MKolcia 12.03.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Daga&Adam - tak chodzi mi o ten projekt, który załączyłeś. Ale mam nadzieje że jeszcze ktoś się znajdzie kto go już zaczął budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mazury 12.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witamy wszystkich!!!! Z tego co widzimy to projekt ''Mila chwila'' cieszy sie duzym powodzeniem i nasze pytanko/prosba juz wczesniej sie na tym forum pojawila ale bardzo chcielibysmy zobaczyc Mila chwile w budowie w okolicach poludniowo -wschodniej Polski. Jesli ktos chcialby sie pochwalic swoim nowym domkiem to bylibysmy bardzo wdzieczni bo nie ma to jak zobaczyc dom na zywo a nie tylko liczyc na swoja wyobraznie patrzac na rzuty projektu Z gory dziekujemy i prosimy o kontakt. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dybciu 05.04.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Nasza Miła Chwila wybudowana w Wielkopolsce w miejsowości Wieleń Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez dybciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 09.04.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Muszę przyznać, że te duże okna robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.04.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ludzieeeeeee pomocyyyy! Prosze Was o informacje, JAK i JAKIE parapety zewnetrzne daliscie na wykusze ?? Nikt mi takich naroznych nie chce zrobic!! Napiszcie troche wiecej o tym "szczegole" Dzieki z gory! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.06.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ludzieeeeeee pomocyyyy! Prosze Was o informacje, JAK i JAKIE parapety zewnetrzne daliscie na wykusze ?? Nikt mi takich naroznych nie chce zrobic!! Napiszcie troche wiecej o tym "szczegole" Dzieki z gory! pozdr. Problem rozwiazany! Firma "ALURON" (produkcja w Zawierciu) robi fabryczne zespolenia (pod dowolnym katem) na ich parapetach - swoja droga swietnych, bo to parapety aluminiowe grubosci az 2mm - grube, solidne, nie do ruszenia Zrobili mi na wymiar dwa takie duze parapety na wykusze. Fabryczny spaw + polerka + malowanie proszkowe. Wyglada swietnie! Jak tynkarze skoncza, to pokaze jakies nowsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 12.09.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Coś pusto na forum się zrobiło,nikt już nie zagląda tutaj?Brak chętnych do wymiany doświadczeń w budowaniu miłej chwili.Ja chciałam się pochwalić że już prawie mieszkam, jeszcze tylko 21 dni Dom okazał się duży, właściwie to wystarczyłby parter, po przeprowadzce z 48 m2 w bloku, tu jest duuużo miejsca. Jesteśmy zadowoleni z wybranego projektu i naszych zmian. Kuchnia dla mnie jest duża, nie zapełniłam jeszcze całych mebli, salon też jest spory, okno wykuszowe jest cudne, ale trzeba się sporo nagimnastykować żeby je umyć. Mam zamontowane rolety zewnętrzne na wykuszu, postaram się zrobić zdjęcie i pokazać jak to wyszło, a wyszło super.Pozdrawiam serdecznie wszystkich właścicieli "miłej chwili" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piach 17.09.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 DO Ania_M; Czy możesz przesłać kilka fotek z zewnątrz i wewnątrz domu oraz zdradzic tajemnice jaki był koszt budowy w podziele na różne etapy???Z góry dziękuje , mój mail : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 21.09.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 (edytowane) http://picasaweb.google.com/szekania/Budowa?authkey=Gv1sRgCKDH05eipv_ZvAE#to jest link do mojej strony, aktualne zdjęcia, rolety na wykuszukomentarze , zapytania na priv Edytowane 20 Listopada 2010 przez Ania _M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent123 04.10.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witam po dłuższej nieobecności.Nasza Miła Chwila cały czas rośnie. W stosunku do projektu pierwotnego podnieśliśmy poddasze o 2 bloczki i poszerzyliśmy garaż o 1 metr.Poniżej link do albumu picasa - krótka dokumentacja zdjęciowa koejnych etapów budowy: http://picasaweb.google.pl/103689003072222937549/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 28.10.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Dokonaliście dwóch najważniejszych zmian w projekcie, ja niestety nie poszerzyłam garażu i to był błąd .(Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dambus 04.11.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam,czy ktoś buduje Miłą Chwilę w Warszawie lub okolicach. Głównie chodzi mi o wariant z dachem 2-spadowym (M11b) wariant II, choć może być także projekt z dachem kopertowym.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaila 21.11.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 WitamMam ochote na Miłą Chwile , czy ktoś buduje lub wybudował ten dom w lubuskim lub zachodnio-pomorskim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabchu 17.12.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Witam,najprawdopodobniej stanę się właścicielem Miłej Chwili w stanie surowym do wykonczenia i mam w związku z tym prośbę czy ktoś mógłby mi wysłać na maila projekt stolarki okiennej jeśli będzie taka możliwość. Potrzebuję jej do wycen itp. Pozdrawiam i z dziękuję z góryPabchu(pabchu @ gmail . com) bez spacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabchu 17.12.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Witam,przeglądam projekt i widać w nim wielkość otworu na drzwi balkonowe w salonie 182x255 cm - trochę sporo jeśli chodzi o wysokość.Czy ktoś mógłby potwierdzić ten wymiar? Dziękuję i pozdrawiamPabchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabchu 17.12.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Jeszcze mam prośbę o ten biały element nad oknami - ze zdjęcia jednego z forumowiczów. Z jakiego materiału i jakie wysokości itp, http://picasaweb.google.com/szekania/Budowa?authkey=Gv1sRgCKDH05eipv_ZvAE#5381728377856348946 Dziękuję i pozdrawiamPabchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabchu 17.12.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 A moze to kaseta na rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKolcia 18.01.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Witam, czy ktoś buduje Miłą Chwilę w Warszawie lub okolicach. Głównie chodzi mi o wariant z dachem 2-spadowym (M11b) wariant II, choć może być także projekt z dachem kopertowym. Pozdrawiam. Witam!! Ja planuję rozpocząć budowę na wiosnę w Skubiance tj. koło Warszawy miła chwila Wariant II, już mam kupiony projekt i wystąpiłam o warunki do pozwolenia na budowę. A TY co planujesz? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 19.01.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) A moze to kaseta na rolety? Witam nie było mnie tu dawno, i widzę ze jest pytanie do mojego picasazadjęcia, tak zgadza się to kaseta na rolety pod zabudowę, a nazywają się one http://www.oknoplast.com.pl/rolety/rolety-luna, pozdro. Edytowane 19 Stycznia 2011 przez Ania _M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 29.01.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam Mam ochote na Miłą Chwile , czy ktoś buduje lub wybudował ten dom w lubuskim lub zachodnio-pomorskim?? Jeśli Cię nadal interesuje to moja MCh powstaje w zachodniopomorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts