Katarzyna_Studz 17.01.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 kujawsko - pomorskie okolice Strzelna. Stan taki jak widać. bez wykończenia wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzKa 17.01.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jest może ktoś z okolic Łodzi, kto buduje albo wybudował Miłą Chwilę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 17.01.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Kasiu - kuchnia ładna, w "moich kolorach" Tylko... czy tam nie brakuje jednego okna? W pierwszej chwili nie mogłam się połapać, ale u mnie z pewnością za kuchenką jest okno. Zrezygnowaliście z niego? Co do ceny, to ja płaciłam 10 tys, tylko, ze nie mam szafek wiszących. Tutaj link do wizualizacji: http://4.bp.blogspot.com/_xU3g2LjjiSc/TPFTfJx8g5I/AAAAAAAAEXw/6bjbs68Gshs/s1600/kuchnia.JPG Nie umiem powiedzieć, czy twoja cena, to dużo czy mało, zależy jakie masz systemy w szafkach, jak rozwiązane szafki narożne. No i wszystko zależy jakie są ceny w okolicy. Co do zdjęć.... chęci zawsze mam dobre, ale kopiować i wstawiać mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 19.01.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Tak. Zrezygnowałam z tego onka z widokiem na drzwi wejściowe. Chciałam przez to uzyskać więcej miejsca na szafki bo kuchenka jest trochę mała a gratów do pochowania dużo. I nadal myślę ze wszystko co bym chciała pochować do szafek to się nie pomieści... Z tej małe ubikacji mam zamiar zrobić spiżareczkę także dam rade.... A co do ceny kuchni to dużo znajomych już mi odradziło tą firmę do mi zrobiła projekt. Mówią że 10 tysięcy to max na meble bez wyposarzenia ,a 25 tysięcy to na gotowo ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 19.01.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 POD TYM LINKIEM JEST PROGRAM DO ŚCIĄGNIĘCIA "WIZUALNY SPACER" http://www.damir.com.pl/index.php?page=m11&head=head-m11 TAM ZNAJDUJĄ SIĘ WSZYSTKIE SZCZEGÓŁOWE WYMIARY DOMU.SUPER SPRAWA JAK CHCE SIĘ ZOBACZYĆ JAK BĘDZIE WYGLĄDAŁ W ŚRODKU PO WYBUDOWANIU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzKa 19.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Super sprawa !!! Tego właśnie szukałem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 19.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 31.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tak. Zrezygnowałam z tego onka z widokiem na drzwi wejściowe. Moje ulubione okno Byłabym bez niego bardzo nieszczęśliwa. W kwestiach urządzania - to ja mam wieczny problem z salonem. Ciągle przestawiam meble Niby spory, ale przez fakt, że musi się tam zmieścić stół jadalny, są dwa ciągi komunikacyjne - mam wieczny problem, gdzie postawić kanapę Przy czym ja zachowałam oryginalny układ - z kominkiem i spiżarnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merunia 01.02.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 hej, ja też z niego zrezygnowałam choć nie było to łatwe, bo mój ślubny zostawił otwór i przez 2 mies. próbował mnie do tego okna przekonać. Z uwagi na kwestie finansowe stanęło na moim, ale i tak mam problem z wizualizacją bo ciągle mam wrażenie że nie pomieszczę się w tak małej kuchni z tymi wszystkimi gratami. Czy ktoś może mi polecić jakiś fajny darmowy programik do wizualizacji wnętrz? Mam jeszcze pytanko: podświetlenia są fajne ale czy praktyczne? Używa się tego (np półki) czy tylko od święta i nie warto się pakować w koszty? Pewnie ktoś kto już mieszka ma na ten temat zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja1983 09.02.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witam, Ja wybudowałam własnie miłą chwilę z dwustanowiskowym garażem. Za około 2 m-ce bedziemy się wprowadzać. Oczywiscie nie obyło się bez przeróbek.Okolice Karczewai Góry Kalwarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja1983 09.02.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) http://img820.imageshack.us/img820/7900/kuchniaz.jpg Uploaded with ImageShack.us To jest moja kuchnia.Ja też zlikwidowałam spiżarkę i powiększyłam kuchnia o 1 metr, koniecznie chciałam mieć wyspę. Koszt kuchni to około 12 tys + sprzęt. Okna od wejścia też nie ma. Edytowane 9 Lutego 2012 przez Alicja1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja1983 09.02.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) A tu jeszcze zdjecie od strony ogrodu przed pucem:http://img861.imageshack.us/img861/6007/domuw.jpg Uploaded with ImageShack.us a tu już z kolorem i podmurówkąimageshack.us/photo/my-images/339/dom5d.jpg/]http://img339.imageshack.us/img339/5092/dom5d.th.jpg[/url]http://img703.imageshack.us/img703/5812/dom4k.th.jpghttp://img7.imageshack.us/img7/6638/dom3a.th.jpg Edytowane 9 Lutego 2012 przez Alicja1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 09.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Zdjęcia dla Sławka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 10.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merunia 11.02.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 witam,kuchnia Alicjo rewelacja - dokładnie w moim guście, w takiej kolorystyce sobie zaplanowałam. Kuchnie powiększyłaś metr kosztem salonu czy powiększony metraż domu w stronę garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja1983 13.02.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Przecieliśmy cały dom i poszerzyliśmy o metr.Czyli kuchnia , korytarz, łazienka i gabinet no i tym samym dwa pokoje na gorze. Podnieśliśmy też ściankę kolankową o dwa pustaki i mamy metraż około200m.Zamiast schodów zabiegowych mamy schody ze spoczynkiem, ale ta przeróbka znowu kosztem salonu...jak dla mnie jest trochę za mały.Teraz rozmawialiśmy z mężem że takie samo, drugie przecięcie powinno być jeszcze raz przez kuchnie i salon z poszerzeniem o 1m2, wówczas kuchnia byłaby jeszcze większa, no i w salonie nie byłoby problemu z zakupem kanapy (a był). Taras też powiększyliśmy i cały zadaszyliśmy. Kibelek na dole zamieniliśmy w miejsce na pralkę, mopa i brudne pranie itp. ale drzwi otwierają się podobnie jak drzwi od łazienki, a nie na salon - bo to beznadzieja.Jesteśmy już na ukończeniu w środku , za jakieś 2 miesiące wstawię zdjęcia ze środka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 15.02.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Czekam niecierpliwie na zdjęcia - poszerzenie kuchni było zdecydowanie dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja1983 22.02.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) czekam niecierpliwie na zdjęcia - poszerzenie kuchni było zdecydowanie dobrym pomysłem Załączam obiecane zdjęcia Edytowane 22 Lutego 2012 przez Alicja1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 23.02.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Jak to mówią "apetyt rośnie w miarę jedzenia" .... zdjęcia są super i chciałoby się jeszcze..... długo myślałam co gdzie i jak jest na tych zdjęciach (szczególnie na pierwszym zdjęciu)... Bo buduję odbicie lustrzane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja1983 25.02.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Witam ponownie, Załączam zdjęcia salon + kominek + korytarze. My zrobilismy kilka przeróbek. Sorry za bałagan, ale prace jeszcze trwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts