arzesz 27.07.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam !! Już byłem anonsowany przez martty Bede budował się koło martty - graniczymy działkami "przez róg" czyli Otwock Świder. Pozdrowienia Paweł Witam sąsiada "przez róg" (taki trochę większy róg bo grugiej stronie torów i Majowej). Życzę sukcesów na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 27.07.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 u mnie to tylko neostrada mnie ratuje, komórkowe cuda internetowe ciężko w naszych rejonach działaja, niewiem jak to jest z satelitami?! Tylko, że neostrada to konieczność założenia tel stacjonarnego z którego niekonicznie się korzysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 28.07.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 arzesz gratulki z powodu zamieszkania Prawda, że fajnie? martta dzięki za wklejenie zdjęć w galerii brakuje mi czasu, bo pracy co niemiara, a w wakacje do pracy przyjeżdżam trochę rzadziej, no i robię sobie zaległości. Ale widzę, że zawsze mogę liczyć na grupę Jak będzie wycieczka rowerowa, to dajcie znać, może zajedziecie do mnie? Przygotowałabym wam jakąś strawę, cobyście dojechali potem do domku Chociaż te upały nie sprzyjają wycieczce rowerowej, chyba, że pod wieczór. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 28.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Pozdrawiam grupę i zaraz zmykam do domciu. Ależ skwar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.M. 28.07.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Cześć wszystkim w dalszym ciągu szukam ekipy do budowy domu jak ktoś może ma namiary na solidnych murarzy Otwock i okolice, Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 28.07.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Czesc grupo. Faktycznie upaly piekielne Czy ma moze ktos na zbyciu betoniarke? Ewentualnie pozycze za oplata. Sprawa pilna! Poza tym widze, ze grupa przycichla... Choc ten grill ciagle gdzies wisi w powietrzu Pozdrawiam ...goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 29.07.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Taaak, nik tu nie zaglada, albo nikt nie ma betoniarki. To moze ktos podpowie gdzie cement najtaniej? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 29.07.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Rzeczywiście mało się teraz dzieje i w grupie otwockiej i grupie wawerskiej (na forum oczywiście). Bo budowy się posuwają. Poza tym ludzie na urlopiskach też są. Nie wiem gdzie cement najtaniej, ale powiem ile ja płacę. 360 brutto za tonę (cement portlandzie I, bez dodatków). Biorę go z "Radpolu" na Mozaikowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 29.07.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Dzieki, Bess. Uratowalas moja wiare w grupe Ale na marginesie: w Przemarze kolo Wiazownej zaproponowano mi 350 brutto za jedynke. Ktos znalaz taniej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 29.07.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Dzieki, Bess. Uratowalas moja wiare w grupe Ale na marginesie: w Przemarze kolo Wiazownej zaproponowano mi 350 brutto za jedynke. Ktos znalaz taniej? Pozdrawiam brałem AV (to jest chyba owa jedynka, bo jest jeszcze BV) po 320/t z Transbudu (w wersji "bez biurokracji" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 01.08.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Oj, grupa spadła prawie na sam dół. vivaldi betoniarki nie mam do pożyczenia, bo nam ukradli i sami pożyczamy od sąsiada Poszukuję też ziemi do wyrównania działki, może wiecie o jakichś budowach w okolicy, może ktoś z was chce się pozbyć ziemi, to proszę o kontakt Pozdrawiam i opalajcie się ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 01.08.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Dzieki, Bess. Uratowalas moja wiare w grupe Ale na marginesie: w Przemarze kolo Wiazownej zaproponowano mi 350 brutto za jedynke. Ktos znalaz taniej? Pozdrawiam brałem AV (to jest chyba owa jedynka, bo jest jeszcze BV) po 320/t z Transbudu (w wersji "bez biurokracji" ) AV to nie jest jedynka. To znaczy chyba może być, ale to oznaczenie raczej dt się czegoś innego. Widziałem na cemencie takie oznaczenie "CEM II/A-V 32,5 R" gdzie właśnie II oznacza drugą klasę czyli cement wieloskładnikowy. Ja teraz do tynków zużywam cement I gat., ale nie pamiętam ceny (Ładeks na Bronowskiej). Sprawdzę i podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 02.08.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 I jeszcze raz ja, z pytaniem do tych co już robili tynki zewnętrzne. Gdzie kupowaliście i jakie tynki kładliście. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 02.08.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Już kiedyś o tym pisałem. Tynki brałem z firmy Greinplast - mam namier na handlowca, który dowozi na miejsce w błyskawicznym tempie. Jest to o tyle wygodne, że jak zabraknie dwóch wiaderek to nastęnego dnia już mam, a w hurtowni to już jest problem. Gatunkowo są podobno porównywalne z Terranovą. Cenowo - tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 03.08.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 My tynkowaliśmy Bolixem z hurtowni z sąsiedztwa, z dobraniem tynku nie było problemu, ale trzeba było brać pełne wiadra, czyli chyba 30 l. Jakość w porządku. Wybór kolorów aż za duży Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 04.08.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Dawno mnie tu nie było... Ale tyyyyyyle roboty na budowie, nałożył się też sezon wakacyjny Ja właśnie kończę kryć dach, budynek wreszcie wygląda jak dom. W środku razem z ojcem robimy elektrykę - idą kilometry kabla... Mam też prośbę: szukam ekipy do podbitki (tu Martta pisałaś, że możesz polecić ekipę, która robiła u Ciebie - możesz podesłać namiar na priva?)tynków wewnętrznych, wylewek, wykończenia poddasza - możecie kogoś polecić? Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 04.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Wojtek ty szukasz do karton-gipsów kogoś czy do podbitki zewnętrznej- bo tą to dopiero teraz u mnie robią?dawałam namiar na materiał na podbitkę-świerk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 04.08.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Dzięki Martta za namiar W moim pytaniu chodziło mi o podbitke na zewnątrz - pod okapami. Mogłabyś przekazać namiar na materiał (świerk)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 04.08.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam Widzę że sezon ogórkowy i tu ma swoje skutki, choć u niektórych prace pełna parą. Ja walcze z wiatrakami to znaczy chciałem powiedzieć że z ogrodem. Nie przypuszczałem że to takie trudne. Czy ktoś z Was może już ma jakieś doświadczenie z ogrodem?!PozdroR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 04.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Dzięki Martta za namiar W moim pytaniu chodziło mi o podbitke na zewnątrz - pod okapami. Mogłabyś przekazać namiar na materiał (świerk)? Wojtek , telefon podbitka, 0601 199 801 ul. Błekitna 50 Wawer, telefon znaleziony na ogrodzeniu na słupie ceny Świerk II gat 19zl/mkw Igat-21zł,IIIgat 17zł - ja brałam II i jest bardzo porzadny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts