kabietka 17.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 No, dzisiaj zamieszczę ostatnie zdjęcie Miłej chwili przed zimową przerwą Co prawda zabrakło na kalenicy kilku gąsiorów ale domówiliśmy Dachówka Braas kasztan z powłoką Cisar . Okna połaciowe zainstalujemy w marcu 2007r by móc przez zimę spać spokojnie http://images2.fotosik.pl/297/a39d7578c9dbbbf9.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 18.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Śliczna Twoja miła chwila kabietka ja byłam już w 2 miłych chwilach ale Twoja jest najładniejsza, może dlatego,że najmniej zmian i jest taka właśnie jak nam się podoba. My niestety ze względu na wielkośc wybraliśmy inny domek IMPRESJĘ z krajobrazów. Nie jest to wymarzony domek ale spełnia w większości nasze kryteria. Pozdrawiam i czekam do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazgi 18.12.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Mam pytanie do forumowiczów... czy buduje ktos Miłą Chwilę na podkarpaciu, lubelszczyznie badz w małopolsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 18.12.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Śliczna Twoja miła chwila kabietka ja byłam już w 2 miłych chwilach ale Twoja jest najładniejsza, może dlatego,że najmniej zmian i jest taka właśnie jak nam się podoba. My niestety ze względu na wielkośc wybraliśmy inny domek IMPRESJĘ z krajobrazów. Nie jest to wymarzony domek ale spełnia w większości nasze kryteria. Pozdrawiam i czekam do wiosny Dziękuję Walerianko Miło jest usłyszeć dobre słowo Ostatecznie już kupiliście ten projekt?? Muszę wejść na stronę Impresji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 18.12.2006 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Walerianko właśnie widziałam projekt który wybrałaś Wiesz podoba mi się Teraz bedziesz mogła w salonie ustawić co tylko chcesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 22.12.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia http://images1.fotosik.pl/312/bf4f6c425d2700ca.gif Życę Wam abyście już kolejne święta Bożego Narodzenia spędzali w Miłej Chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIEMIONKOWA 27.12.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 CZY KTOŚ MA ZDJĘCIA Z ŚRODKA DOMU, JAKI BYŁ KOSZT BUDOWY DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIEMIONKOWA 28.12.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 mam pytanie co do tego projektu, jak mam wjazd od południa, czy będzie to dobre rozwiąznie wybór tego projektu, czy nie da rady zmniejszyć garderoby, w zamian za większę schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 30.12.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Walerianko właśnie widziałam projekt który wybrałaś Wiesz podoba mi się Teraz bedziesz mogła w salonie ustawić co tylko chcesz Pozdrawiam dzięki kabietka, salon może niewiele większy ale można w nim ustawić sofki jak sobie wymarzyłam Pozdrawiam i życzę równiez wszystkiego dobrego w 2007 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 30.12.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Walerianko właśnie widziałam projekt który wybrałaś Wiesz podoba mi się Teraz bedziesz mogła w salonie ustawić co tylko chcesz Pozdrawiam dzięki kabietka, salon może niewiele większy ale można w nim ustawić sofki jak sobie wymarzyłam Pozdrawiam i życzę równiez wszystkiego dobrego w 2007 roku Dziękuje za życzenia Noworoczne!! Życzę Tobie i Twojej drugiej połowie abyście bez przeszkód wybudowali swój wymarzony domek i abyście mogli spędzać przyszłe Świeta i Nowy Rok 2007/8 przy kominku na swoim Cześć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w-iola 01.01.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 No, dzisiaj zamieszczę ostatnie zdjęcie Miłej chwili przed zimową przerwą Co prawda zabrakło na kalenicy kilku gąsiorów ale domówiliśmy Dachówka Braas kasztan z powłoką Cisar . Okna połaciowe zainstalujemy w marcu 2007r by móc przez zimę spać spokojnie http://images2.fotosik.pl/297/a39d7578c9dbbbf9.jpg Pozdrawiam Kabietko, Wasz domek wygląda ślicznie. Śledziłam Twoje wypowiedzi od samego początku. Nie ma chyba bardziej zaawansowanej budowy, dlatego też jesteś jedyną osobą, która może udzielać rad. Pisałaś, że podniosłaś poddasze o 1W. Ja nie mogę spać wciąż mam przed oczami te nie wykorzystane metry poddasza. Już nawet w święta wieszałam sznurki przy suficie aby poczuć ten nastrój. Myślałam o przeprojektowaniu dachu z 4-spadowego na 2-spadowy ale cała bryła straci urok. Ty już chodzisz po poddaszu i powiedz jaki jest? Może zrobiłabyś dla mnie pare fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 02.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 No, dzisiaj zamieszczę ostatnie zdjęcie Miłej chwili przed zimową przerwą Co prawda zabrakło na kalenicy kilku gąsiorów ale domówiliśmy Dachówka Braas kasztan z powłoką Cisar . Okna połaciowe zainstalujemy w marcu 2007r by móc przez zimę spać spokojnie http://images2.fotosik.pl/297/a39d7578c9dbbbf9.jpg Pozdrawiam Kabietko, Wasz domek wygląda ślicznie. Śledziłam Twoje wypowiedzi od samego początku. Nie ma chyba bardziej zaawansowanej budowy, dlatego też jesteś jedyną osobą, która może udzielać rad. Pisałaś, że podniosłaś poddasze o 1W. Ja nie mogę spać wciąż mam przed oczami te nie wykorzystane metry poddasza. Już nawet w święta wieszałam sznurki przy suficie aby poczuć ten nastrój. Myślałam o przeprojektowaniu dachu z 4-spadowego na 2-spadowy ale cała bryła straci urok. Ty już chodzisz po poddaszu i powiedz jaki jest? Może zrobiłabyś dla mnie pare fotek. Cześć ! W polsce juz są M11 o takim zaawansowaniu budowy jak moja ) Tylko nie każdy ma czas i ochotę aby pisać na forum Nie podnosiliśmy domu o pustak.Pierwotnie mielismy to w planie ale w końcu daliśmy sobie z tym spokój Podczas podejmowania decyzji o zmianie dachu nad garażem na dwuspadowy braliśmy pod uwagę możliwość powiekszenia stryszku Wysokość pomieszczeń nie uległa zmianie Jak uda mi się zrobić fotki to prześlę tylko napisz namiary na skrzynkę na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIEMIONKOWA 02.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 No, dzisiaj zamieszczę ostatnie zdjęcie Miłej chwili przed zimową przerwą Co prawda zabrakło na kalenicy kilku gąsiorów ale domówiliśmy Dachówka Braas kasztan z powłoką Cisar . Okna połaciowe zainstalujemy w marcu 2007r by móc przez zimę spać spokojnie http://images2.fotosik.pl/297/a39d7578c9dbbbf9.jpg Pozdrawiam Kabietko, Wasz domek wygląda ślicznie. Śledziłam Twoje wypowiedzi od samego początku. Nie ma chyba bardziej zaawansowanej budowy, dlatego też jesteś jedyną osobą, która może udzielać rad. Pisałaś, że podniosłaś poddasze o 1W. Ja nie mogę spać wciąż mam przed oczami te nie wykorzystane metry poddasza. Już nawet w święta wieszałam sznurki przy suficie aby poczuć ten nastrój. Myślałam o przeprojektowaniu dachu z 4-spadowego na 2-spadowy ale cała bryła straci urok. Ty już chodzisz po poddaszu i powiedz jaki jest? Może zrobiłabyś dla mnie pare fotek. Cześć ! W polsce juz są M11 o takim zaawansowaniu budowy jak moja ) Tylko nie każdy ma czas i ochotę aby pisać na forum Nie podnosiliśmy domu o pustak.Pierwotnie mielismy to w planie ale w końcu daliśmy sobie z tym spokój Podczas podejmowania decyzji o zmianie dachu nad garażem na dwuspadowy braliśmy pod uwagę możliwość powiekszenia stryszku Wysokość pomieszczeń nie uległa zmianie Jak uda mi się zrobić fotki to prześlę tylko napisz namiary na skrzynkę na priv INTERSUJE MNIE TEN PROJEKT, OGLĄDAŁAM ZDJĘCIA SĄ SUPER MAM PYTANIE O SCHODY? CZY NIE SĄ ZA WĄSKIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 02.01.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 No, dzisiaj zamieszczę ostatnie zdjęcie Miłej chwili przed zimową przerwą Co prawda zabrakło na kalenicy kilku gąsiorów ale domówiliśmy Dachówka Braas kasztan z powłoką Cisar . Okna połaciowe zainstalujemy w marcu 2007r by móc przez zimę spać spokojnie http://images2.fotosik.pl/297/a39d7578c9dbbbf9.jpg Pozdrawiam Kabietko, Wasz domek wygląda ślicznie. Śledziłam Twoje wypowiedzi od samego początku. Nie ma chyba bardziej zaawansowanej budowy, dlatego też jesteś jedyną osobą, która może udzielać rad. Pisałaś, że podniosłaś poddasze o 1W. Ja nie mogę spać wciąż mam przed oczami te nie wykorzystane metry poddasza. Już nawet w święta wieszałam sznurki przy suficie aby poczuć ten nastrój. Myślałam o przeprojektowaniu dachu z 4-spadowego na 2-spadowy ale cała bryła straci urok. Ty już chodzisz po poddaszu i powiedz jaki jest? Może zrobiłabyś dla mnie pare fotek. Cześć ! W polsce juz są M11 o takim zaawansowaniu budowy jak moja ) Tylko nie każdy ma czas i ochotę aby pisać na forum Nie podnosiliśmy domu o pustak.Pierwotnie mielismy to w planie ale w końcu daliśmy sobie z tym spokój Podczas podejmowania decyzji o zmianie dachu nad garażem na dwuspadowy braliśmy pod uwagę możliwość powiekszenia stryszku Wysokość pomieszczeń nie uległa zmianie Jak uda mi się zrobić fotki to prześlę tylko napisz namiary na skrzynkę na priv INTERSUJE MNIE TEN PROJEKT, OGLĄDAŁAM ZDJĘCIA SĄ SUPER MAM PYTANIE O SCHODY? CZY NIE SĄ ZA WĄSKIE? Witaj!!] Schody nie są szerokie ale wygodnie sie po nich chodzi nie ocierając rękawami i łokciami o ścianę ) Gdyby schody były szersze to w salonie nie byłoby zbyt wiele miejsca ;o) Co prawda bedzie mały kłopot z wniesieniem płyt KG na górę ale nie ma rzeczy niemożliwych ) Pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sysia 09.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Czytam ten watek juz drugi raz.Wszystkie Wasze przemyslenia wypisuję na kartce.Na wiosnę zaczynamy budowe Miłej Chwili. Mysleliśmy o podniesieniu poddasza ale w koncu zrezygnowalismy , chociaż po przeczytaniu wątku - pomysł powrócił.Piszecie o wizualizacjach wewnątrz domu - jak ją zdobyć? Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 09.01.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Czytam ten watek juz drugi raz.Wszystkie Wasze przemyslenia wypisuję na kartce.Na wiosnę zaczynamy budowe Miłej Chwili. Mysleliśmy o podniesieniu poddasza ale w koncu zrezygnowalismy , chociaż po przeczytaniu wątku - pomysł powrócił. Piszecie o wizualizacjach wewnątrz domu - jak ją zdobyć? Pozdrawiam wszystkich. Pisz do Muratora ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIEMIONKOWA 09.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Czytam ten watek juz drugi raz.Wszystkie Wasze przemyslenia wypisuję na kartce.Na wiosnę zaczynamy budowe Miłej Chwili. Mysleliśmy o podniesieniu poddasza ale w koncu zrezygnowalismy , chociaż po przeczytaniu wątku - pomysł powrócił. Piszecie o wizualizacjach wewnątrz domu - jak ją zdobyć? Pozdrawiam wszystkich. my też będziemy stawiać dom wiosną woj. mazowieckie zrobiliśmy następujące zmiany: 1. poszerzyliśmy garaż o 1 m 2. podnieśliśmy o 2 pustaki do góry 3. poszerzymy schody kosztem garderoby 4. okna w małych pokojach na normalne 5. zmniejszony wykusz i trochę do góry 6. okna z przodu te normalne usunięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 09.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 09.01.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 No, dzisiaj zamieszczę ostatnie zdjęcie Miłej chwili przed zimową przerwą Co prawda zabrakło na kalenicy kilku gąsiorów ale domówiliśmy Dachówka Braas kasztan z powłoką Cisar . Okna połaciowe zainstalujemy w marcu 2007r by móc przez zimę spać spokojnie http://images2.fotosik.pl/297/a39d7578c9dbbbf9.jpg Pozdrawiam Kabietko, Wasz domek wygląda ślicznie. Śledziłam Twoje wypowiedzi od samego początku. Nie ma chyba bardziej zaawansowanej budowy, dlatego też jesteś jedyną osobą, która może udzielać rad. Pisałaś, że podniosłaś poddasze o 1W. Ja nie mogę spać wciąż mam przed oczami te nie wykorzystane metry poddasza. Już nawet w święta wieszałam sznurki przy suficie aby poczuć ten nastrój. Myślałam o przeprojektowaniu dachu z 4-spadowego na 2-spadowy ale cała bryła straci urok. Ty już chodzisz po poddaszu i powiedz jaki jest? Może zrobiłabyś dla mnie pare fotek. Cześć ! W Polsce juz są M11 o takim zaawansowaniu budowy jak moja ) Tylko nie każdy ma czas i ochotę aby pisać na forum Nie podnosiliśmy domu o pustak.Pierwotnie mielismy to w planie ale w końcu daliśmy sobie z tym spokój Podczas podejmowania decyzji o zmianie dachu nad garażem na dwuspadowy braliśmy pod uwagę możliwość powiekszenia stryszku Wysokość pomieszczeń nie uległa zmianie Jak uda mi się zrobić fotki to prześlę tylko napisz namiary na skrzynkę na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaAdam 13.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witamy wszystkich Forumowiczów! Planujemy budowę MIŁEJ CHWILI M11. Projekt bardzo nam sie podoba, jednak zastanawiamy się jak budynek prezentuje sie w rzeczywistości. Chcielibyśmy obejrzeć go, choćby w stanie surowym. Czy ktoś z Państwa wybudował Miłą Chwilę w okolicach Warszawy i mógłby nam pokazać?? prosimy o kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts