dana15 23.06.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Zapraszam Po 1 lipca będę już na miejscu, więc o każdej porze, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.06.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Właśnie dodałam parę zdjeć w albumie, Marta, specjalnie dla Ciebie, ale do domku też zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 23.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Właśnie dodałam parę zdjeć w albumie, Marta, specjalnie dla Ciebie, ale do domku też zapraszam a jakimś link? chyba że album jest TYLKO dla Marty wczoraj przeżyłem spory szok a było tak: rano przed pracą zajrzałem na budowę, krótko zlustrowałem obróbkę deskli czołowej, kosze i ucieszyłem się że mam już rynny koło południa mieli dowieźć dachówkę, więc wieczorem liczyłem że już kilka sztuk będzie sobie leżało na dachu - przyjeżdżam koło 19stej i oczom nie wierze: dekarze (6 chłopa) ułożyli prawie wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ponad 4 tysiące dachówek!!!!! ekipa jest rewelacyjna! mam śliczny kasztanowy dach ps. właśnie uświadomiłem sobie że zapomniałem o kamieniu węgielnym - Wy macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 23.06.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 No to tempo ekspresowe (choć nie mam porównania - u mnie była blacha i też byłby ekspres gdyby nie ciągłe deszcze). A kamień węgielny? kamienia niet, węgla też niet ty stary budz sie, buudz sie!! bier siekiera! przywiezli wyngiel, wyngiel! Wyngiel je we wiosce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.06.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Właśnie dodałam parę zdjeć w albumie, Marta, specjalnie dla Ciebie, ale do domku też zapraszam a jakimś link? chyba że album jest TYLKO dla Marty Nie jest tylko dla Marty, kto chce, może zajrzeć. Klikasz w domek w stopce moich wypowiedzi (obok profilu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 23.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Właśnie dodałam parę zdjeć w albumie, Marta, specjalnie dla Ciebie, ale do domku też zapraszam a jakimś link? chyba że album jest TYLKO dla Marty Nie jest tylko dla Marty, kto chce, może zajrzeć. Klikasz w domek w stopce moich wypowiedzi (obok profilu) Dana, dziękuję za wyróżnienie fajne maski w pokoju syna, mój chciał na wojskowo i teraz muszę plamy porobić chyba ,że jakiś szablon z czołgiem znajdę, ja raczej plastycznie uzdolniona to nie jestem więc muszę szukać gotowca. a w sprawie wizyty to na pewno wpadnę nie przepuszczę takiej okazji, dam Ci tylko trochę czasu na zadomowienie się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Fajnie, serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 24.06.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Witajcie, dzisiaj zakończenie roku szkolnego? Czy ktoś uczestniczy czynnie w tym świątecznym dniu? Coś mi się wydaje, że jestem tu najstarsza No ładnie Chyba teraz bardziej cieszę się z wakacji niż jak byłam dzieckiem. Wreszcie odpoczynek od uczenia się Może dzisiaj przywiozą mi piekarnik, płytę i zmywarkę. Już nie mogę się doczekać Pozdrawiam serdecznie i życzę słonecznego i obfitego w posunięcia prac budowlanych, weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 24.06.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Uwaga w godzinach 12-16 w najbliższą sobotęakcja dom otwarty dla grupy Otwockiej. DGP jak najbardziej do obejrzenia. Dla zainteresowanych namiary prześlę na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 24.06.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Czyli rowerki beda w sobote a nie w niedziele?Poprosze zatem o namiary na priva.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 26.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Goracy weekend sprawil, ze grupa zamarla. Mam nadzieje, ze spedziliscie go tworczo na swoich dzialkach Ja skorzystalem z zaproszenia Pana Japana i dotknalem DGP! Mysle, ze warto zainwestowac troche gotowki w to rozwiazanie. I faktycznie wyglada na to, ze mozna to zrobic wlasnymi silami. Japan, badz naszym przewodnikiem w temacie! Pozdrawiam grupe i mam nadzieje, ze od jutra - jak zasiadziecie w pracy do kompow - ruszy lawina maili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 27.06.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Goracy weekend sprawil, ze grupa zamarla. Mam nadzieje, ze spedziliscie go tworczo na swoich dzialkach Ja skorzystalem z zaproszenia Pana Japana i dotknalem DGP! Mysle, ze warto zainwestowac troche gotowki w to rozwiazanie. I faktycznie wyglada na to, ze mozna to zrobic wlasnymi silami. Japan, badz naszym przewodnikiem w temacie! Pozdrawiam grupe i mam nadzieje, ze od jutra - jak zasiadziecie w pracy do kompow - ruszy lawina maili. taaa, prace na działce i inne obowiązki spowodowały, że nie zdążyłem odwiedzić Japana - przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 27.06.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam po weekendzie. Owszem trochę zapracowany był i dlatego jestem zadowolony. mlk właśnie zerknąłem w Twój album. Zdjęcie "Latające dachówki" REWELACJA Budowę podziwiam codziennie z drogi jadąc do Otwocka, Będę musiał w końcu zajrzeć, bo aż wstyd.. W niedzielę wybraliśmy się z żoną i dzidzią na spacer do Emila i zaskoczył nas. Był właśnie po weselu i układał styropian na podłodze. TWARDZIEL Tak przy okazji to PRZYJMĘ ZIEMIĘ jakby ktoś coś słyszał to proszę o info na priv. Dziękuję. Od przyszłego tygodnia biorę urlop i mam nadzieję, że w końcu uda mi się zrobić GRILLA )) Jeszcze Was powiadomię. Pozdrowienia dla Wszystkich i miłego krótkiego tygodnia Ps. Dziś odczułem, że zaczęły się wakacje - mniejsze korki[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 27.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Japan właśnie zerknąłem w Twój album. Zdjęcie "Latające dachówki" REWELACJA Cieszę się arzesz, że album się podobał tylko jest mały problem ......ja nie robiłem foto albumu a swoją drogą to prawda, że w końcu powinniście mnie odwiedzić z całą rodziną zapraszam. W niedzielę wybraliśmy się z żoną i dzidzią na spacer do Emila i zaskoczył nas. Był właśnie po weselu i układał styropian na podłodze. TWARDZIEL Fachowcy za tej branży mówią, że na kaca najlepsza praca. mlk napisał: taaa, prace na działce i inne obowiązki spowodowały, że nie zdążyłem odwiedzić Japana - przepraszam- zaproszenie ważne bezterminowo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 27.06.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Hmm.... się pomyliłem Myślałem mlk napisałem Japan ale już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 27.06.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Był właśnie po weselu i układał styropian na podłodze. TWARDZIEL Tak, Emil to twardziel. Poza tym po weselu byl juz przygotowany do pracy w parterze Mam racje Emilu? Czy rowerki aktualne w najblizsza niedziele? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 27.06.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Jest problem. Nie mam jeszcze roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 27.06.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam po weekendzie. Owszem trochę zapracowany był i dlatego jestem zadowolony. mlk właśnie zerknąłem w Twój album. Zdjęcie "Latające dachówki" REWELACJA Budowę podziwiam codziennie z drogi jadąc do Otwocka, Będę musiał w końcu zajrzeć, bo aż wstyd.. W niedzielę wybraliśmy się z żoną i dzidzią na spacer do Emila i zaskoczył nas. Był właśnie po weselu i układał styropian na podłodze. TWARDZIEL Od przyszłego tygodnia biorę urlop i mam nadzieję, że w końcu uda mi się zrobić GRILLA )) Jeszcze Was powiadomię. Pozdrowienia dla Wszystkich i miłego krótkiego tygodnia Ps. Dziś odczułem, że zaczęły się wakacje - mniejsze korki[/b] tak - korki mniejsz! :) zapraszam do mnie - będę wieczorem dziś, jutro i pojutrze hmmm...grill... już lece marynowac karkówkę Japan - dzięki! Vivaldi - ja zawsze jestem gotowy na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 27.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 To ja mam pytanie do tych co już po elektryce: gdzie kupowaliście kable, w której hurtowni?? Nadszedł czas zakupu takowych i szukam możliwości i najtańszych hurtowni elektrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 27.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Lawy kable kupowałam w Bargo w Michalinie przy torach( przed rondkiem jadąc od Wwy) i w sklepie elektrycznym w Otwocku po drugiej stronie torów za ZEWtem ok. 300m ( tam miał mój elektryk spory upust). Skrzynkę na przełaczniki i duperele to w Otwocku sklep chyba na Wawerskiej ale nie jestem pewna bo jechałam dziwnymi skrótami . Wawerska albo jakaś równoległa do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts