bladyy78 01.09.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Czy zrobienie takiej instalacji wymaga jakiejs szczególnej wiedzy? Z tego co widze to nie jest to skomplikowane. Duzo zeczy w domku zrobilem sam ale do instalacji wodnych nie wiem jak sie zabrac. Nigdzie nie moge znalezc jakiegos prostego schematu jak takie instalacje nalezalo by wykonac a chcialbym rozprowadzic rurko do wody i do centralnego samodzilnie. Moze moglibyscie udzielic mi kilka rad bo nie wiem od czego sie zabrac. Do ogrzewania domu bede urzywal wyłacznie kominka z plaszczem wodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 01.09.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=1406 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts