_bogus_ 01.09.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ja jestem gotowa na wszystko zeby ciesle ( nawet z cala ekipa ) zalatwic " na zaraz". Oczekuje propozycji He He He - mój dziadek był cieślą, ja ostatnio tymi ręcami drewutnię zrobiłem, więc myślę że ciesielka nie taka straszna jest. No to biorę urlop od poniedziałku - jakoś się dogadamy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.09.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ew-ka - hiehie takie sexualne molestowanie w pracy - moglabym miec Przy okazji - nie wiem albo slepa ja i glucha albo w wyjatkowo przyzwoitym towarzystwie sie obracam Bo nie znam takich przypadków :) No to się okazuje że ja podobnie ślepy jak i zielonooka. Może to dlatego że do stanowisk których obsadzeniu decyduję jednak kwalifikacje trzeba mieć. Czyli jasno widać że polityką się nie zajmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 01.09.2006 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Smartcat,Twój znajomy pewnie (na 99%-tak ja myślę)"pierwszej żonie zawdzięcza karierę,a karierze drugą żonę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ja jestem gotowa na wszystko zeby ciesle ( nawet z cala ekipa ) zalatwic " na zaraz". Oczekuje propozycji Kobieto puchu marny. Nawet nie wiesz co narobiłas tym postem. Od 15:25 czyli od czasu kiedy napisałaś ten post przeczytałem już trzy poradniki "Jak zostać cieślą w 3 godziny", "Budowa dachu w pigułce" i najważniejszy "Gdzie drwa rąbią tam wióry lecą". Tylko jest jeden minus. 3miasto jest strasznie daleko. Wręcz na drugim końcu Polski. Musiałbym zobaczyć podanie + 3 fotki i musiałabyś mieć naprawdę niezwykłe ...oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 01.09.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ja, przez łóżko, załatwiłem z żoną posiadanie potomstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ja, przez łóżko, załatwiłem z żoną posiadanie potomstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Bogus , jabko dziekuje bardzo za te spontaniczna chec pomocy grunt to odpowiednio silna motywacja Zostalam zmuszona do wycofania anonsu Moj wspolbudujacy - zazadal zebym nie angazowala sie az tak bardzo w sprawy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ja, przez łóżko, załatwiłem z żoną posiadanie potomstwa... sprytnie, sprytnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 a ja przez, przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.09.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 hmmm coby tu mozna przez lozko zalatwic .... moze ladniejsze piersi kurczaka na obiadek od pani z miesnego bo dotychczas mi daje takie &^* ze mnie malo zona z domu z nimi nie wygoni ... KURDE warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.09.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ja, przez łóżko, załatwiłem z żoną posiadanie potomstwa... A ja zalatwiam z mezem kwestie tzw zbednych wydatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ja jestem gotowa na wszystko zeby ciesle ( nawet z cala ekipa ) zalatwic " na zaraz". Oczekuje propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ja jestem gotowa na wszystko zeby ciesle ( nawet z cala ekipa ) zalatwic " na zaraz". Oczekuje propozycji Znam jednego , ile placiz od rajenia ? Tylko , ze pochodzi z Ciesli Duzych w powiecie Gackim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 02.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Mam pytanko,czy to obecnie nagminne?Bo ja obecnie wiem o kilku takich przypadkach z "mojego podwórka". Fascynujacy problem . Julcik . Jestem Toba zauroczony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ja jestem gotowa na wszystko zeby ciesle ( nawet z cala ekipa ) zalatwic " na zaraz". Oczekuje propozycji Znam jednego , ile placiz od rajenia ? Tylko , ze pochodzi z Ciesli Duzych w powiecie Gackim pochodzenie zasadniczo nie ma dla mnie znaczenia a w sprawie zaplaty - moze tez daloby sie jakos w ogolnym rozrachunku uwzglednic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Zochna miałaś się już nie angażować tak bardzo w sprawy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Mam pytanko,czy to obecnie nagminne?Bo ja obecnie wiem o kilku takich przypadkach z "mojego podwórka". To jakieś plotki .... może zwykły Chroniczny Syndrom Niedopchnięcia się u niektórych ujawnia opowiadaniem takich historii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 03.09.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja, przez łóżko, załatwiłem z żoną posiadanie potomstwa... A ja zalatwiam z mezem kwestie tzw zbednych wydatkow to straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.09.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ja jestem gotowa na wszystko zeby ciesle ( nawet z cala ekipa ) zalatwic " na zaraz". Oczekuje propozycji Kobieto puchu marny. Nawet nie wiesz co narobiłas tym postem. Od 15:25 czyli od czasu kiedy napisałaś ten post przeczytałem już trzy poradniki "Jak zostać cieślą w 3 godziny", "Budowa dachu w pigułce" i najważniejszy "Gdzie drwa rąbią tam wióry lecą". Tylko jest jeden minus. 3miasto jest strasznie daleko. Wręcz na drugim końcu Polski. Musiałbym zobaczyć podanie + 3 fotki i musiałabyś mieć naprawdę niezwykłe ...oczy Ja zaś mam blisko...i swoja więźbę robiłem "własnymi ręcoma" wraz z cieślą zawodowym...ale chyba musiałbym jeszcze kilka podręczników przeczytać i z paru dachów spaść żeby się tego dobrze nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja, przez łóżko, załatwiłem z żoną posiadanie potomstwa... A ja zalatwiam z mezem kwestie tzw zbednych wydatkow to straszne Lidka, a wlasciwie to dlaczego Ty jesteś smutna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts