Alicja1983 25.02.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Hej, Na pierwszym zdjęciu stoję w korytarzu , zaraz po wejściu z wiatrołapu na korytarz i pstrykam w kieruku salonu, po lewej jest kuchnia - tylko u mnie były małe przeróbki- brak spiżarki i mały barek na stronę korytarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 25.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Hej, Na pierwszym zdjęciu stoję w korytarzu , zaraz po wejściu z wiatrołapu na korytarz i pstrykam w kieruku salonu, po lewej jest kuchnia - tylko u mnie były małe przeróbki- brak spiżarki i mały barek na stronę korytarza. hmmm.... A nie stoisz czasem przy oknie wykuszowym i pstrykasz w stronę korytarza od dwóch sypialni i łazienki??? tak jakoś mi sie wydaje.... ale moze się mylę.... a chacienta SUPER.... nie mogę się doczekać kiedy ja będę na tym etapie.... a mogłabym poprosić o jakieś zdjęcie łazienki.... konkretnie to tej na dole bo jestem na etapie projektu a nie mam żadnego fajnego pomysłu.... (( a widzę że Tobie fajnych pomysłów nie brakuje to może odglądnę coś fajnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 25.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 hmmm.... A nie stoisz czasem przy oknie wykuszowym i pstrykasz w stronę korytarza od dwóch sypialni i łazienki??? tak jakoś mi sie wydaje.... ale moze się mylę.... a chacienta SUPER.... nie mogę się doczekać kiedy ja będę na tym etapie.... a mogłabym poprosić o jakieś zdjęcie łazienki.... konkretnie to tej na dole bo jestem na etapie projektu a nie mam żadnego fajnego pomysłu.... (( a widzę że Tobie fajnych pomysłów nie brakuje to może odglądnę coś fajnego... No tak teraz załapałam że chodzi ci o zdjęcia z pierwszego postu ze zdjęciami.... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja1983 27.02.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Proszę , załączam zdjęcie łazienki. Ja mam trochę na starodawny styl. Mam też umywalki nablatowe, których nie polecam, bo mokrymi rękami trzeba zakręcać kran i robi się dużo plam na blacie półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.02.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) W koncu ktos z "normalna" wersja Milej Chwili - w koncu patrze na zdjecia i widze podobienstwa i moge sie odnalezc ;) Alicja - super wymyslilas z ta likwidacja spizarki, ona sporo salon pomniejsza. Ja nie zrezygnowalem - jest za to tam duza lodowka side by side plus bedzie wysokie i waskie cargo, a od strony salonu kominek. Fakt, ze sporo to miejsca w salonie zabiera ale ja z kolei nie chcialem miec az tak otwartej kuchni -> porzadek trzeba trzymac... Po dwoch latach mieszkania moge tylko powiedziec ze najwiekszym marnotrastwem miejsca jest ten calkiem spory przedpokoj (gdzie jest wejscie do kuchni, malego kibelka i wiatrolapu, no i schody plus wejscie do "nocnej" strefy). Jakos tak tego miejsca do dzis nie potrafimy zaaranzowac a to sporo m2 jest Edytowane 27 Lutego 2012 przez Daga&Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merunia 27.02.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Hej, bardzo fajnie to wygląda "urok prostoty" - w moim typie. Płytki to gres? Polerowany czy mat? Trochę bałam się tego połączenia jasny gers polerowany i ciemne panele ale zaryzykowałam. Efekt będzie dopiero po ułożeniu paneli. Bardzo podobają mi się Twoje panele: co to za firma i nazwa odcienia? Zdjęcia bardzo pomocne, ciekawi mnie jeszcze wnęka przy wyjściu na taras jak u Ciebie wyszła. Mile widziane fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.02.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) Wczesniej jakies fotki juz wklejalem ale w wersji zimowej. Znalazlem jeszcze pare w wersji letniej. Jak zawsze pisze - wiele rzeczy mam jeszcze nie skonczonych ale co tam - w tym watku chyba kazdy wyczekuje chocby skrawka zbudowanej Milej Chwili wiec pokaze http://szyna.civ.pl/trawka/domek1.jpg http://szyna.civ.pl/trawka/trawka5.jpg A teraz popatrzcie na ta poprzednia fotke i na to.. Roznica wynosi 2 lata: http://szyna.civ.pl/trawka/masakra3.jpg Niezle, co? A teraz widok na to samo ale z drugiej strony, rowniez ok 2 lata: http://szyna.civ.pl/trawka/masakra1.jpg Jeszcze "lepiej" to wygladalo he he :) Edytowane 27 Lutego 2012 przez Daga&Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja1983 27.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Hej, bardzo fajnie to wygląda "urok prostoty" - w moim typie. Płytki to gres? Polerowany czy mat? Trochę bałam się tego połączenia jasny gers polerowany i ciemne panele ale zaryzykowałam. Efekt będzie dopiero po ułożeniu paneli. Bardzo podobają mi się Twoje panele: co to za firma i nazwa odcienia? Zdjęcia bardzo pomocne, ciekawi mnie jeszcze wnęka przy wyjściu na taras jak u Ciebie wyszła. Mile widziane fotki. Hej, Jeśli to pytanie do mnie to odpowiadam , że moja podłoga to parkiet, drewno grab thermo-mozaika przemysłowa, kładziona na dziko lub inaczej się mówi na okrętówkę. Jeśli chodzi o gres - biały polerowany, 60x60. O jaką wnękę na taras pytasz? Tam jest jakaś wnęka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merunia 28.02.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 przestrzeń pomiędzy wyjściem na taras a wykuszem przy kuchni: ja to nazywam wnęką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merunia 28.02.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 a może jakieś zdjęcia uda się zrobić z wewnątrz domu? jeszcze nie wybudowani miłochwilowicze będą wdzięczni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 28.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Alicja1983 przeróbki bardzo fajne. Szkoda, ze nie było Cię na forum jak zaczynałam budować dom Daga&Adam - fajnie, że znowu się pojawiłaś w wątku. Widać ogrom pracy włożony w uporządkowanie terenu! Po dwoch latach mieszkania moge tylko powiedziec ze najwiekszym marnotrastwem miejsca jest ten calkiem spory przedpokoj (gdzie jest wejscie do kuchni, malego kibelka i wiatrolapu, no i schody plus wejscie do "nocnej" strefy). Jakos tak tego miejsca do dzis nie potrafimy zaaranzowac a to sporo m2 jest Zgadzam się - ale to bolączka chyba wszelkich domów tego typu. Ja tam mam w planach 500litrowe akwarium - ale ten dom pochłania tyle mojej energii, że nie mam sił aby się tym zająć. No i są ważniejsze wydatki - jak płot czy barierka na schody a mogłabym poprosić o jakieś zdjęcie łazienki.... konkretnie to tej na dole bo jestem na etapie projektu a nie mam żadnego fajnego pomysłu.... (( a widzę że Tobie fajnych pomysłów nie brakuje to może odglądnę coś fajnego... Podeślij mi swojego e-maila to postaram się odgrzebać w archiwum plan naszej i przesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Daga&Adam - fajnie, że znowu się pojawiłaś w wątku. Widać ogrom pracy włożony w uporządkowanie terenu! Pojawiles! Moja zonka cos nieaktywna forumowo jest Co do terenu - 2 tygodnie pracy fadromy od rana do wieczora plus potem sporo dlubaniny mala koparka, no i na koniec sporo recznie No ale wyszlo fajnie: http://szyna.civ.pl/trawka/trawka2.jpg W miejscu gdzie rosna te dwa cienkie badyle (wierzby) jest ok. 2-3 metrowy nasyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja1983 29.02.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) Hej, bardzo fajnie to wygląda "urok prostoty" - w moim typie. Płytki to gres? Polerowany czy mat? Trochę bałam się tego połączenia jasny gers polerowany i ciemne panele ale zaryzykowałam. Efekt będzie dopiero po ułożeniu paneli. Bardzo podobają mi się Twoje panele: co to za firma i nazwa odcienia? Zdjęcia bardzo pomocne, ciekawi mnie jeszcze wnęka przy wyjściu na taras jak u Ciebie wyszła. Mile widziane fotki. Witam, Załączam fotki kuchnia + salon, (kominek jeszcze nie dokończony) zrobione wczoraj. Nie są najlepszej jakości bo robione telefonem. Edytowane 29 Lutego 2012 przez Alicja1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 29.02.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Pojawiles! Moja zonka cos nieaktywna forumowo jest W takim razie fajnie, że się pojawiłeś i wstawiłeś zdjęcia! W miejscu gdzie rosna te dwa cienkie badyle (wierzby) jest ok. 2-3 metrowy nasyp Pamiętam wasz teren budowy - zmiana niesamowita. I ogrom pracy. Pełen podziw. Teraz to zupełnie inny zakątek. A te drzewa na około tworzą piękny klimat Alicjo1983 - dzięki za uaktualnienie. Widzę, że masz piękne duże drzwi na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Serdunio 01.03.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Alicja1983 mojej żonie bardzo podobały się te duże drzwi na taras są świetne, łazienka też super czy mogę mieć prośbę o zdjęcie klatki schodowej od strony salonu. Cały czas zastanawiamy się nad usunięciem tej ścianki na schodach i zastąpienie jej jakąś barierką. Jak u was jest to rozwiązane? Zazdrościmy że jesteście już na takim etapie i pozdrawiamy Sylwia i Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 02.03.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Serdunio - ja ze ścianki na schodach zrezygnowałam - będzie tradycyjna barierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 14.03.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 co taka cisza..... proponuję aby ktoś jeszcze podzielił się jakimiś zdjęciami "miłej chwili".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 04.04.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Wizualizacja łazienki u góry... Płytki "Tajga"... Może ktoś się podzieli wyglądem swoich łazienek? Chętnie bym coś podpatrzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna_Studz 04.04.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 łazienka na dole.... Płytka MODERN GRAPHIC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 12.04.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Widzę, ze też wzięliście Tajgę do góry Ładne płytki - zachwyciły mnie w salonie wystawowym, nadają łazience ciepły klimat. Choć ta struktura drewna w salonie wydawała mi się bardziej widoczna. Na ścianie jakoś to wszystko ginie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts