Aga-K 01.09.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam,Sama kupuję nr tel do ekip ktore wykonują mój dom. Jak na razie jestem z nich baardzo zadowolona bo do tej pory okazali się w miarę niedrogimi i solidnymi fachowcami których nie trzeba było bardzo pilnować, pojawiali się na budowie z samego rana i wiedzieli co trzeba robić tak ze praca szła szybko, sprawnie, a co najważniesze dla kobiety i sąsiadów, potrafili po sobie posprzątać tak że mogłam z małym dzieckiem spokojnie przyjechać na działkę. Potrafili dobrze doradzić, podpowiedzieć (bo projekt nie zawsze jest idealny). Bardzo chciałabym się tymi fachowcami podzielić ale niestety kosztowali mnie troszkę więc serce bardzo boli jak znajomi i nie tylko proszą o taki kontakt. Zwłaszcza że jeżdżenie, szukanie i oglądanie robót tych ekip czy szukanie taniej i dobrej hurtowni też kosztujeCzy w ogłoszeniach można umieścić sprzedaż takich namiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 01.09.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ciekawa forma działalności - sprzedaż nr tel. W ogłoszeniach możesz umieścić nawet i sprzedaż całej ekipy , ale moży być problem przy realizacji transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.09.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam, Sama kupuję nr tel do ekip ktore wykonują mój dom. Jak na razie jestem z nich baardzo zadowolona bo do tej pory okazali się w miarę niedrogimi i solidnymi fachowcami których nie trzeba było bardzo pilnować, pojawiali się na budowie z samego rana i wiedzieli co trzeba robić tak ze praca szła szybko, sprawnie, a co najważniesze dla kobiety i sąsiadów, potrafili po sobie posprzątać tak że mogłam z małym dzieckiem spokojnie przyjechać na działkę. Potrafili dobrze doradzić, podpowiedzieć (bo projekt nie zawsze jest idealny). Bardzo chciałabym się tymi fachowcami podzielić ale niestety kosztowali mnie troszkę więc serce bardzo boli jak znajomi i nie tylko proszą o taki kontakt. Zwłaszcza że jeżdżenie, szukanie i oglądanie robót tych ekip czy szukanie taniej i dobrej hurtowni też kosztuje Czy w ogłoszeniach można umieścić sprzedaż takich namiarów? niezły spamer z "kolezanki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-K 01.09.2006 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ponieważ jestem nowa (dzisiaj zarejestrowana) to niewiedziałam o wielu rzeczach związanych z muratorem, więc ogłoszenie jest nie aktualne chętnie będę dzielic sie ty za darmo!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 01.09.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.09.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To ja w innym wątku wylewam żale nad głupim "dziękuję", a można jak się okazuje i tak . Że też mnie to wcześniej nie przyszło do głowy - hmmm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 01.09.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ponieważ jestem nowa (dzisiaj zarejestrowana) to niewiedziałam o wielu rzeczach związanych z muratorem, więc ogłoszenie jest nie aktualne chętnie będę dzielic sie ty za darmo!!!!!!!!!!!!!!!! I skruszona poda numer telefonu jakiegoś super-wykonawcy. I to zupełnie za darmocę..... Nie z nami takie numery.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.09.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 tu tez juz była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 I tu też Aga-K jesteś...??? pozdrawiam pomagających bezinteresownie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek1371 02.09.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 wedlug mnie nie powinno sie sprzedawac lecz polecac to jakas pomylka z ta sprzedarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 02.09.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ale numer Ciekawe jaka wartosc rynkowa ma moj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 03.09.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 aga-k mam 4 nr telefoniczne - swoje oczywiście podam ci je za symboliczną 1zł mam nadzieję ze dużo zarobisz -a ja przy okazji ciekaweee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolandka 03.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 dokladnie ten sam post jest w dziale "Wymiana doswiadczen" i sprowokowal tam niezla dyskusje i oburzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba Aga-K cos kombinuje-albo zabawia sie kosztem Forumowiczow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 03.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 No to mamy zadyme , ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 03.09.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam, Sama kupuję nr tel do ekip ktore wykonują mój dom. Jak na razie jestem z nich baardzo zadowolona bo do tej pory okazali się w miarę niedrogimi i solidnymi fachowcami których nie trzeba było bardzo pilnować, pojawiali się na budowie z samego rana i wiedzieli co trzeba robić tak ze praca szła szybko, sprawnie, a co najważniesze dla kobiety i sąsiadów, potrafili po sobie posprzątać tak że mogłam z małym dzieckiem spokojnie przyjechać na działkę. Potrafili dobrze doradzić, podpowiedzieć (bo projekt nie zawsze jest idealny). Bardzo chciałabym się tymi fachowcami podzielić ale niestety kosztowali mnie troszkę więc serce bardzo boli jak znajomi i nie tylko proszą o taki kontakt. Zwłaszcza że jeżdżenie, szukanie i oglądanie robót tych ekip czy szukanie taniej i dobrej hurtowni też kosztuje Czy w ogłoszeniach można umieścić sprzedaż takich namiarów? niezły spamer z "kolezanki" spamer czy nie ale przyznasz ze pomysł pierwsza klasa , tyle ze my polacy zamiast współczuc biednej dziewczynie z małym dzieckiem wszędzie węszymy spisek i za to nas w europie nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts