Dawid i Ulesia 25.06.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Witam jestem nowy na tym forum.I jak wszyscy tutaj jestem zainteresowany budową domu według projektu muratora "Miła chwila M 11"Chciałbym wiedzieć coś więcej na temat tego projektu.Obawiam się że poddasze jest trochę za niskie a pomieszczenia maja za duże skosy.To trochę niewykorzystane pomieszczenie za łazienką na gorze,no i mało ustawny salon.To są moje spostrzeżenia,patrząc na rzuty domu i wizualizacje 3D.Prosił bym o wypowiedz na ten temat budujących ten domek. Z góry dziękuje:) A i jeszcze jedno,szukam kogoś kto buduje ten dom w województwie Mazowieckim,najlepiej byłoby zobaczyć to na własne oczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 29.06.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Myślę że to pomieszczenie nad garażem w sam raz pasuje na suszarnię ubrań... Ja w planie dodałam sobie tam okno aby był przewiew... Co do pokoi na poddaszu to ja myślę że nie są to pokoje gościnne i nie potrzeba w nich takiej przestrzeni a podnosząc domek na pare pustaków straci on na wyglądzie... W salonie kanapa komoda stół krzesła i cóż chcieć więcej... od rupci mamy garderoby i to " nie wykorzystano pomieszczenie nad garażem... Ale to jeszcze wszystko wyjdzie w praniu jak się trochę pomieszka Póki co trzeba zbudować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawid i Ulesia 02.07.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Zgadzam się w zupełności wszystko wyjdzie w praniu.Po prostu jestem jeszcze nie zdecydowany co do projektu,a właśnie ten ma dużo plusów:) Na pewno będę potrzebował jeszcze pomocy "miło chwilowiczów" na tą chwile dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 15.07.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 (edytowane) Edytowane 19 Lipca 2011 przez Katarzyna_Studz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 19.07.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Czy ja mogłabym mieć prośbę aby ktoś z miło chwilowiczów którzy mają przyjemność mieszkać już w swoim domku, pokazali kilka zdjęć jak ten domek wygląda już urządzony... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 20.08.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Serdunio 16.09.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witam, my także budujemy Miłą Chwilę. troszkę za późno znalazłem ten wątek na forum bo już kilka zmian tu omówionych bym zastosował ale niestety musi zostać tak jak jest. Jesteśmy teraz na etapie stawiania ścianek działowych na poddaszu a w październiku mają nam robić dach. Budujemy się w okolicach Zamościa. Mam pytanie - czy buduje ktoś może ten domek w woj. Lubelskim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 19.09.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 To widzę że jesteśmy na podobnym etapie... U mnie jutro wraca ekipa po 7 tygodniowej przerwie... Będą robić dach... niestety moja lokalizacja "miłej chwili" to woj. kujawsko-pomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 21.09.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 filareczki z klinkieru już są... "terca cyberna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 16.10.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Katarzyno - idziesz jak burza Niestety nie mamy tutaj aktywnych forumowiczów, którzy pochwalili by się swoim wnętrzem. A szkoda - chętnie bym zobaczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 20.10.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No szkoda że nikt nie chce pokazać jak to wygląda od środka... Ci co już zakończyli budowe cieszą się już z mieszkania w miłej chwili i nie są zainteresowani forum... Niedługo może ja będę mogła się pochwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 23.10.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Masz już jakiś pomysł na kolor elewacji? Właśnie dumam sobie i ciężko mi się na coś zdecydować Masz bardzo fajny kolor dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 02.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 kolor pewnie będzie biały... ale jeszcze nie jestem pewna... a kolor dachu myślę że praktyczny bo jaki kolor elewacji bym nie wybrała to do grafitu będzie pasować.... bo do czerwieni albo brązu nie wszystko pasuje... DZIĘKUJĘ ZA KOMPLEMENT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 02.11.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A ty jaki masz dach jeśli mogę zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 02.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 W kolorze nutelli I właśnie dumam nad elewacją w kolorze cappuccino. Więc wychodzi na to, że inspiracjami będą fantazje kulinarne A tak swoją drogą - czy dobrze dojrzałam, że płytki to Paradyż semir beige? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 03.11.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 czy chodzi ci o moje wykusze i filarki??? jak tak to z cegły klinkierowej TERCA "CYBERNA".... może pokarzesz jak twoja miła chwila wygląda??? z chęcią bym zerkła... a co do koloru nutelli myślę że capuccino to strzał w dziesiątkę.... chociaż mam sąsiada z brązowym dachem a elewację zrobił czerwoną z obwódkami wokół okien koloru beżowego a może nawet jasny capuccino i wygląda wspaniale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 05.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Tak - chodziło o wykusze i filary. Co do reszty to poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 06.11.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 jestem pod wrażeniem... śmiem twierdzić że już mieszkacie w miłej chwili.... wizualizacja kuchni jak z mojej głowy.... planuję zrobić tak samo tylko nad piekarnikiem chce jeszcze zrobić zabudowaną mikrofalówkę.... bardzo ładne płytki w kuchni na ścianie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 09.11.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 (edytowane) Nad piekarnikiem jest szafka , gdzie mamy schowaną mikrofalę. Nie chciałam zabudowanej. Co do układu kuchni - chyba ciężko zrobić coś innego w tym projekcie edit. A jednak nie - ostatecznie zmieniłam. Lodówka jest przy blacie, a słupek z kuchenką przy wejściu. Wygodniej jest, kiedy przy lodówce jest gdzie położyć wyciągnięte produkty. Edytowane 9 Listopada 2011 przez tsunami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 10.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 cenna uwaga co do kawałka blatu przy lodówce... byłam przed chwilą na blogu... co do waszych płytek przed wejsciem to naprawdę wyglądają prawie identycznie jak moja "cyberna"... kinkiety prześliczne ale chyba też "prześlicznie" kosztowały.... chciałabym być już na waszym etapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts