Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Płacić za nr tel do fachowców?

Aga-K

Recommended Posts

Witam,

Sama kupuję nr tel do ekip ktore wykonują mój dom. Jak na razie jestem z nich baardzo zadowolona bo do tej pory okazali się w miarę niedrogimi i solidnymi fachowcami których nie trzeba było bardzo pilnować, pojawiali się na budowie z samego rana i wiedzieli co trzeba robić tak ze praca szła szybko, sprawnie, a co najważniesze dla kobiety i sąsiadów, potrafili po sobie posprzątać tak że mogłam z małym dzieckiem spokojnie przyjechać na działkę. Potrafili dobrze doradzić, podpowiedzieć (bo projekt nie zawsze jest idealny). Bardzo chciałabym się tymi fachowcami podzielić ale niestety kosztowali mnie troszkę więc serce bardzo boli jak znajomi i nie tylko proszą o taki kontakt. Zwłaszcza że jeżdżenie, szukanie i oglądanie robót tych ekip czy szukanie taniej i dobrej hurtowni też kosztuje. Czy dobrze robię?

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W tym problem że nie jest 1 kwietnia i nie jest to prowokacja. Płacę za tel do ekip, a podają mi te nr ludzie którym fachowcy budowali czy wykonywali jakieś prace i twierdzą że ich to albo kosztowało bo kupowali od innych albo po prostu namęczyli się zeby ich znależć więc trzba zapłacić, ale widę że tutaj znajdę dużo dobrych porad za darmo.

Bardzo chciałabym się tymi fachowcami podzielić ale niestety kosztowali mnie troszkę więc serce bardzo boli jak znajomi i nie tylko proszą o taki kontakt.

No właśnie jest dla mnie bo po co mam płacić za coś za co tutaj będę mieć za darmo

Nadal uważam, że nie dla ciebie - twoje serce może tego nie wytrzymać, jak obcy ludzie bedą chcieli informacje za darmo :roll: Chyba, że oczekujesz, że bedzie to działało tylko w jedną stronę :roll:

Zróbmy test: dawaj te namiary! 8)

To mnie jeszcze nie znasz jak ktoś coś dla mnie zrobi za darmo to ja potrafię się odwdzięczyć tym samym!!!! Moje serce jest dobre jeszcze nie skamieniało!!! Czy Ciebie by nie bolało gdybyś płacił a póżniej dawał za darmo???? Ja mam już darmowy namiar na hydraulika wiec jestem otwarta na dzielenie się wiedzą!!! ale namiary na kogo?

To mnie jeszcze nie znasz jak ktoś coś dla mnie zrobi za darmo to ja potrafię się odwdzięczyć tym samym!!!! Moje serce jest dobre jeszcze nie skamieniało!!! Czy Ciebie by nie bolało gdybyś płacił a póżniej dawał za darmo???? Ja mam już darmowy namiar na hydraulika wiec jestem otwarta na dzielenie się wiedzą!!! ale namiary na kogo?

Uciekaj na krakowskie forum..może kogoś "o dobrym sercu tam znajdziesz" ...co Ci dadzą namiary ze Stolicy na przykład?

Kliknij sobie tutaj:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=934

I widzisz porada za darmo.... :p :p :p

Aga, mnie naprawdę nie interesuje czyje namiary podasz i czy w ogóle je podasz. Chodzi mi o generalne twoje nastawienie - trafiłaś na to forum i zamiast zapoznać się z regułami to walisz taki post. Pierwszy twój post tutaj! Rozumiem, że gryzie cię, że się sfrajerzyłaś (jeżeli rzeczywiście zapłaciłaś za te namiary), ale zmień nastawienie: tutaj nie obowiązuje zasada Dam-Ci-Jak-Ty-Mi-Dasz. Ludzie podają namiary bezinteresownie. A przede wszystkim dzielą się bezinteresownie wiedzą! Bo wiedz, że wymiana namiarów to tylko mały procent postów tutaj.

Aga, ja jestem idealny - tak sądzę. A na powaznie, czy na prawdę nie widzisz że takie postępowanie jest chore? Dziewczyno zmień towarzystwo, bo każą Ci płacić za przepuszczenie w drzwiach, lub podanie ognia jeśli palisz.

I jeszcze jedno witamy na Forum - bez podtekstów