merunia 15.06.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Domek z zewnątrz. Witam nową miłochwilowiczkę! Domek oczywiście piękny - jestem w nim zakochana niezmiennie od 5 lat i mam nadzieję, że najdalej w przeciągu roku się do niego wprowadzimy bo na razie ze względu na ograniczone fundusze się bardzo powoli wykańcza (i nas powoli psychicznie też) Czekam z niecierpliwością na zdjęcia z wewnątrz domku, bo Twoje zmiany projektowe zapowiadają się bardzo ciekawe i oryginalne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 04.07.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 domek z zewnątrz. a czy możliwe by było zobaczyć parę fotek z wnętrza domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 18.07.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 :sleep::sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merunia 19.07.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Coś wakacyjnie się zrobiło, chyba wszyscy wyjechali na wakacje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 04.09.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Coś wakacyjnie się zrobiło, chyba wszyscy wyjechali na wakacje:yes: Witam. Wakacje się skończyły.... Może znajdzie się chętny na jakieś nowe fotki z realizacji "miłej chwilki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 29.09.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 łazieneczki się robią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 11.10.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Super! Mam nadzieję, że będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 25.10.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Z zewnątrz na chwilę obecną wygląda tak. Tylko ten cholerny słup.... (pozostaje się tylko do niego przyzwyczaić...) A jednak nie musiałam się przyzwyczaić.... Miałam cztery słupy na działce, a mam jeden na pasie należącym do drogi... CHURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 05.11.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Rewelacja I domek jak ładnie wygląda na zdjęciach. Cieszę się, że udało się te słupy zlikwidować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Serdunio 14.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam,Mam pytanie odnośnie okien jakie montowaliście w swoich domkach bo jestem na etapie ich wyboru.Jaki profil, ile komór, jakiej firmy??Pytałem w zamojskich firmach i rozbieżność cenowa jest od 7 do 15 tyś.Czy jesteście zadowoleni z wyboru okien do swojego domu.Z góry dzięki za odpowiedz.Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 19.01.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Co do okien wy wybraliśmy firmę "budvar" 5 komorowe i 2 szyby... ceny nie pamiętam bym musiała zobaczyć w rejestrze wydatków Bardzo ważne jest przed pomiarem okien pomyśleć o przewidzianym ociepleniu styropanem w niedalekiej przyszłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 29.01.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzKa 30.01.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Nareszcie mogę z całą stanowczością powiedzieć, że ZACZYNAM Niestety czytanie wpisów ludzi, którzy skonczyli już budowę (albo są w bardzo zaawansowanym stadium) nastraja mnie do przemyśleń w stylu: "znowu jestem ostatni", albo "ciekawe czy wprowadzę się przed emeryturą", ale i tak nie wiedzieć czemu jestem zadowolony... Jak narazie zrobiłem ten pierwszy krok, czyli oddałem sprawę w ręce architekta. Z doświadczenia jednak wiem, że błędy w fazie projektu kosztują więcej w fazie wykonania. W związku z powyższym prosił bym o wszelkie komentarze/sugestie. Postaram się regularnie uzupełniać wpisy tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211636 Pozdrawiam gorąco Edytowane 30 Stycznia 2013 przez PrzKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 31.01.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 PrzKa - życzę powodzenia! Kasiu - czy już mieszkasz? Dom na zdjęciach śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 01.02.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 PrzKa - życzę powodzenia! Kasiu - czy już mieszkasz? Dom na zdjęciach śliczny! WITAM. hmm..... mogłabym już mieszkać bo wszystko skończone.... ale z własnego wygodnictwa jestem jeszcze na starym.... w tym miejscu co mieszkam mąż wychodzi za drzwi i jest w pracy ( bo mamy gospodarstwo) a z nowego domku musiałby dojeżdzać i zabrać mi auto.... a wtedy ja do przedszkola z dziećmi musiałabym iśc pieszo.... co prawda nie jest daleko bo około 1500 metrów, ale pogoda jest taka że się nie chce.... ale każdą wolną chwile jade nacieszyć się "miłymi chwilami" spędzonymi w swoich czterech ścianach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 01.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 a co tam u was słychać.... odwiedzam regularnie blog ze zdjęciemi miłej chwili i od dłuższego czasu cisza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 01.02.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 U nas w grudniu pojawił się nowy domownik - a ja pomimo niedospania wreszcie odzyskałam energię. Fakt, ze czasu wolnego jak na lekarstwo. Twoje dylematy rozumiem - choć jak patrze na ostatnie zdjęcia to nie wiem czy bym wytrzymała i jednak się nie wprowadziła. Dom lśni nowością i aż prosi, aby w nim zamieszkać A że pogoda paskudna to się zgodzę - nie mogę się doczekać wiosny i kolejnych nasadzeń w ogrodzie. A jeśli masz ochotę i czas na umieszczenie zdjęć domu w większej ilości, to ja się chętnie pozachwycam. To co pokazałaś jest bardzo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koperek18 23.04.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam, dawno mnie nie było, bo ciągle coś mnie pochłaniało. Na początek załączam zdjęcia frontu i tarasu. Taras będzie nam słuzył raczej tylko do opalania, bo główne miejsce do grillowania,itp. będziemy mieli za domem. Za chwilę postaram się dodać jeszcze kilka zdjęć wnętrza. Aktualnie trwają u nas prace na zewnątrz. (chociaż wewnatrz jest jeszcze trochę do zrobienia) Pozdrawiam Julita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koperek18 23.04.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 W kwestii przypomnienia:wybraliśmy Miłą Chwilę wariant z 2 garażami, odbicie lustrzane.Zmian specjalnie dużych nie robiliśmy.Jedynie co to:- dodaliśmy okna do łazienki na górze i pomieszczenia na garażem, które jest pralnio-suszarnią- póki co zrezygnowaliśmy z kominka (ale wszelkie odprowadzenia zrobiliśmy)- zmieniliśmy trochę garderobę w sypialni (ściana jest przesunięta na środek, tak, żeby po jej lewej i prawie stronie były drzwi przesuwne, które będą się za nią chowały)- zrezygnowaliśmy z osobnej toalety na dole, tym samym komandor w korytarzu i łazienka będą większe- w łazience dolnej mamy prysznic, a w górnej tylko wannę- drzwi w kotłowni zamieniliśmy na okno (okno tej samej wielkości jak okna w garażu). PozdrawiamJulita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koperek18 23.04.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam, na poczatek fotki sypialni. Zdjęcie robiłam stojąc "w drzwiach", dlatego jest trochę ucięte. W szafie drzwi sa w mlecznym kolorze, tylko z jednej strony był cień, dlatego wyglądają na inny odcień. Drzwi przy oknie to część "stała" garderoby, czyli po przesunięciu drzwi jest szafa (mąż ma tam koszulę, spodnie i bieliznę), a po przesunięciu drugich drzwi wchodzi sie do garderoby. Brakuje tu jeszcze kilku rzeczy, bp. telewizor, jakies fajne ozdoby stojące przy oknie(ale to później jak dzieciaki będą trochę starsze, bo póki co wszystko ich kusi ) Pozdrawiam Julita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts