Waleriana 27.08.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Hej Kabitka będę klepać razem z Tobą te zdrowaśki Podałabyś mi jeszcze wymiary okien bo nie wiemy jaka jest różnica i jak cenowo nas wyniosą okna drewniane a Oknoplastu, a tak z ciekowości jakie Wy wstawiacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 27.08.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Hej Kabitka będę klepać razem z Tobą te zdrowaśki Podałabyś mi jeszcze wymiary okien bo nie wiemy jaka jest różnica i jak cenowo nas wyniosą okna drewniane a Oknoplastu, a tak z ciekowości jakie Wy wstawiacie? Pozdrawiam Dzieki za wsparcie Podeślę na meila zestawienie stolarki U nas z braku kasy będą okna plastikowe jednostronnie okleinowane Jakiej firmy tego jeszcze nie wiem Niektóre z okien bedą fixami -tylko jeszcze nie wiem które Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida 27.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witajcie mile inwestorki i inwestorzy Milej chwili! Kobietka gratuluję postępów i przylączam się do zdrowsiek . Do tej pory nie chcialam się narzucać, ale Wasze postępy prowokują . Mialabym wielką prośbę, czy jak będziemy jechać na trasie Koszalin-Poznań moglibyśmy spojrzec na dzielo, które tworzycie!?[url] [email protected][/url] Dzisiaj skończylam wakacje i nie zacznę następnych do czas az Mila chwila nie stanie na naszej dzialce !! cześć pracy Ps jak juz podalam adres to uśmiecham się o makietę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 28.08.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witajcie mile inwestorki i inwestorzy Milej chwili! Kobietka gratuluję postępów i przylączam się do zdrowsiek . Do tej pory nie chcialam się narzucać, ale Wasze postępy prowokują . Mialabym wielką prośbę, czy jak będziemy jechać na trasie Koszalin-Poznań moglibyśmy spojrzec na dzielo, które tworzycie!?[url] [email protected][/url] Dzisiaj skończylam wakacje i nie zacznę następnych do czas az Mila chwila nie stanie na naszej dzialce !! cześć pracy Ps jak juz podalam adres to uśmiecham się o makietę!!!!! Dzięki za propozycję zdrowasiek Nie ma sprawy jak tylko będziecie w okolicy wpadajcie Nr telefonu podam na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukasziAga 01.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Czy ktoś buduje taki domek? Chciałbym dowiedzieć się o przyblizone koszty budowy. W muratorze podane jest okolo 238.000 PLN do zamieszkania. Prawda czy fałsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukasziAga 01.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Co myślicie o jakiejś lukarnie zamiast okien dachowych. Zastanawiam się o zastąpieniu okien dachowych wolim okiem od pfrontu. Oczywiście koszt wzrośnie ale ten wyglą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 01.09.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Co myślicie o jakiejś lukarnie zamiast okien dachowych. Zastanawiam się o zastąpieniu okien dachowych wolim okiem od pfrontu. Oczywiście koszt wzrośnie ale ten wyglą. Witamy Jak Cię stać to zmieniaj i wprowadzaj w czyn Pozdrawiam Co do makiety -prosisz masz -poszło na skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukasziAga 01.09.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Bardzo dziękuję za zdjęcia ale ich jeszcze nie dostałem. Nie moge się jednak doczekać aż je ujrzę. Pozdrowionka KABIETKA bardzo serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukasziAga 01.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Co do makiety -prosisz masz -poszło na skrzynkę Patrzę i nie widzę możźe nie ten adres????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukasziAga 01.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I w tym momencie na pierwzsz emiejsce w moim rankingu wysuwa sie Miła Chwila.Na drugim jest Wdzięczny (M07) także z oferty Muratora. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 01.09.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ŁukasziAga widzę ,ze masz podobny gust do naszego tzn. mojego i mojego męża My równiez mamy dylemat między Miłą chwilą a wdzięcznym. My jesteśmy raczej za miłą chwilą ( moze bardziej Ja) bo jest mniejszy i chyba z zewnątrz ładniejszy. Wdzieczny jest lepiej ustawny od miłej chwili, jednak my mamy wejście od południa i to jest dodatkowy + dla miłej chwili. Dla wielbicieli Miłej chwili nam wycenili okna OKNOPLAST na ok. 21000 wraz z oknami połaciowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukasziAga 01.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Proponuję jeszcze abyście spojrzeli na projekty na stronce http://www.krajobrazy.com.plPodoba nam się projekt o nazwie Szafir oraz Piasek Pustyni.Proponuję zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 02.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam ŁukasziAga tamte domki są jak dla nas za duże. Z tamtych stawiałabym na piasek pustyni dodatkowo nasz domek musi mieć salon z przodu mam wjazd od południa. Podoba mi się kilka domków mniejszych z krajobrazów ale jakoś wracam do miłej chwili . Dla mnie Szafir jest trochę przesadzony, ale to rzecz gustu oczywiscie . W Miłej chwili myślę jeszcze nad przestawieniem ścian na parterze. chciałabym aby salon był bardziej otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 03.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam No mam już wiekszosć ścianek działowych Pozostają schody i wykończenie komina klinkierem Tylko jedno mnie ciekawi czy będę mogła wnieść póżniej na poddasze np.płytę KG do wykończenia poddasza. Powodem są wąskie schody-tylko 87cm Fakt aby wejsć na poddasze i zejść wystarcza ale co z wnoszeniem mebli ???- A moze ja sie martwię na zapas i bez potrzeby?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 03.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam No mam już wiekszosć ścianek działowych Pozostają schody i wykończenie komina klinkierem Tylko jedno mnie ciekawi czy będę mogła wnieść póżniej na poddasze np.płytę KG do wykończenia poddasza. Powodem są wąskie schody-tylko 87cm Fakt aby wejsć na poddasze i zejść wystarcza ale co z wnoszeniem mebli-chyba w klepkach. A moze ja sie martwię na zapas i bez potrzeby?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 04.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 kabietka to super ! Już nie mogę się doczekać zdjęć z budowy. Bardzo proszę prześlij chociażby na maila, będę BARDZO BARDZO wdzięczna Co do schodow to też nad tym myślałam, moi rodzice budują domek też z muratora i też są tam dosyć wąskie schody a na dodatek w dachu dosyć małe okna także nawet przez okno ciężko będzie coś wnieść ale jakos się poradzi, głowa do góry !!! Kabietka a czy możesz zdradzić jak ustawisz meble w salonie? Ja zawsze marzyłam o wypoczynku przy kominku ale obawiam się ,ze w tym projekcie nie da się tak ustawić a moze się mylę . Czy w 29 metrach zmieści sie i stół jadalny i wypoczynek ale przy kominku a nie jak jest w projekcie? Zdradz jeszcze jaką szerokość i długośc ma salon Przepraszam za tyle pytań ale w końcu to dom na całe życie i chciałabym abym była z niego zadowolona > Pozdrawiam milusińskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 05.09.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 kabietka to super ! Już nie mogę się doczekać zdjęć z budowy. Bardzo proszę prześlij chociażby na maila, będę BARDZO BARDZO wdzięczna Co do schodow to też nad tym myślałam, moi rodzice budują domek też z muratora i też są tam dosyć wąskie schody a na dodatek w dachu dosyć małe okna także nawet przez okno ciężko będzie coś wnieść ale jakos się poradzi, głowa do góry !!! Kabietka a czy możesz zdradzić jak ustawisz meble w salonie? Ja zawsze marzyłam o wypoczynku przy kominku ale obawiam się ,ze w tym projekcie nie da się tak ustawić a moze się mylę . Czy w 29 metrach zmieści sie i stół jadalny i wypoczynek ale przy kominku a nie jak jest w projekcie? Zdradz jeszcze jaką szerokość i długośc ma salon Przepraszam za tyle pytań ale w końcu to dom na całe życie i chciałabym abym była z niego zadowolona > Pozdrawiam milusińskich Cześć!! Co do ustawienia mebli to jeszcze się nie zastanawiałam.Pewnie same się ustawią jak tylko bedzie pokój gotowy Z tym wypoczynkiem przy kominku to kto wie może dobry pomysł??!! Stół jadalny postawimy tam w wykuszu.Ale wiesz do ustawiania mebli fizycznie daleka droga .Jak to mówia ruski pażywiom uwidzim Co do długości i szerokości salonu to jak bęę na budowie zmierzę i odpiszę My mamy nadzieję pomieszkć w Miłej Chwili jak najdłużej Chyba że na starość nie starczy kasy na utrzymanie chaty i trza będzie się wyprowadzać do bloku Dziękuję za pozdrowienia dla dzieciaków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 08.09.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Hej Kabietka! Chyba doszłam z tych projektów jak długi i szeroki jest salon więc na razie daję Ci spokój. na moje oko ok 5 metrów na 5 i kilka. czyli wszystko się zmieści a jak z oknami czy Wy zdecydowaliście wstawić te w jadalni mniejsze w trakcie budowy czy takie zmiany jak wielkość okien i zmiana ścian działowych to trzeba przy adaptacji zmieniać czy samemu można? Jestem laikiem w tych sprawach więc... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 10.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Hej Kabietka! Chyba doszłam z tych projektów jak długi i szeroki jest salon więc na razie daję Ci spokój. na moje oko ok 5 metrów na 5 i kilka. czyli wszystko się zmieści a jak z oknami czy Wy zdecydowaliście wstawić te w jadalni mniejsze w trakcie budowy czy takie zmiany jak wielkość okien i zmiana ścian działowych to trzeba przy adaptacji zmieniać czy samemu można? Jestem laikiem w tych sprawach więc... Pozdrawiam Cześć ! No to przesłałam Tobie drugi raz rzuty ) Sory za zwłoke ale komputer mi się zawiesił i dopiero dzisiaj mężuś go naprawił ) Kupując -zamawiając projekt od razu sprecyzowaliśmy zakres zmian jakie chcemy wprowadzić . Między innymi było zmiana z wykuszu na okna itd. Zgodę na zmiany otrzymaliśmy już dołączona do projektu. Teraz jak już mamy ściany to widzimy że okno to wykuszowe w jadalni jest za nisko i podniesiemy je na jeden pustak wyżej. Okna w sypialni to z garderobą i to w mniejszej sypialni są stanowczo za duże jak na tak małe pomieszczenia.Dlatego też musimy zmniejszyć szerokość otworów okiennych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
general 12.09.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Kto buduje Miłą Chwilę, proszę o opinie i spostrzeżenia. Czy warto wybrać ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts