Aga-K 01.09.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam,Sama kupuję nr tel do ekip ktore wykonują mój dom. Jak na razie jestem z nich baardzo zadowolona bo do tej pory okazali się w miarę niedrogimi i solidnymi fachowcami których nie trzeba było bardzo pilnować, pojawiali się na budowie z samego rana i wiedzieli co trzeba robić tak ze praca szła szybko, sprawnie, a co najważniesze dla kobiety i sąsiadów, potrafili po sobie posprzątać tak że mogłam z małym dzieckiem spokojnie przyjechać na działkę. Potrafili dobrze doradzić, podpowiedzieć (bo projekt nie zawsze jest idealny). Bardzo chciałabym się tymi fachowcami podzielić ale niestety kosztowali mnie troszkę więc serce bardzo boli jak znajomi i nie tylko proszą o taki kontakt. Zwłaszcza że jeżdżenie, szukanie i oglądanie robót tych ekip czy szukanie taniej i dobrej hurtowni też kosztuje. Czy dobrze robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.09.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 A ile taka informacja kosztuje? Z VAT-em, czy bez? Z F-rą, czy bez?To nie jest prowokacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 01.09.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Wiesz - twoja sprawa, twój problem. To jest forum darmowych porad, kontaktów do firm itp.Raczej nie spotkasz się tu z życzliwościa, reprezentując takie podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.09.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ale mnie rozbawiłaś!! Jak ktoś cię o drogę pyta na ulicy, to tez każesz płacić? Od razu ci mówię - to nie jest forum dla ciebie! Tutaj dzielimy się informacjami za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-K 01.09.2006 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 W tym problem że nie jest 1 kwietnia i nie jest to prowokacja. Płacę za tel do ekip, a podają mi te nr ludzie którym fachowcy budowali czy wykonywali jakieś prace i twierdzą że ich to albo kosztowało bo kupowali od innych albo po prostu namęczyli się zeby ich znależć więc trzba zapłacić, ale widę że tutaj znajdę dużo dobrych porad za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-K 01.09.2006 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No właśnie jest dla mnie bo po co mam płacić za coś za co tutaj będę mieć za darmo A moze i sama przekonam się do tego ze ktoś mi w czymś pomoże za darmo to ja odwdzięczę się tym samym dla kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.09.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 a mówi się ze Poznaniacy są obliczeni do grosza Krakusy bija nas na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-K 01.09.2006 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 chyba płaciłam za nic ale jak na razie nie załuję człowiek się uczy na błedach tutaj będę mieć nr tel za darmo więc wycofuję pytanie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.09.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Bardzo chciałabym się tymi fachowcami podzielić ale niestety kosztowali mnie troszkę więc serce bardzo boli jak znajomi i nie tylko proszą o taki kontakt. No właśnie jest dla mnie bo po co mam płacić za coś za co tutaj będę mieć za darmo Nadal uważam, że nie dla ciebie - twoje serce może tego nie wytrzymać, jak obcy ludzie bedą chcieli informacje za darmo Chyba, że oczekujesz, że bedzie to działało tylko w jedną stronę Zróbmy test: dawaj te namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.09.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Następna prowokatorka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-K 01.09.2006 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To mnie jeszcze nie znasz jak ktoś coś dla mnie zrobi za darmo to ja potrafię się odwdzięczyć tym samym!!!! Moje serce jest dobre jeszcze nie skamieniało!!! Czy Ciebie by nie bolało gdybyś płacił a póżniej dawał za darmo???? Ja mam już darmowy namiar na hydraulika wiec jestem otwarta na dzielenie się wiedzą!!! ale namiary na kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.09.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ja jestem z Dolnego Śląska, a u nas ludzie raczej życzliwi i raczej rozrzutni. I jeszcze jedno, mnie osobiście "dają" za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 01.09.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To mnie jeszcze nie znasz jak ktoś coś dla mnie zrobi za darmo to ja potrafię się odwdzięczyć tym samym!!!! Moje serce jest dobre jeszcze nie skamieniało!!! Czy Ciebie by nie bolało gdybyś płacił a póżniej dawał za darmo???? Ja mam już darmowy namiar na hydraulika wiec jestem otwarta na dzielenie się wiedzą!!! ale namiary na kogo? Uciekaj na krakowskie forum..może kogoś "o dobrym sercu tam znajdziesz" ...co Ci dadzą namiary ze Stolicy na przykład? Kliknij sobie tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=934 I widzisz porada za darmo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.09.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Aga, mnie naprawdę nie interesuje czyje namiary podasz i czy w ogóle je podasz. Chodzi mi o generalne twoje nastawienie - trafiłaś na to forum i zamiast zapoznać się z regułami to walisz taki post. Pierwszy twój post tutaj! Rozumiem, że gryzie cię, że się sfrajerzyłaś (jeżeli rzeczywiście zapłaciłaś za te namiary), ale zmień nastawienie: tutaj nie obowiązuje zasada Dam-Ci-Jak-Ty-Mi-Dasz. Ludzie podają namiary bezinteresownie. A przede wszystkim dzielą się bezinteresownie wiedzą! Bo wiedz, że wymiana namiarów to tylko mały procent postów tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-K 01.09.2006 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Widzę i dam namiary za darmo na moja ekipę budowlaną Homar68 żeby Wam udowodnic ze nie jest ze mną tak żle jak myślicie. Ale kto z Was jest idealny????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 01.09.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Jezusie Nazareński przecież to jest chore!! Kupować numery do fachowców???? Przecież jak polece kogoś to druga osoba poleci następnej namiary i tym sposobem fachowiec ma pracę!! To on jeszcze musiałby dopłacic za reklamę!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-K 01.09.2006 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 DOMINIKA masz rację ale postu już nie wycofam zrobiłam błąd i już tego załuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 01.09.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 A przedwczoraj w TV był film "Pacific Hights", w którym pada zdanie: "Fachowiec od dachu chce 70 dolarów za oglądanie i wycenę roboty"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.09.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No dobra, wybaczam i zapominam o sprawie (ale ten nr na ekipę by mi się przydał!!!) żart, żart oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.09.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Aga, ja jestem idealny - tak sądzę. A na powaznie, czy na prawdę nie widzisz że takie postępowanie jest chore? Dziewczyno zmień towarzystwo, bo każą Ci płacić za przepuszczenie w drzwiach, lub podanie ognia jeśli palisz.I jeszcze jedno witamy na Forum - bez podtekstów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts