Japan napisał:
Prawda robił u mnie fachowiec polecony od Dany. Materiały kupiłem w Darco a instalację myślę, że warto wykonać samemu, przynajmiej teraz bym tak zrobił. 2 dni pracy i 1000 zł w kieszeni. Enzo jeśli chcesz tel. to prześlę na priva. Pozdrawiam

to ja już nadstawiam kieszeń ;)

Jesli to takie proste, to chętnie obejrzałbym jak to wygląda :)

vivaldi napisał:
A moze lepeij rowerki :p ?

Ekologicznie i zdrowo. Mozemy zaczac od mlk, pozniej Jozefow, Otwocki i dalej...

Co wy na to?

Pozdro

SUPER POMYSŁ!

ja często jeżdżę rowerem z Józefowa na budowę do Miedzeszyna!

do Emila też z reguły dwukołowcem :)

pozostaje ustalić jedną trudną kwestię: kiedy? :roll: