Funia 18.09.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Jabłoń - Gorzów to ponad 350km Rafał a misio sie nie dowie Zima idzie to może zapadnie w sen zapadnie, nie zapadnie po prostu jabko dyskretne jest mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 18.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Jabłoń - Gorzów to ponad 350km Rafał a misio sie nie dowie Zima idzie to może zapadnie w sen zapadnie, nie zapadnie po prostu jabko dyskretne jest mam nadzieję Jabłko jest dyskretny, ale niestety kobiety juz nie. Zawsze wypaple kolezance przy kawie, czasem mamusi a czasem wykrzyczy mężowi przy kłótni. Znam z doświadczeń kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Jabłoń - Gorzów to ponad 350km Rafał a misio sie nie dowie Zima idzie to może zapadnie w sen zapadnie, nie zapadnie po prostu jabko dyskretne jest mam nadzieję Jabłko jest dyskretny, ale niestety kobiety juz nie. Zawsze wypaple kolezance przy kawie, czasem mamusi a czasem wykrzyczy mężowi przy kłótni. Znam z doświadczeń kolegów eee tam moze reszta kobiet tak ma ja tam dyskretna jestem w końcu czego oczy nie widzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.09.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ... niestety kobiety juz nie. Zawsze wypaple kolezance przy kawie, czasem mamusi a czasem wykrzyczy mężowi przy kłótni. Znam z doświadczeń kolegów Dziwnych masz znajomych. Raczej kobieta z dwójką dzieci nie chlapnie nawet koleżance ani słówka A meżowi tym bardziej...strach jej nie pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 18.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ja tam dyskretna jestem Do pierwszej grubszej awantury z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.09.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Poważnie nie wiem z jakimi kobietami się zadajesz. Z moich doświadczeń wynika że kobiety są o wiele sprytniejsze niż faceci. Potrafią genialnie kłamać i to bez żadnego namysłu. Do tego ich historie brzmią bardzo prawdziwie. To takie małe lisice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 12.10.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 To jakieś plotki .... może zwykły Chroniczny Syndrom Niedopchnięcia się u niektórych ujawnia opowiadaniem takich historii.... Dokładnie! Erotomanów-gawędziarzy często się spotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 13.10.2006 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Dokładnie,erotomanki -gawędziary również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 13.10.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 No cóż... wiekszość spraw, które mam załatwic to sytuacje, kiedy "po drugiej stronie" siedzi średnio atrakcyjna Pani ok 40 lat. Nigdy więc nie miałam pokusy by załatwić coś przez łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 No cóż... wiekszość spraw, które mam załatwic to sytuacje, kiedy "po drugiej stronie" siedzi średnio atrakcyjna Pani ok 40 lat. Nigdy więc nie miałam pokusy by załatwić coś przez łóżko czemu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 13.10.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 No cóż... wiekszość spraw, które mam załatwic to sytuacje, kiedy "po drugiej stronie" siedzi średnio atrakcyjna Pani ok 40 lat. Nigdy więc nie miałam pokusy by załatwić coś przez łóżko czemu ?? Nie w moim typie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts